הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PHAT תכנית אימונים

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אני לא מתכוון להתחיל אותה כרגע אבל מתעניין. יש מישהו שעשה את התכנית ויכול להגיד עד כמה היא עבדה לו? עד כמה היא אפקטיבית?

לא ניסיתי אותה ,אבל אם אתה מנוסה מספיק אתה יכול לנסות ,אני אוהב את ליין נורטון למרות שהוא פריק גנטי כי הוא שילוב של חוקר ומפתח גוף מקצועי והוא טוען שהוא טבעי והשיטה המדוברת מאוד דומה לשיטות שאני בדרךך כלל עובד איתן.

רק שים לב שהנפח שם גבוה מאוד ,אתה לא יכול להתחיל לעבוד בשיטה מהסוג הזה אם אתה לא מכין את עצמך לפני ומעלה את הנפח בהדרגה לאורך זמן בתוכניות שונות ,אתה תפצע.

שים לב גם שהיום הוא כבר לא עובד ככה ,יש לו שיטת עבודה יותר יעילה שמשלבת חסימת ורידים ועבודה על תרגילים מורכבים בכל אימון...

לא ניסיתי אותה ,אבל אם אתה מנוסה מספיק אתה יכול לנסות ,אני אוהב את ליין נורטון למרות שהוא פריק גנטי כי הוא שילוב של חוקר ומפתח גוף מקצועי והוא טוען שהוא טבעי והשיטה המדוברת מאוד דומה לשיטות שאני בדרךך כלל עובד איתן.

רק שים לב שהנפח שם גבוה מאוד ,אתה לא יכול להתחיל לעבוד בשיטה מהסוג הזה אם אתה לא מכין את עצמך לפני ומעלה את הנפח בהדרגה לאורך זמן בתוכניות שונות ,אתה תפצע.

שים לב גם שהיום הוא כבר לא עובד ככה ,יש לו שיטת עבודה יותר יעילה שמשלבת חסימת ורידים ועבודה על תרגילים מורכבים בכל אימון...

התבלבלתי לגביך,לא PHAT אלא DUP:jester:

זה בסדר ,אני מכיר גם את השיטות של ליין נורטון. אני עוקב אחריו כבר הרבה שנים.

• פותח/ת השרשור

קראתי על התכנית הזאת PH3. החסימת ורידים נשמע די הזוי ואפילו מפחיד. יש לזה הוכחות מדעיות? זה לא מסוכן? ובכללי זה לא כל כך פופולארי.

נערך לאחרונה:
אגב,אני מחפש תוכנית FBW למסה הDUP תתאים למתאמן בינוני-מתקדם?
יכול להמליץ על מתכונת?
15 5 8 30 למשל. הייתי מוסיף אימונים קלים לפי היכולת להשתקם.
קראתי על התכנית הזאת PH3. החסימת ורידים נשמע די הזוי ואפילו מפחיד. יש לזה הוכחות מדעיות? זה לא מסוכן? ובכללי זה לא כל כך פופולארי.

יש הוכחה מדעית אבל זה כן יכול להיות מסוכן כשלא יודעים איך בדיוק לעבוד. מן הסתם אל תעשה אם אתה לא יודע איך אבל למען הפרוטוקול עבדתי ככה הרבה וזה מוריד הרבה לחץ מהגוף ומביא בערך את אותן התוצאות של עבודה כבדה.

יש הוכחה מדעית אבל זה כן יכול להיות מסוכן כשלא יודעים איך בדיוק לעבוד. מן הסתם אל תעשה אם אתה לא יודע איך אבל למען הפרוטוקול עבדתי ככה הרבה וזה מוריד הרבה לחץ מהגוף ומביא בערך את אותן התוצאות של עבודה כבדה.

סעיף 1 בתשובה,הכוונה ל-4 אימונים לפי טווח החזרות הזה או כל מחזור (שבוע) לפי טווח החזרות הנ"ל?

שאלת אותי על DUP :daily undulating periodization

אני מעדיף עבודה שבועית ולא יומית אבל זה עניין של טעם.

לDUP אין טאמפלט כי זו לא תוכנית ספציפית אלה צורת עבודה כללית בדיוק כמו שעבודה לינארית היא לא תוכנית אלה צורת עבודה שמאפיינת הרבה תוכניות.

תבחר תוכנית FBW מאוזנת ותחליף בין טווחי החזרות שנתתי כל אימון ,למשל כלל גופנית עם 5 סטים לשריר גדול 2-3 לקטן. אתה רוצה שאני אתן לך את מה שאני נוהג לעשות כשאני עובד בה?

לDUP אין טאמפלט כי זו לא תוכנית ספציפית אלה צורת עבודה כללית בדיוק כמו שעבודה לינארית היא לא תוכנית אלה צורת עבודה שמאפיינת הרבה תוכניות.

תבחר תוכנית FBW מאוזנת ותחליף בין טווחי החזרות שנתתי כל אימון ,למשל כלל גופנית עם 5 סטים לשריר גדול 2-3 לקטן. אתה רוצה שאני אתן לך את מה שאני נוהג לעשות כשאני עובד בה?

אשמח.

• פותח/ת השרשור

מה זה טאמפלט?

יש לך איזה מקור מידע לגבי הסוג אימון הזה? סיקרן אותי העניין.

נניח 5 סטים סך הכל לגדול 2-3 לקטן כלל גופנית יום כן יום לא.

לחיצת חזה רגילה 3
לחיצת חזה בשיפוע 2
מתח עם משקל\פולי עליון 3
חתירה כלשהיא 2

לחיצה צרפתית\פשיטה במכונה 2
פשיטה בהטיית גו עם פולי.משקולת 1

כפיפה בעמידה עם משקוליות 2
כפיפה עם W בעמידה 1

סקוואט 3
דדליפט \כפיפה 2

הרחקה לצדדים 2

בטן 3

אפשר להוריד סט אחד לקטנים בהתחלה ולהוסיף לכתף סט על כתף אחורית כדי לשפר את המראה של חגורת הכתפיים ,החתירות לא הכי מפעילות אותה בד"כ..

אם אתה עובד DUP הכל לכשל ומידי פעם תעשה אימון או שניים קלים. אם אתה מחליף חזרות כל שבוע ולא כל יום (ממליץ) לך על אימון קל 70% אימון בינוני 80-85% ואז אימון שיא 90-100% . זה הביא לי את התוצאות הכי טובות עד היום ,רק עבודה עם חסימת ורידים באמת הצליחה להשתוות לכך בשרירים מסויימים.

נערך לאחרונה:
יש לך איזה מקור מידע לגבי הסוג אימון הזה? סיקרן אותי העניין.
עם חסימת הורידים?
תחפש Blood flow restriction training בגוגל ,יש מלא מאמרים של כל מיני דוקטורים שכותבים לקהל הרחב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית