מידע תרגילי חזה ביתיים

• פותח/ת השרשור Elad
  • פורסם בתאריך

Elad

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אני צריך תרגילים לחזה שאפשר לעשות בבית נגמר התקציב למכון :( חוץ משכיבות מה עוד יש אולי אני אשיג משקולות בקרוב סרטונים יעזרו תודה רבה.

תעשה שכיבות שמיכה עם תיק גב שיש בו משקולות, אחלה תרגיל, העלה לי את הבנץ' פרס בזמן שלא יכולתי להתאמן בגלל פרק כף היד.

תקציב לציוד ביתי יש לך ?

הכי זול לעבוד ולהרשם שוב למכון
בבית לא תתקדם בלי השקעה בציוד יקר

הכי חשוב תרגילים לחזה!
פשוט אם הייתי צריכה לאמן רק קבוצת שרירים אחת זה היה החזה. כי למי אכפת מרגלי גפרור או גב של תולעת.

תמשיך לעבוד רק על החזה.

• פותח/ת השרשור
הכי חשוב תרגילים לחזה!
פשוט אם הייתי צריכה לאמן רק קבוצת שרירים אחת זה היה החזה. כי למי אכפת מרגלי גפרור או גב של תולעת.

תמשיך לעבוד רק על החזה.
אתה בא להסתלבט כאילו לא רוצה אל תעזור באמת בפורום הזה נראה כאילו אתם באים רק לרדת על מי שמבקש עזרה

• פותח/ת השרשור
תגיד מה אתה יודע בכלל ביקשתי תרגילים לחזה זה אומר שאני לא עובד על שאר הגוף? אתם פשוט באים בגישה חרא פה ואין מה לעשות כנראה שהאנשים פה חושבים שהם יותר טובים מאחרים
ותודה למי שכן עזר

א) כן, סביר להניח שאתה לא עובד על שאר הגוף.
ב) השאלות האלה כבר נשאלו בפורום מספר פעמים.
ג) אפילו אתה כבר שאלת שאלות על אימונים ללא משקולות.
ד) תקרא את הספר של Pavel Tsatsouline - The Naked Warrior ותפסיק לבכות.

אתה בא להסתלבט כאילו לא רוצה אל תעזור באמת בפורום הזה נראה כאילו אתם באים רק לרדת על מי שמבקש עזרה
אני אשמח לשמוע על התרגילים שלך בבית לידיים, כתפיים, רגליים וגב. ואם מצאת לכולם אז איך זה שאתה מתקשה בלמצוא תרגילים לחזה.
כן, אני יוצאת מנקודת הנחה שאם שאלת על החזה זה הדבר היחידי שמעניין אותך, וזה הדבר היחידי שאתה עושה (כי אתה לא רואה את הגב שלך במראה). כל מה שאני באה להגיד זה אם אתה מתכוון לאמן רק את החזה שלך יש אתר אחר שמתעסק רק בזה, ובאוננות.

אנשים כאן צריכים להבין שלא לכל אחד יש כסף למכון או למכון ביתי
כמו שכולם כאן רוצים שתעשה הכי טוב לעשות SS

אם ממש ממש אין אפשרות לSS או לפחות לבנץ עצים אין הרבה מה לעשות

אפשר לעשות מקבילים, שכיבות סמיכה אם או בלי משקל ,פרפר או לחיצה במשקולות יד ,שכיבות סמיכה על יד אחת בפיסוק או בלי או שיד אחת עולה ויורדת והיד השניה כמה שיותר רחוקה מהגוף
אתה יכול לנסות לשנות את המקום של הידים כמו שכיבות סמיכה יהלום או רחב או רגלים על ספה אבל זה לא תמיד יהיה אם הדגש לחזה
תיבחר תרגילים שיתאימו לך הכי טוב מבחינת עצימות מתאימה

כמובן שלא להיתאמן רק על חזה אלה כמה שיותר תרגילים מורכבים ולשאר הגוף כמו מתח כפיפות בטן מוט כיפוף סקוואט ולאנז' בלי משקל וכו' (למרות שאני היתי מעדיף לקפוץ מגג ולא לעשות את שתי אלה)

ושוב כל זה רק אם אין שום אפשרות לSS או לפחות לחיצת חזה עצימה וטובה (גם אני לא יכול לעשות SS מה לעשות)

אולי תישאל פרום קורספיט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית