אני מתאמן 10 חודשים.
התחלתי לעשות דדליפט סקוואט ופרס רק בחודש האחרון פחות או יותר- לפני זה לא הייתי עושה כי אמרו לי שאסור לי בגלל עקמת.
החלטתי לנסות לעשות את התרגילים הנ''ל ולא כאב לי במהלך הביצוע.
התחלתי לפני שלוש שבועות את התוכנית fbw המפוצלת של @Tank (אם צריך אני ירשום את התוכנית)
בגלל שב10 חודשים שאני מתאמן עשיתי בנץ פרס אז אני מתקדם בו יחסית לאט.
לגבי הסקוואט והפרס נתקעתי די מהר על משקלים די מגוחכים. (בסקוואט אני עדיין עובד על טכניקה אבל בכל זאת אני לא ממש רואה שאני מתקדם)
המטרה שלי בעיקרון זה לפתח מסת שריר כמה שיותר ב5 חודשים שהקצבתי לעצמי למסה (אני עכשיו פחות או יותר 15-16% שומן אז אני רוצה לסיים את המסה על 20% פחות או יותר ולאחר מכן לעשות חיטוב של 3-4 חודשים)
המשקלי עבודה כרגע הם:
סקוואט 50 קילו HB (כמו שהזכרתי משקל מגוחך)
פרס 40 קילו
בנץ 72.5
דדליפט 80 (בדדליפט אני מרגיש ממש טוב ועולה בו יפה מאוד- אימון הבא אני די בטוח שאני יעשה 90 בלי בעיה)
לדעתכם בהתאם למטרות ולאחוז שומן הנוכחי כדאי לי להתחיל ss?
תוך כמה זמן ממצים את התוכנית בדרך כלל?
התחלתי לעשות דדליפט סקוואט ופרס רק בחודש האחרון פחות או יותר- לפני זה לא הייתי עושה כי אמרו לי שאסור לי בגלל עקמת.
החלטתי לנסות לעשות את התרגילים הנ''ל ולא כאב לי במהלך הביצוע.
התחלתי לפני שלוש שבועות את התוכנית fbw המפוצלת של @Tank (אם צריך אני ירשום את התוכנית)
בגלל שב10 חודשים שאני מתאמן עשיתי בנץ פרס אז אני מתקדם בו יחסית לאט.
לגבי הסקוואט והפרס נתקעתי די מהר על משקלים די מגוחכים. (בסקוואט אני עדיין עובד על טכניקה אבל בכל זאת אני לא ממש רואה שאני מתקדם)
המטרה שלי בעיקרון זה לפתח מסת שריר כמה שיותר ב5 חודשים שהקצבתי לעצמי למסה (אני עכשיו פחות או יותר 15-16% שומן אז אני רוצה לסיים את המסה על 20% פחות או יותר ולאחר מכן לעשות חיטוב של 3-4 חודשים)
המשקלי עבודה כרגע הם:
סקוואט 50 קילו HB (כמו שהזכרתי משקל מגוחך)
פרס 40 קילו
בנץ 72.5
דדליפט 80 (בדדליפט אני מרגיש ממש טוב ועולה בו יפה מאוד- אימון הבא אני די בטוח שאני יעשה 90 בלי בעיה)
לדעתכם בהתאם למטרות ולאחוז שומן הנוכחי כדאי לי להתחיל ss?
תוך כמה זמן ממצים את התוכנית בדרך כלל?