- פותח/ת השרשור
אימפריות נולדות במלחמותעלה כמו מלך, בשני היה מלחמה וכישלון שלא יוגדר כפחות ממפואר!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימפריות נולדות במלחמותעלה כמו מלך, בשני היה מלחמה וכישלון שלא יוגדר כפחות ממפואר!!
כן.רגע, זה 75????
70:81zq:כן.
למה כמה חשבת?
הו הא...70:81zq:
לא יודע מה יש לי עם מורן, כל פעם שאני איתו אני מרים איתו מה שהוא עושה.הו הא...
מורן, אני מציע לערוך שיחת תיאום ציפיות לפני הפעם הבאה ...
אתה צודק.מורן, אני מציע לערוך שיחת תיאום ציפיות לפני הפעם הבאה ...
אם הייתה עולה לו שלישייה יש מצב שזה היה האימון האחרון שלכם יחד (אחרי שלא צילמת 😃 )לא יודע מה יש לי עם מורן, כל פעם שאני איתו אני מרים איתו מה שהוא עושה.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣עיקר כשביקשתי ממנו להוסיף עוד 2.5 קג בצד השני והוא לא הוסיף ויצא שלחצתי 62.5 קג סט לפני כשיש 2.5 אחד יותר מידיי בצד אחד של המוט.
זה בסדר, אני אוהב תחרותיות 😵💫🥊לא יודע מה יש לי עם מורן, כל פעם שאני איתו אני מרים איתו מה שהוא עושה.
הייתי מקיא עליו את מה שהקאתי אחכ בבית 🤢אם הייתה עולה לו שלישייה יש מצב שזה היה האימון האחרון שלכם יחד (אחרי שלא צילמת 😃 )
אתה צודק.
בעיקר כשביקשתי ממנו להוסיף עוד 2.5 קג בצד השני והוא לא הוסיף ויצא שלחצתי 62.5 קג סט לפני כשיש 2.5 אחד יותר מידיי בצד אחד של המוט.
☠️☠️
תאשים, תאשים... העיקר תזכור מי הזכיר לך לקחת את המגבת:s49:תייגתי את אליחי כי הוא פישל ולא צילם 😆
🤡
אני מבין שמצאת פתרונות יצירתיים לחיטוב ...הייתי מקיא עליו את מה שהקאתי אחכ בבית 🤢
מגבת זה הדבר החשוב באמת... מה זה צילום לעומת מגבת ?תאשים, תאשים... העיקר תזכור מי הזכיר לך לקחת את המגבת:s49:
צודק. תודה 🙄תאשים, תאשים... העיקר תזכור מי הזכיר לך לקחת את המגבת:s49:
↑ בדיוק.מגבת זה הדבר החשוב באמת... מה זה צילום לעומת מגבת ?
הייתי מסתפק בפלטה של 2.5 במצב מאונך לכיוון לחי ימין או שמאל .... פלטה של 10 זה קצת הגזמהאצלנו במכון היה אחד שנתן דד סינגל 190 או 200 לא זוכר ומאחוריו שחיף אחד נעמד ועשה זין וכל מיני שטויות מפגרות... הבחור שעשה את הסינגל
ראה אחכ בסרטון את זה, מפה לשם זה כמעט נגמר בפלטה של 10 קג שנשלחה לראש של השחיף המסכן.
(ברצינות)
הוא קצת משוגע בקטע פסיכי הבחור (באמת)זה קצת הגזמה
לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הצלם היה מפספס ....הוא קצת משוגע בקטע פסיכי הבחור (באמת)
אני הייתי על תקן המרגיע אז מניח שהייתי מרגיע אותו שוב 😇לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הצלם היה מפספס ....
במה?דרך אגב, ראיתי בלוג שלך שעשית לאחרונה 2X10 לתרגיל מסוים (לא זוכר איזה תרגיל), אמת ? ,טווח חזרות כזה בחיטוב ?
ככה אתה מעריך אותי בכוח? 🫤באמת לא הבנתי למה זה קשה...
למה אתה עושה בייספס בחיטוב ?, אני שואל באמת כדיי לדעת, מודה שגם אני עושה 2X10-12 פעם בשבוע, יותר בשביל הנפשאולי במשהו זניח כמו בייספס קרלז.
למה ???אם כבר מדברים על טווחי חזרות, אתמול עשיתי 27 חזרות עם 60 קג בבנץ 🤡
כי זה כיף לפעמים.למה אתה עושה בייספס בחיטוב ?, אני שואל באמת כדיי לדעת, מודה שגם אני עושה 2X10-12 פעם בשבוע, יותר בשביל הנפש
למה ???
סתם בשביל הכיף, זה לא מפריע.למה אתה עושה בייספס בחיטוב ?, אני שואל באמת כדיי לדעת, מודה שגם אני עושה 2X10-12 פעם בשבוע, יותר בשביל הנפש
רציתי לאתגר את עצמי 😃למה ???