מידע תחרות הפאוורליפטינג הקרובה 18.8.2016

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
הנושא בעיקר לאלה מכם שלא פעילים בפייסבוק / אין פייסבוק.

בתאריך 18.8, יום חמישי, תערך תחרות Powerlifting תחת פדרציית GPA.
כתובת התחרות - הרב פינטו 1
אולם ספורט "המכבים"
(מרחק הליכה מתחנה מרכזית פ"ת)

שקילה מוקדמת - 17.08.2016 בין השעות 10:00-13:00, בכתובת שפיגל 3 פתח תקווה על ידי נשיא הפדרצהי ד"ר אדטו גל.
שקילה ביום התחרות - באולם התחרות בין השעות 7:30-8:30

הרשמה לתחרות
הזמנת סינגלט

ועוד קצת חדשות למי שלא חבר בקבוצת הפייסבוק של קהילת הפאוורליפטינג.
WRPF - הפדרציה של קיריל סריצ'ב חברה עם IPC, ועכשיו יש נציגות שלהם בארץ. התחרות בדצמבר תהיה תחת WRPF.
13781683_1234343333265160_1811538663615025035_n.jpg

ממשיכים לקדם את הענף בכל הכוח,
מקווה לראותכם בתחרות.

זה נתון שאושר הציג. הניסיון שלו כמאמן וכמתאמן רב משלי ואני מניח שגם משלך, כך שאני רוצה להאמין שהוא מדבר מתוך ידיעה.
בוא נגיד שמישהו עם 160 סקוואט rm1 ללא רצועות לא יצליח להחזיק אפילו 200 ולצאת מראק עם או בלי רצועות לפי דעתי, ובטח שלא להסקביט עם זה.
במשקלים גבוהים זה נותן בוסט של יותר מ40 קילו לסקוואט בכיף.

נכון, הרמה לא משנה. אנשים ירימו יותר בעזרת רצועות, ולכן הנקודה שלי היא שרצועות זה לא רואו, זה ציוד, ציוד שכל מטרתו היא לעזור לך להרים יותר.[/QUOTE]
29891825.jpg

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שמישהו עם 160 סקוואט rm1 ללא רצועות לא יצליח להחזיק אפילו 200 ולצאת מראק עם או בלי רצועות לפי דעתי, ובטח שלא להסקביט עם זה.
במשקלים גבוהים זה נותן בוסט של יותר מ40 קילו לסקוואט בכיף.
ממש לא נכון, רצועות מוסיפות 40-60 ק"ג לסקוואט.
יש לנו מתאמן במכון שבגריינד נותן 140, ו200 עם רצועות. וכן, הוא יוצא עם זה מהראק.

קשה להגיד בוודאות כמה רצועות מוסיפות, אבל בהחלט צריך לדעת לנצל אותן, כי הטכניקה ממש לא זהה.

לא כולם יודעים לקשור, ויש כאלו שיודעים לקשור יותר טוב מאחרים.

הייתי אומר שאם הסקוואט שלך לא מאוד נמוך, 10-15 קילו זה די נמוך ואתה לא יודע להשתמש ברצועות כמו שצריך.

אצלי לוקח זמן להתרגל, והאימון הראשון עם רצועות אפילו יותר קשה מבלי רצועות, לוקח כמה אימונים עד שאני מתרגל ומנצל אותן כמו שצריך.

אבל בהחלט צריך לדעת לנצל אותן, כי הטכניקה ממש לא זהה
המשפט הזה רק מדגיש את העובדה שרצועות זה לא רואו. אני אפילו לא ידעתי שרצועות דורשות טכניקה שונה, ובמידה וכך הדבר, אין הדבר שונה מללחוץ עם חולצת לחיצה - שינוי טכניקה שמבצע הספורטאי על מנת לנצל את המירב מהציוד בשביל להרים/ללחוץ יותר משקל.

נערך לאחרונה:
קשה להגיד בוודאות כמה רצועות מוסיפות, אבל בהחלט צריך לדעת לנצל אותן, כי הטכניקה ממש לא זהה.

לא כולם יודעים לקשור, ויש כאלו שיודעים לקשור יותר טוב מאחרים.

הייתי אומר שאם הסקוואט שלך לא מאוד נמוך, 10-15 קילו זה די נמוך ואתה לא יודע להשתמש ברצועות כמו שצריך.

אצלי לוקח זמן להתרגל, והאימון הראשון עם רצועות אפילו יותר קשה מבלי רצועות, לוקח כמה אימונים עד שאני מתרגל ומנצל אותן כמו שצריך.
כנראה שאני באמת לא משתמש כלכך טוב ברצועות
אבל בוסט של 40-60 מרצועות במשקלים של 150-250 נשמע דיי לא הגיוני

המשפט הזה רק מדגיש את העובדה שרצועות זה לא רואו. אני אפילו לא ידעתי שרצועות דורשות טכניקה שונה, ובמידה וכך הדבר, אין הדבר שונה מללחוץ עם חולצת לחיצה - שינוי טכניקה שמבצע הספורטאי על מנת לנצל את המירב מהציוד בשביל להרים/ללחוץ יותר משקל.

אתה סתם מנסה להצית עוד ויכוח מיותר, ולצערי די מצליח.

קודם כל, גם אני לא חושב שרצועות צריכות להיות מותרות בתחרויות RAW.

עכשיו, העניין הוא פשוט. אף אחד לא שואל לא אותי, ולא אותך, מה צריך להיות מותר. זה הספורט. לא טוב לך? תבחר להתחרות בלי. לא טוב לך שאתה פוגע בתחרויות שלך להתחרות בלי? תמצא איגוד שלא מרשה רצועות (IPF, WPC, 100%).

אתה סתם יושב ומקטר. מה שלא מביא שום תועלת לעצמך, לספורט, לדיון ולאף אחד אחר.

אתה סתם מנסה להצית עוד ויכוח מיותר, ולצערי די מצליח.
לא מנסה להצית ויכוח. מקווה להביא לשינוי תודעתי מסויים.
אמרתי את דעתי לגל.
התשובה שקיבלתי היא שהרבה מתחרים רוצים רצועות
אולי אם אנשים יפנימו שאין להם סקוואט X, אלא שיש להם סקוואט X בעזרת ציוד עזר שמאפשר להם את זה, אז פחות אנשים ירצו רצועות, ומי שירצה להרים יותר משקל no matter how (ובאותה הזדמנות גם להרים לעצמו קצת את האגו) ישחיל את עצמו לתוך multi-ply suit.

שינוי תודעתי? שניה אחת אני מפנה את powerlifting watch אמרתי להם שmars מlbs בישראל (שלא יודע אם התחרה) חושב שרצועות זה רמאות.
הודעה לעיתונות בעוד יומיים.
בוא נוריד חגורה, רצועות ידיים וגם נעליים עם עקב זה רמאות, יחף הכי RAW.

תפנים - זה ספורט, זה לא מאבק על אגו.
שינוי תודעתי? שניה אחת אני מפנה את powerlifting watch אמרתי להם שmars מlbs בישראל (שלא יודע אם התחרה) חושב שרצועות זה רמאות.

באמת שאני קורא את ההודעות שלך ולא מבין מה אתה מנסה לומר. אתה לא רואה את ההבדל בין רצועות ברכיים לבין חגורה, רצועות ידיים ונעליים?

מארס מנסה להעביר פואנטה מאוד ברורה, מה אתה מתקשה להבין?

באמת שאני קורא את ההודעות שלך ולא מבין מה אתה מנסה לומר. אתה לא רואה את ההבדל בין רצועות ברכיים לבין חגורה, רצועות ידיים ונעליים?
ההבדל קיים כמובן, אבל את כולם אפשר להציב פה:

אין להם סקוואט X, אלא שיש להם סקוואט X בעזרת ציוד עזר שמאפשר להם את זה

וכמו כן אפשר להוסיף מגנזיום ועוד.
בסופו של דבר זה מסתכם על מה הקונצנזוס נכון לאותה תקופה, כיום רוב הפוקוס הוא על Raw w/wraps ולכן למי שתחרותי ורואה את עצמו מתחרה בזה באופן רציני (או רציניIsh כמו ברמה הארצית, או אפילו "בין חברים") כדאי להתנסות בעניין.
מארס מנסה להעביר פואנטה מאוד ברורה, מה אתה מתקשה להבין?
מה לעשות,
לא כולם חכמים כמוך.

@RussianHotGirl

אם אתה בא להתקטנן אין שום בעיה, אבל תעשה את זה עם מי שיש לו סבלנות לכך.
הקו ההגיוני עבור אדם הגיוני עובר בין ציוד שעוזר לך להשתמש בגוף שלך בצורה טובה יותר (קרי מגנזיום, נעליים וחגורה) לבין ציוד שאוגר אנרגיה (קרי רצועות ברכיים וחליפות). ולפני שמישהו קופץ עם העובדה שגם רצועות כף יד אוגרות אנרגיה- שום עבודה שמתורגמת להרמה לא מתבצעת דרך המפרק בו הן מיושמות.

ינוי תודעתי? שניה אחת אני מפנה את powerlifting watch אמרתי להם שmars מlbs בישראל (שלא יודע אם התחרה) חושב שרצועות זה רמאות
ראשית, אין צורך להתנשא. שנית, לא הזכרתי רמאות, פשוט אמרתי שלדעתי רצועות לא צריכות לקחת חלק בתחרויות שהן רואו, פשוט כי זה לא רואו. רואו עם רצועות? למה לא רואו עם חליפה?
לראות ספורטאי שלא מסוגל לקןם לבד מהכסא בגלל הקשירה החזקה של הרצועות וזקוק לעזרה ממישהו אחר שיעזור לו לקום, ואח"כ מדדה אל עבר הראק בהליכה של מישהו ששכחו לו משהו בתוך הרקטום, ולקרוא לזה רואו?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית