הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון מלא

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, יש לי שאלה ואשמח לעזרתכם.
אני יודע שבאימונים צריך להגיע בגרם חלבון לבערך 2 כפול משקל גוף. אני מצליח להגיע לזה, אבל לא כל הגרם מחלבון מלא. זה בערך מתחלק לחצי חצי כזה(חצי אחד מלחמניות ופיתות ועוד דברים, וחלק אחר החלבון המלא מחלב גבינות וכו'). ליעד אני מגיע בסופו של דבר אבל אני כל הזמן לא סגור על עצמי אם זה נקרא שבאמת הגעתי ליעד או לא.
השאלה שלי היא קודם כל, זה נקרא שהגעתי ליעד?
והשאלה השניה היא אם אתם מגיעים ליעד שכולו חלבון מלא? אשמח לכנות ולא לענות מה שצריך לעשות לפי הספר(חובה חלבון מלא אחרת זה נקרא..)
תענו מה שאתם עושים והאם אתם מתקדמים אם זה כרגיל?

תודה 😃

אני אישית מגיע ל2 גרם חלבון מלא וראיתי תוצאות מדהימות, תנסה בחלבון לא מלא ותראה איך תתפתח מקסימום תשנה בהמשך.

שלום לכולם, יש לי שאלה ואשמח לעזרתכם.
אני יודע שבאימונים צריך להגיע בגרם חלבון לבערך 2 כפול משקל גוף. אני מצליח להגיע לזה, אבל לא כל הגרם מחלבון מלא. זה בערך מתחלק לחצי חצי כזה(חצי אחד מלחמניות ופיתות ועוד דברים, וחלק אחר החלבון המלא מחלב גבינות וכו'). ליעד אני מגיע בסופו של דבר אבל אני כל הזמן לא סגור על עצמי אם זה נקרא שבאמת הגעתי ליעד או לא.
השאלה שלי היא קודם כל, זה נקרא שהגעתי ליעד?
והשאלה השניה היא אם אתם מגיעים ליעד שכולו חלבון מלא? אשמח לכנות ולא לענות מה שצריך לעשות לפי הספר(חובה חלבון מלא אחרת זה נקרא..)
תענו מה שאתם עושים והאם אתם מתקדמים אם זה כרגיל?

תודה 😃
אז פשוט תגיע לפי 1.8 מלא מבלי לשבור את הראש כמה "חצי חצי" וכד'
לחלופין, ממליץ לך להגיע לפי 2 מלא מראש

תודה.. שייק גיינר ייקרא חלבון מלא?
החלבון העיקרי ברוב הגיינרים הוא ממי גבינה, כך שכן - זה חלבון מלא
אבל באופן כללי אני תמיד בעד לאכול אוכל מוצק ולקבל את הערכים הנדרשים
פשוט תוסיף עוד קצת ביצים/דגים או טונה/חזה עוף/בשר בקר וכד'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית