הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לSS

DanielOhana

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ברוב התרגילים של הSS כתוב בפורטל שלכם 3 סטים עם 5 חזרות בכל אחד.
עכשיו, אני פיזית לא יכול להרים משקלים כאלו כבדים שיהפכו את ה5 חזרות האלו לאפקטיביות, חשבתי אולי לעשות 8-10 חזרות.

אני שוקל 54(תת משקל, כן אני יודע ._. [הרבה בזכות המאמנת שלי ותוכנית ה 12-15 חזרות שלה]
173 גובה
מה אתם אומרים? >:

וד"א,
עוד כמה שאלות :

1] מתח, קשה לי מאד לעשות מתח [אני בקושי מצליח להרים את עצמי פעם אחת] ובמכון יש מכונה של מתח שקצת עוזרת בכך שהיא מקלה את המשקל באופן ייחסי ו"ועוזרת" קצת, זה יהיה בסדר אם אני אעשה מתח באופן הזה פרק זמן מסויים עד שאני אתחזק ואוכל לעשות בלי המכונה?

2] דדליפט וסקוואט, יש לנו במכון כלוב עם מוט שאפשר לשים עליו משקלים ויש לנו בארים מוכנים עם משקלים, לגבי הסקווט אני יודע שעדיף לעשות עם המוט בכלוב, אבל מה לגביי דדליפט? אפשר לעשות את זה גם עם באר "מוכן"?

3]הבנתי שאם רוצים אפשר להוסיף תרגילי עזר לSS, נגיד בטן, יד אחורית, קדמית וכו'...אני רוצה לפתח את כל הגוף ולא רק להעלות במסה, האם כדאי לי לשלב אותם? ואם כן באיזה שלב של האימון להוסיף אותם? בין התרגליים "המרכזיים" או בסוף של האימון?

נערך לאחרונה:
אם אתה לא יכול להרים משקלים כבדים ל5 חזרות אז ל10 אתה תוכל? קיצור, תעשה מה שכתוב.

• פותח/ת השרשור
המשקל שאני מרים עכשיו הוא לא כבד בצורה אפקטיבית ל5 חזרות (לדעתי) והאימוון יהיה גג 20 דקות, עדיף שאני יעשה איתו חזרות 8 לפחות, משקל יותר גבוה אני בכלל לא מסוגל להרים.

המשקל שאני מרים עכשיו הוא לא כבד בצורה אפקטיבית ל5 חזרות (לדעתי) והאימוון יהיה גג 20 דקות, עדיף שאני יעשה איתו חזרות 8 לפחות, משקל יותר גבוה אני בכלל לא מסוגל להרים.
X < X+0.5

מה שאתה אומר פה בעצם זה שאם נוסיף למשקל שאתה מרים עכשיו ל8 חזרות חצי קילו לא תוכל להרים אותו אפילו פעם אחת?

8 חזרות לא יעזור. כמה אתה עושה ב8 חזרות? תיקח תשקל הזה ותוסיף לו בערך 30% ממה שאתה מרים ותעשה את זה ב5 חזרות... וכן, זה אמור ליהיות קשה.

בהתחלה תרים מעט והאימון יהיה מהיר, ואז, אם תאכל כמו שצריך ותנוח, אתה תתחיל להרים יותר והאימון יתארך. גם לי האימון הראשון לקח חצי שעה, ואז זה צמח לשעה ורבע-שעה וחצי.

• פותח/ת השרשור
אוקי ויש לי עוד כמה שאלות,
(ד"א תודה על העזרה)

1] מתח, קשה לי מאד לעשות מתח [אני בקושי מצליח להרים את עצמי פעם אחת] ובמכון יש מכונה של מתח שקצת עוזרת בכך שהיא מקלה את המשקל באופן ייחסי ו"ועוזרת" קצת, זה יהיה בסדר אם אני אעשה מתח באופן הזה פרק זמן מסויים עד שאני אתחזק ואוכל לעשות בלי המכונה?

2] דדליפט וסקוואט, יש לנו במכון כלוב עם מוט שאפשר לשים עליו משקלים ויש לנו בארים מוכנים עם משקלים, לגבי הסקווט אני יודע שעדיף לעשות עם המוט בכלוב, אבל מה לגביי דדליפט? אפשר לעשות את זה גם עם באר "מוכן"?

3]הבנתי שאם רוצים אפשר להוסיף תרגילי עזר לSS, נגיד בטן, יד אחורית, קדמית וכו'...אני רוצה לפתח את כל הגוף ולא רק להעלות במסה, האם כדאי לי לשלב אותם? ואם כן באיזה שלב של האימון להוסיף אותם? בין התרגליים "המרכזיים" או בסוף של האימון?

1) עדיף לנסות מתח בקפיצה (אתה קופץ לתמתח ויורד לאט)
2) לא יודע על מה אתה מדבר אבל תמיד עדיף מוט נורמלי
3) אתה סתם הורס את התוכנית בזה שאתה מוסיף עוד תרגילים, זה כבר לא יהיה SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית