הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות הפאוורליפטינג הקרובה 18.8.2016

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
הנושא בעיקר לאלה מכם שלא פעילים בפייסבוק / אין פייסבוק.

בתאריך 18.8, יום חמישי, תערך תחרות Powerlifting תחת פדרציית GPA.
כתובת התחרות - הרב פינטו 1
אולם ספורט "המכבים"
(מרחק הליכה מתחנה מרכזית פ"ת)

שקילה מוקדמת - 17.08.2016 בין השעות 10:00-13:00, בכתובת שפיגל 3 פתח תקווה על ידי נשיא הפדרצהי ד"ר אדטו גל.
שקילה ביום התחרות - באולם התחרות בין השעות 7:30-8:30

הרשמה לתחרות
הזמנת סינגלט

ועוד קצת חדשות למי שלא חבר בקבוצת הפייסבוק של קהילת הפאוורליפטינג.
WRPF - הפדרציה של קיריל סריצ'ב חברה עם IPC, ועכשיו יש נציגות שלהם בארץ. התחרות בדצמבר תהיה תחת WRPF.
13781683_1234343333265160_1811538663615025035_n.jpg

ממשיכים לקדם את הענף בכל הכוח,
מקווה לראותכם בתחרות.

אני גם חושב שהרצועות ברכיים הורסות את הספורט , דעתי האישית בלבד שפאוורליפטינג צריך ליהיות מאושר ע"י האביזרים הבאים:
חגורה , רצועות שורש כף היד , שרוולי ברכיים.
כל דבר מעבר הוא פסול לדעתי , ולא נחשב כפאוורליפטינג ללא ציוד.

אני בעברי התחרתי פעמים עם רצועות , לא מהדברים המהנים שעשיתי בחיי , לא יקרה שנית ככל הנראה..

אני בהחלט נהנה לראות סרטונים של אנשים שוברי שיאי עולם עם רצועות , אך הייתי מעדיף לראות אותם שוברים שיאי עולם בלי.

MARS - אתה לא מקשיב.
כמוני, כמוך וכמו דר, אני גם חושב שRAW אמיתי זה ללא רצועות.

אבל כמו שכתבתי מקודם, אף אחד לא שואל את דעתי, אני לא זה שיביא את הבשורה לפאוורליפטינג ללא ציוד ברחבי העולם, לא אני, לא דר ובטח שלא אתה. אני בוחר בתור ספורטאי להתחרות עם רצועות, כי שם התחרות האמיתית. בתור השוואה לקחתי מקום חמישי באוסטרליה בתחרות האחרונה, אם אתעקש להתחרות באיגוד בלי רצועות - אקח רוב התחרויות מקום ראשון ככל הנראה. אז אפשר להיות חכמולוג-פורום ולהתווכח איך הספורט אמור להראות, או שאפשר להיות ספורטאי, לשתוק ולהתחרות כמו שהספורט קיים ומשגשג.

ובטח שלא אתה.
אתה פשוט לא מסוגל לכתוב יותר ממשפט וחצי מבלי להתנשא, אני לא מבין מה הבסיס לארוגנטיות הזאת. עם כל הכבוד לרצינות בה אתה משקיע בספורט ובתוצאות המכובדות שאתה מביא, אתה עדיין לא כזה עילוי PL.

להתנשא זה להאדיר את עצמי על חשבונך.

מה שאני עושה, זה מנסה להבהיר שלא אני ולא אתה נשנה את המצב הנתון. אין שום קשר לטוטאל שלי, או לטוטאל שלך.

הסיבה שאני "יוצא עליך", זה בגלל שאתה נוטה לחשוב שלהביע דעה בפורום ישראלי - יכול לשנות משהו בענף ספורט עולמי.

אני מנסה לחשוב על מישהו מאוסטרליה לדוגמא שיכול אולי לשנות משהו, או להתחיל שינוי (באופן כללי, בלי קשר לרצועות) תתפלא לשמוע שהוא מעולם לא התחרה, ואפילו לא מתאמן. אבל הוא מארגן תחרויות שנים על גבי שנים ויש לו קשרים בענף בכל העולם. לא לי, ולא לך יש משהו בכיוון.

אם ננסה לחשוב על מישהו בארץ שאולי יכול להזיז משהו ברמה הארצית לפחות, זה גל אדטו, שאשכרה מארגן תחרויות, אחד מבין שניים בארץ, מה שנותן לו לקבוע טון מסויים לפחות כלפי התחרויות בארץ. גל ניסה לעשות שינויים בקטגוריות ובציוד, אני מאמין שהוא יגיד לך מנסיונו שזה לא קל ולא חכם (בדר"כ) לשנות חוקים קיימים ולנסות להמציא מחדש.

מה שמציק לי בהתבטאויות שלך, זה החוסר נסיון והזלזול שלך בצורת תחרות מסויימת. וחוסר ההבנה שלך להגדרה של "ספורט". בספורט עושים מה שצריך בגדר החוקים כדי לנצח, זה לא מעניין אף אחד מה אתה חושב על הציוד או עם החוקים.

אגב שאלה לי אליך, לא בטון מתנשא אלא פשוט שאני אבין מול מי אני מתווכח - יצא לך להתחרות? יצא לך להתחרות עם רצועות?

יש בספורט כל כך הרבה אביזרים ועזרים שמוסיפים משקל על המוט - מונוליפט, מוטות מיוחדים, תוספים, ציוד, משחות, תרופות, סטרואידים, תוספים, מאכלים, ממריצים וכו' וכו' וכו'

לכל אחד יש את הדעה שלו (כולל אני) מה צריך להיות מותר ומה צריך להיות אסור, אבל מה לעשות אתה לא מארגן תחרות / נשיא איגוד ואין לך כל כך השפעה על מה בפועל יתבצע בספורט. אז בשביל מה סתם להציק ולזלזל.

הסיבה שאני "יוצא עליך", זה בגלל שאתה נוטה לחשוב שלהביע דעה בפורום ישראלי - יכול לשנות משהו בענף ספורט עולמי.
אם ננסה לחשוב על מישהו בארץ שאולי יכול להזיז משהו ברמה הארצית לפחות, זה גל אדטו, שאשכרה מארגן תחרויות
הכוונה מלכתחילה לא כוונה לספורט העולמי, אלא לרמה הארצית המקומית שאני, ואני מניח שגם רוב חברי הקהילה בארץ משתייכים אליה, ועל כן פורום ישראלי הוא בהחלט פלטפורמה מתאימה.
אמרתי את דעתי לגל.
התשובה שקיבלתי היא שהרבה מתחרים רוצים רצועות, ותכלס? מדובר על ילדים שעם רצועות מביאים 200+ ובלי אולי 160.
כפי שציינת בעצמך, גל הוא דוגמה למישהו שכן יכול "להזיז משהו". לדברי אושר, גל אמר שבגלל שהרבה מתחרים רוצים להתחרות עם רצועות אז מתקיימות תחרויות עם רצועות, כלומר שהדבר תלוי ברצון המתחרים המקומיים. כתבתי את מה שכתבתי על מנת שאולי בעקבות השיח שיתפתח פחות מתחרים יהיו להוטים כל כך להתחרות עם רצועות.
מה שמציק לי בהתבטאויות שלך, זה החוסר נסיון והזלזול שלך בצורת תחרות מסויימת
אני מניח ש"בצורת תחרות מסויימת" הכוונה היא סקוואט עם רצועות. אני לא מזלזל ואכן אין לי ניסיון בסקוואט עם רצועות. אבל לא צריך ניסיון עם רצועות על מנת לדעת שבן-אדם ששופף X משקל עם עזרה של רצועות, לא יעשה זאת ללא עזרת רצועות (אלא אם כן יש לך משהו לחדש לי, ואני אגב תמיד מוכן ללמוד).
חוסר ההבנה שלך להגדרה של "ספורט".
ידידי, בבוידעם בבית הורי מונחים שני ארגזי קרטון מלאים עד תום במגנים ובגביעים, שקית אשפה כתומה שלא מעניין אף אחד לספור כמה מדליות יש בה אבל היא כבדה, כולל מדליה מאליפות העולם לבתי ספר עד גיל 18 (גימנסיאדה), שעליה גם קיבלתי מגן הוקרה משר החינוך דאז בטקס שנערך בירושלים לסיכום אותה שנה בספורט הישראלי. השתתפתי בעשרות תחרויות כולל אליפות אירופה לנוער בה סיימתי במקום התשיעי, מחנות אימונים, עברתי אין ספור פציעות שכללו בין היתר שישה ניתוחים, שיקום וחזרה למסגרת ספורטיבית מלאה. בסופו של דבר, לאחר שכבר לא הייתי יכול לעבור אימון ללא משככי כאבים, זומנתי למנהל המרכז הרפואי דאז ונאמר לי שפה, שלושה חודשים לפני הגיוס כספורטאי מצטיין, זה ניגמר. כל שנות ילדותי ונעורי ב"פנימיה למחוננים בספורט" במכון ווינגיט (שיש שיסכמו אותן בשני אימונים ביום וקצת בי"ס באמצע), היו תחת ההגדרה של "ספורט". רוצה לומר, יכול מאוד להיות שההבנה שלי להגדרה של "ספורט", לא כל כך לוקה בחסר כפי שאתה כבר קבעת.
אגב שאלה לי אליך, לא בטון מתנשא אלא פשוט שאני אבין מול מי אני מתווכח - יצא לך להתחרות? יצא לך להתחרות עם רצועות?
עדיין לא יצא לי להתחרות בPL, אם הגוף לא יבגוד בי זה יקרה השנה.
אז בשביל מה סתם להציק
סליחה שהצקתי לך.

אוקיי כמה הארות / הערות -

* שינוי תודעה התפרש אצלי ברמה העולמית, בגלל זה הפליאה שלי. להגיע למצב שיש תחרויות בארץ בלי רצועות זה לא רק ריאלי אלא גם קרה בעבר. תחת GPA ניתן להתחרות עם / בלי רצועות בקטגוריות נפרדות, שלדעתי האישית זה מרסק את התחרות (בתור אחד שהתחרה 3 פעמים באיגוד הזה). היו בעבר הלא רחוק תחרויות בלי רצועות בכלל. אם הנושא חשוב לך, הייתי פונה לגל אדטו באופן ישיר ומתעניין.

* אגב שים לב שהאשכול הוא על התחרות הקרובה, שם בוודאות לא ישנו חוקים ברגע האחרון.

* חוזר בי ממה שאמרת לגבי הנסיון שלך בספורט באופן כללי, למרות שלא ציינת באיזה ענף, אין ספק שמדובר ברמה תחרותית גבוהה. אין לי מה להגיד, השתקת אותי.

* לגבי נסיון תחרותי ונסיון עם רצועות - הדעה שלך בהחלט לגיטימית, אבל אני אומר את זה בשיא הצניעות והישירות - בחייייייאת, תתחרה קודם לפני שאתה מבקר. תבוא, תראה נכונות, תתרום על הדרך לקידום הענף באופן כללי, תביא חברים להתחרות / לצפות וכו'. הדבר הכי הכי הכי הכי הכי חשוב בענף - זה כמות מתחרים. יותר מכל חוק וכל התפלפלות. הסיבה שהענף כאן באוסטרליה כל כך מוצלח זה שיש ערימות של מתחרים, מביאים צופים, שגם מחליטים להתחרות וכו' וכו'. לגבי רצועות - אין ספק שאתה צודק, זה מוסיף משקל בצורה שקשה להתווכח איתה. אבל... וואלה קורעים את התחת פי 100 יותר מסקוואט רגיל בשביל להשיג את זה, שאל כל בחור כאן על הפעם הראשונה עם רצועות, כאבי תופת, אתה בקושי מצליח לזוז, שלא נדבר על לשבור מקביל. קל מאוד להגיד "זה מוסיף משקל" אבל זה מוסיף עוד מימד לתחרות שמאוד מאוד קשה לנצל אותו באמת כמו שצריך. במיוחד אני, שסובל רצח כל ההכנה מרצועות, סימנים סגולים וכו'... זה מאוד מבאס לראות שמישהו שמעולם לא התחרה ומעולם לא שם על עצמו רצועות ככה יוצא על זה וטוען שזה לא צריך להיות חלק מהספורט.

* כרגע הספורט הוא חובבני, אין ספק שיש ספורטאים ברמה מאוד גבוהה, שמצליחים להתפרנס מהספורט באופן עקיף, אבל הספורט עדיין חובבני עם מליוני איגודים וחוקים וכו'. עד לפני 5~ שנים, כמעט כל התחרויות היו עם ציוד, הקטגוריה RAW יחסית מאוד חדשה בספורט. כרגע אי אפשר להתווכח שמבחינת פופולריות ותחרותיות - רצועות הרבה יותר חזק, בארץ ובעולם. ללכת נגד הזרם זה לא תמיד שגוי, אבל כל עוד התחום לא מאוד מפותח בארץ, הייתי מציע לרכב על הגל ולא ללכת נגדו. אגב, אין לי שום התנגדות אם יקום בארץ IPF אני חושב שזה יכול להיות מדהים, אבל חוץ מהאופציה הזאתי, אני חושב שרצוי ללכת עם הזרם.

* לא התייחסת לאפשרות מאוד ריאלית - אתה לא חייב לשים רצועות. באופן כללי התחרותיות ברוב התחרויות בארץ היא לא צמודה (לרוב) כלומר אין מאבקים צמודים על הפודיום, ככה שאני חושב שרוב הסיכויים אם תתחרה בלי רצועות אתה לא תפגע בתחרותיות שלך, אז למה לא?

שינוי תודעה התפרש אצלי ברמה העולמית, בגלל זה הפליאה שלי.
יאמר לזכותו (לחובתי?) שאני חופשי מותח ביקורת על סטיב קר וסטף קארי. ועוד לא היה לי חוזה מיליונים ב-NBA ועוד לא לקחתי שום תואר אישי או קבוצתי שם.

להתנשא זה להאדיר את עצמי על חשבונך.

מה שאני עושה, זה מנסה להבהיר שלא אני ולא אתה נשנה את המצב הנתון. אין שום קשר לטוטאל שלי, או לטוטאל שלך.

אני מנסה לחשוב על מישהו מאוסטרליה לדוגמא שיכול אולי לשנות משהו, או להתחיל שינוי (באופן כללי, בלי קשר לרצועות) תתפלא לשמוע שהוא מעולם לא התחרה, ואפילו לא מתאמן. אבל הוא מארגן תחרויות שנים על גבי שנים ויש לו קשרים בענף בכל העולם. לא לי, ולא לך יש משהו בכיוון.

אם ננסה לחשוב על מישהו בארץ שאולי יכול להזיז משהו ברמה הארצית לפחות, זה גל אדטו, שאשכרה מארגן תחרויות, אחד מבין שניים בארץ, מה שנותן לו לקבוע טון מסויים לפחות כלפי התחרויות בארץ. גל ניסה לעשות שינויים בקטגוריות ובציוד, אני מאמין שהוא יגיד לך מנסיונו שזה לא קל ולא חכם (בדר"כ) לשנות חוקים קיימים ולנסות להמציא מחדש.

מה שמציק לי בהתבטאויות שלך, זה החוסר נסיון והזלזול שלך בצורת תחרות מסויימת. וחוסר ההבנה שלך להגדרה של "ספורט". בספורט עושים מה שצריך בגדר החוקים כדי לנצח, זה לא מעניין אף אחד מה אתה חושב על הציוד או עם החוקים.

יש בספורט כל כך הרבה אביזרים ועזרים שמוסיפים משקל על המוט - מונוליפט, מוטות מיוחדים, תוספים, ציוד, משחות, תרופות, סטרואידים, תוספים, מאכלים, ממריצים וכו' וכו' וכו'

לכל אחד יש את הדעה שלו (כולל אני) מה צריך להיות מותר ומה צריך להיות אסור, אבל מה לעשות אתה לא מארגן תחרות / נשיא איגוד ואין לך כל כך השפעה על מה בפועל יתבצע בספורט. אז בשביל מה סתם להציק ולזלזל.

מתי תבין? לאף אחד לא אכפת מהקרקס הזה שאתם קוראים לו פאוורליפטינג. אין שום סיבה לבוא להתחרות כדי להגיד שזה נראה כמו קרקס. להפך, עדיף לא להתחרות ולא לתמוך בקשקוש הזה ובכל הארגונים הליצניים. אתה יכול להפסיק עם הטפיחות העצמיות על השכם.

יאמר לזכותו (לחובתי?) שאני חופשי מותח ביקורת על סטיב קר וסטף קארי. ועוד לא היה לי חוזה מיליונים ב-NBA ועוד לא לקחתי שום תואר אישי או קבוצתי שם.
אני בכלל לא בטוח שאתה בנאדם אמיתי..... אז תרגיש חופשי למתוח ביקורת על מי שבא לך 😘

מתי תבין? לאף אחד לא אכפת מהקרקס הזה שאתם קוראים לו פאוורליפטינג. אין שום סיבה לבוא להתחרות כדי להגיד שזה נראה כמו קרקס. להפך, עדיף לא להתחרות ולא לתמוך בקשקוש הזה ובכל הארגונים הליצניים. אתה יכול להפסיק עם הטפיחות העצמיות על השכם.
סתם מתוך סקרנות, יצא לך פעם להתחרות? או חשבת על זה מתישהו כשהתחלת לראשונה להתאמן?

סתם מתוך סקרנות, יצא לך פעם להתחרות? או חשבת על זה מתישהו כשהתחלת לראשונה להתאמן?
אלכס לא מתחרה, לא נעים לו שיצטרכו לבנות מקום חדש שנקרא "אחד אחרי האחרון".

להרבה אנשים לא אכפת אבל למה לחרב שרשור ?

לא, אף פעם לא עניין אותי יותר מדי.

איך זה מחרב אותו?
אתה לוקח אורח חיים של אנשים ויורד עליו, אם לא התכוונת לחרב אז מה אתה מנסה לעשות?
מה אכפת לך שאנשים דנים על תחרות עם או בלי רצועות..

• פותח/ת השרשור
בתור מתחרה אני אומר לכם, לא מעניין אותי מה אנשים חושבים על הספורט שלי.
אני אמשיך להילחם על מה שאני מאמין בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית