הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חיים ממסה לחיטוב

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
amir610 הוסיף לוג חדש:

חיים ממסה לחיטוב - מעקב אחרי התקדמות בחורף וחיטוב בקיץ

שמי אמיר בן 38 נשוי ואב ל-2 (גילאים 4 ו-5) גר בת"א ועובד בתחום היי-טק, התחלתי להתאמן לפני 6 שנים (23.7.2010), בעצם זה לא היה ממש להתאמן אלא התחלתי בשינוי ביום הספציפי הזה שאותו לא אשכח לעולם (אשתי קרה לי "שמן"), שקלתי 95 קילו באותו יום ואחרי חצי שנה הייתי 71 קילו.

אחרי הירידה במשקל החלטתי לפתח קצת את הגוף והתחלתי להתאמן בחדר כושר עם דגש על משקולות, כמובן שבחצי שנה-שנה הראשונה עשיתי את כל הטעויות האפשריות (ABCDE) והתקדמתי די לאט עד שהכרתי את משה ומייק בפורום תפוז , הם ענו לי על כל...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
חח בצחוק 😛
יאללה בהצלחה, רוצים לראות פיארים חדשים
עודכן, אתה צודק אחי, גזלתי לך שעות על גבי שעות בחודשים האחרונים, פשוט כתבתי את הלוג תוך כדיי עוד 4-5 דברים במקביל...

• פותח/ת השרשור
מכיר, תאמין לי.. אני גם עוסק במשהו שאני עושה תוך כדי במקביל..
יש משהו ממכר בפורום הזה, נראה לי הנושאים המגוונים והמקצועיות של רוב האנשים , זה מכריח אותך להכנס לפורום כשזה רק אפשרי.

יש משהו ממכר בפורום הזה, נראה לי הנושאים המגוונים והמקצועיות של רוב האנשים , זה מכריח אותך להכנס לפורום כשזה רק אפשרי.
הפורום עזר לי המון כשרק התחלתי.
שאלתי מיליון שאלות מפגרות, קראתי המון מאמרים וחפרתי כמעט בכל נושא אפשרי פה בחיפוש.. ותירגמתי מאמרים באנגלית שעניינו אותי..
כשאתה נשאב לזה, בסוף זה מתגמל אותך ברמה האישית. רק שזה גוזל ממך המון אנרגיה חח

• פותח/ת השרשור
הפורום עזר לי המון כשרק התחלתי.
שאלתי מיליון שאלות מפגרות, קראתי המון מאמרים וחפרתי כמעט בכל נושא אפשרי פה בחיפוש.. ותירגמתי מאמרים באנגלית שעניינו אותי..
כשאתה נשאב לזה, בסוף זה מתגמל אותך ברמה האישית. רק שזה גוזל ממך המון אנרגיה חח
זה בדיוק העניין, התגמול !
אני טוען שאם כבר אני עושה משהו אז לפחות להפיק ממנו את המקסימום, לא חבל לבזבז זמן בחדר כושר, לשקול אוכל, להכין קופסאות לעבודה ואחרי כל זה להיראות כמו מישהו רגיל (או להיות מסוגל להרים משקל כמו מישהו רגיל ) ? 😃

(או להיות מסוגל להרים משקל כמו מישהו רגיל ) ?
בדיוק!
בעבר כשהייתי בחדר כושר רגיל הייתי רואה אנשים שהולכים ועושים את אותם תרגילים.. עם משקלים קטנים.. הכי הרבה היו אנשים שהבנצ' שלהם היה 100 קג ל 8-10 חזרות אבל שם זה נגמר.
רק מכונות והכל היה בינוני.

• פותח/ת השרשור
בדיוק!
בעבר כשהייתי בחדר כושר רגיל הייתי רואה אנשים שהולכים ועושים את אותם תרגילים.. עם משקלים קטנים.. הכי הרבה היו אנשים שהבנצ' שלהם היה 100 קג ל 8-10 חזרות אבל שם זה נגמר.
רק מכונות והכל היה בינוני.
אנשים לא מבינים אותי שאני מסביר להם שכל אימון יש פרפרים בבטן לפני הסט העצים, יעלה או לא יעלה ? ,אצליח לשמור על המשקלים בחיטוב או לא אצליח ? ,אשכרה פרפרים בבטן בכל אימון לפני הסט העצים (ראשון סקוואט, שני בנץ', רביעי דדליפט וחמישי פרס).
תאמין לי אם אגיד לך שיום לפני האימון אני חושב על האימון של מחר ?, לא יודע איך להסביר את זה אבל אני חי את זה גם מבחינת התזונה, אין דבר כזה מעידה אצלי, הכל מתוכנן וידוע מראש.

תאמין לי אם אגיד לך שיום לפני האימון אני חושב על האימון של מחר ?,
אני כמוך.. תאמין לי שאני מבין.
היום למשל יש לי פרס כבד, ואני מת מפחד שלא אצליח ללחוץ כמו שצריך לכמה שצריך בשביל PR.

אנשים לא יבינו 😃

תייגתי את אליחי כי הוא פישל ולא צילם 😆
היה מתוכנן 75 ל 2-3 חזרות, רק שלא בניתי על מיגרנה חריפה ועלתה חזרה אחת בלבד.
לפחות השגתי את תשומת הלב של כל השחיפים שם במכון.🤡

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, ראיתי בלוג שלך שעשית לאחרונה 2X10 לתרגיל מסוים (לא זוכר איזה תרגיל), אמת ? ,טווח חזרות כזה בחיטוב ?

תייגתי את אליחי כי הוא פישל ולא צילם 😆
היה מתוכנן 75 ל 2-3 חזרות, רק שלא בניתי על מיגרנה חריפה ועלתה חזרה אחת בלבד.
לפחות השגתי את תשומת הלב של כל השחיפים שם במכון.🤡
רגע, זה 75????

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית