ט1ב עחיבטוח שלא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ט1ב עחיבטוח שלא.
1. היא אולי לא נחשבת השקעה (כי היא לא מניבה רווח) אבל בכללי אם לא יהיו שינויים דרסטים במדינה לדעתי כדאי מאוד לקנות דירה בארץ.1. דירת המגורים שלך היא לא השקעה.
2. כמו שהמחירים עלו הם גם יכולים לרדת או סתם תרחיש כמו עליית מדד / עליית ריבית שייקרו את המשכנתאות
3. אם אתה ממונף 80% על דירה זה הרבה יותר התחייבות מנכס.
למרות כל זאת מי שלא קנה דירה ב 10 שנים הוא אכן בסוג של בעיה.
לא חושב שהמחירים יחזרו למצב של פעם. זה לא משתלם לממשלה ולבנקים ולקבלנים וקיצור לכולם פרט לאזרח שקונה. כל מה שהפוליטיקאים עושים זה דברים מפגרים כמו מחיר למשתכן. אם היו באמת רוצים להוריד מחיר היו עושים כמו בארה"ב בונים שכונה שלמה אם מחירי יעד לדירות + אחוז מסויים של דירות להשכרה.בטוח שלא.
לקיחת משכנתא היא החלטה כלכלית וצריכה להבחן בכלים כלכליים.
עלויות הריבית של לקחת משכנתא של מעל מיליון שקל ל 30 שנה הן אסטרונומיות ולכן זאת החלטה כלכלית גרועה בהשוואה לדוגמא לשכור דירה בסכום דומה למשכנתא.
אז דובון מה אתה חושב על השאלה של הפותח אשכול מה התשובה שלך
וואו, אתה מניח. אם כך, זה משנה את כל התמונה.
.
הריבית אכן אטרקטיבית. הפקטורים בעיניי הם אחוז המימון, אחוז התשלום החודשי מההכנסה נטו ואטרקטיביות הנכס.גם אם בכלים כלכליים (כי כן, כמובן שהחלטה כזו הרבה פעמים לא נבחנת רק כלכלית), מה שכתבת פה למעלה פשוט לא נכון כיום.
אני מניח שכל עוד משכנתאות נמכרות בפחות מ ~ 3.5% עדיפה אלטרנטיבת הקנייה.
הריבית אכן אטרקטיבית. הפקטורים בעיניי הם אחוז המימון, אחוז התשלום החודשי מההכנסה נטו ואטרקטיביות הנכס.
צריך להפריד בין נדלן כהשקעה לבין מגורים.
אם אתה מאמין ששוק הנדלן יעלה אז אפשר לקנות דירה כהשקעה זה לא אומר שצריך להשתעבד למשכנתא עבור דירת המגורים שלך.
אתה צודק.שיעור התשלום מההכנסה פחות משמעותי משום שגם שכירות צריך לשלם מהכנסה..
כמובן שהדיון פה הוא ככל שמדובר על מגורים, וכן, להשתעבד למשכנתא זה לא מומלץ : )
לקנות שעון ב30K זה מפגר וזהו.
אין לזה שום ערך מוסף מעבר לשעון שלי בטלפון.
וכן, זה מטומטם כי ככה אני קובע.
ב30K אתה בונה חד"כ בבית, מביא מנקה שתנקה את המגנזיום שהשארת בכל החדר, וקונה מחשב ברמה שתוכל לאונן עליו כאוות נפשך.
אם להתייחס לשאלה של פותח האשכול, ולתהייה בדבר הערך המוסף של השעון.. אז סמל סטטוס יכול לעזור לך לזיין. זה כבר משהו.לקנות שעון ב30K זה מפגר וזהו.
אין לזה שום ערך מוסף מעבר לשעון שלי בטלפון.
וכן, זה מטומטם כי ככה אני קובע.