הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא יודע אם להמשיך מסה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני כבר חודשיים במסה ובתכנון תכננתי להמשיך עוד חמישה חודשים אבל אני כרגע 17 אחוז שומן ואני לא יודע אם להמשיך.
אם אני יעשה עכשיו ss ויהיה בפלוס של 500 אני יעלה הרבה בשומן? אני מתכנן לעשות ss במסה נקייה של פלוס 500 ומקווה לסיים אותה על איזה 20% (אני יודע שאני לא ימצה את התוכנית כי הפלוס יחסית קטן) ואז אחרי זה להיות בפלוס של 200 קלוריות ולעבור לab ואז להישאר פחות או יותר על אותו אחוז שומן ואז אחרי החמישה חודשים האלה לחטב כשאני יהיה ב21% ככה.
הדרך ריאלית או שאין סיכוי שבאמת אני יעלה רק 3-4 אחוז שומן ב5 חודשים בתכנון הזה?

אני כבר חודשיים במסה ובתכנון תכננתי להמשיך עוד חמישה חודשים אבל אני כרגע 17 אחוז שומן ואני לא יודע אם להמשיך.
אם אני יעשה עכשיו ss ויהיה בפלוס של 500 אני יעלה הרבה בשומן? אני מתכנן לעשות ss במסה נקייה של פלוס 500 ומקווה לסיים אותה על איזה 20% (אני יודע שאני לא ימצה את התוכנית כי הפלוס יחסית קטן) ואז אחרי זה להיות בפלוס של 200 קלוריות ולעבור לab ואז להישאר פחות או יותר על אותו אחוז שומן ואז אחרי החמישה חודשים האלה לחטב כשאני יהיה ב21% ככה.
הדרך ריאלית או שאין סיכוי שבאמת אני יעלה רק 3-4 אחוז שומן ב5 חודשים בתכנון הזה?
לא רואה דרך לענות על השאלה הזו בלי להכיר אותך לעומק.
אז יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
הכי חשוב במצבים כאלה זה מה אתה מרגיש עם האחוז שומן (שדא איך אתה יודע אותו?)
אם רע לך עם האחוז שומן הזה כבר אז תחטב ומסה הבאה תנהל טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
לא רואה דרך לענות על השאלה הזו בלי להכיר אותך לעומק.
אז יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
הכי חשוב במצבים כאלה זה מה אתה מרגיש עם האחוז שומן (שדא איך אתה יודע אותו?)
אם רע לך עם האחוז שומן הזה כבר אז תחטב ומסה הבאה תנהל טוב יותר.
אני יודע את האחוז שומן כי פה בפורום העריכו שאני 17.
הנה קישור אם אתה רוצה:ייעוץ - מסה או חיטוב? (מצורפת תמונה)
והאמת שהאחוז שומן לא מפריע לי ואין לי בעיה להמשיך במסה אבל אני מפחד לעלות יותר מידי בשומן ואז יהיו לי עודפי עור או משהו בסגנון.
אם אני יעשה מה שרשמתי למעלה באשכול אתה חושב שאני יגיע ל 20-21 שומן ויצליח לא להגיע ליותר? (אני יודע שזה די אינדיבידואלי בגלל הגנטיקה אבל אם היית צריך לתת הערכה)
יש מצב לקצת דעות מאנשים? אני די מתוסכל מהעניין הזה כי אני לא מצליח להחליט
מה אתם הייתם עושים במצב שלי?

• פותח/ת השרשור
מישהו? מצטער שאני חופר אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות ואני בינתיים מבזבז זמן כי אני על מאזן נטרלי.

מישהו? מצטער שאני חופר אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות ואני בינתיים מבזבז זמן כי אני על מאזן נטרלי.
לדעתי אחי אתה כבר במאסה אל תוותר תמשיך, הרי גם ככה בסוף אתה תוריד את האחוז שומן הזה בחיטוב, ותמיד לומדים מטעויות, מה שכן אתה יכול לשפר את התפריט שלך או לעלות אותו כאן ושתקבל חוות דעת לשיפור

כמו שנאמר לך הכי חשוב זה ההרגשה שלך. אם לא מפריע לך האחוז שומן אז תמשיך במסה. אם תגיע ל 20 וקצת א.ש ותעשה חיטוב נורמלי אחרי זה (לא דיאטות כסאח או משהו) אז אני לא חושב שיהיו לך עודפי עור.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אחי אתה כבר במאסה אל תוותר תמשיך, הרי גם ככה בסוף אתה תוריד את האחוז שומן הזה בחיטוב, ותמיד לומדים מטעויות, מה שכן אתה יכול לשפר את התפריט שלך או לעלות אותו כאן ושתקבל חוות דעת לשיפור
כמו שנאמר לך הכי חשוב זה ההרגשה שלך. אם לא מפריע לך האחוז שומן אז תמשיך במסה. אם תגיע ל 20 וקצת א.ש ותעשה חיטוב נורמלי אחרי זה (לא דיאטות כסאח או משהו) אז אני לא חושב שיהיו לך עודפי עור.

האמת שזה לא ממש מפריע לי מבחינת מראה.
אם אני יעשה עכשיו ss ואני משער שאני יעלה לאיזה 20 אחוז (פלוס של 500) - ואחרי ה ss (אני יודע שאני לא ימצה אותה בגלל שאין מספיק קלוריות אבל עדיין המשקלי עבודה יחסית נמוכים ואני צריך להעלות אותם כמה שאפשר בפלוס יחסית קטן) ואז אני יעשה ab עם פלוס של 200-300 אז אני לא יעלה הרבה בשומן נכון? כאילו אולי 2 אחוז ככה לא? (אני גם לא יעלה יותר מידי בשריר ואני מודע לזה אבל לא נורא מסה הבאה אני יהיה יותר מנוסה, סה''כ לומדים מטעויות)

ואז אני יעשה ab עם פלוס של 200-300
למה שלא תעשה למשל abc ותוסיף 500 פלוס קלורי?? מה המניע שתעשה את זה? ואולי יש בעיה בתפריט שלך וזה מה שגורם לך לעלות באחוזי שומן יותר ממסת שריר, תעלה אותו רגע לכאן...

ומה עם מה שרשמתי? זה ריאלי שאני יסיים על 22% בערך בתכנון הזה?
לדעתי ריאלי אבל קשה לי להגיד לך בוודאות.
מה שכן אני כנראה הייתי ממליץ לחטב ואז לעשות מסה נורמלית במקום לעשות מסה עם פלוס של 200

לדעתי ריאלי אבל קשה לי להגיד לך בוודאות.
מה שכן אני כנראה הייתי ממליץ לחטב ואז לעשות מסה נורמלית במקום לעשות מסה עם פלוס של 200

לבחור חסר מסת שריר. אם הוא במסה שיעשה מסה נורמלית ואז חיטוב עד שיהיה מרוצה מהמראה .
חיטוב עכשיו יביא אותו למראה ל ניצוך שואה.

לבחור חסר מסת שריר. אם הוא במסה שיעשה מסה נורמלית ואז חיטוב עד שיהיה מרוצה מהמראה .
חיטוב עכשיו יביא אותו למראה ל ניצוך שואה.
עכשיו רק ראיתי את התמונות מהקישור (הייתי כל פעם מהטלפון עד עכשיו), חייב להסכים.
פותח השרשור, במצב שלך אני ממליץ לך דווקא לעשות מסה ולא בפלוס 200. בפלוס של 500 עם תפריט מסודר אתה לא אמור להשמין באופן מהיר או קיצוני. וכרגע אין לך הרבה מסת שריר כלומר הפוטנציאל לצבור שריר אמור להיות יחסית גבוה וחבל לא לנצל אותו.

• פותח/ת השרשור
עכשיו רק ראיתי את התמונות מהקישור (הייתי כל פעם מהטלפון עד עכשיו), חייב להסכים.
פותח השרשור, במצב שלך אני ממליץ לך דווקא לעשות מסה ולא בפלוס 200. בפלוס של 500 עם תפריט מסודר אתה לא אמור להשמין באופן מהיר או קיצוני. וכרגע אין לך הרבה מסת שריר כלומר הפוטנציאל לצבור שריר אמור להיות יחסית גבוה וחבל לא לנצל אותו.
אמרו לי שאני 17% שומן- אתה מסכים עם ההערכה הזאת?
ואם אני יעשה בפלוס של 500 ל5 חודשים (שתכננתי שיהיו מסה ואז לעשות חיטוב ארוך של 4 חודש) אני לא יעלה לאיזה 24-25 אחוז?

אז מה ,תעלה ל 24.
תחטב אחר כך, ככה תראה קצת שרירים.

אמרו לי שאני 17% שומן- אתה מסכים עם ההערכה הזאת?
אני לא טוב בכלל בהערכת א.ש אז לא יכול להגיד לך.
ואם אני יעשה בפלוס של 500 ל5 חודשים (שתכננתי שיהיו מסה ואז לעשות חיטוב ארוך של 4 חודש) אני לא יעלה לאיזה 24-25 אחוז?
לא יודע לכמה תעלה אבל תעלה גם יותר שריר מאשר פלוס של 200:
אז מה ,תעלה ל 24.

לדעתי אל תוותר על SS ונסה לדבוק בתוכנית
הגדל את הפלוס הקלורי ל-400-500
התקדם בעצימות וצבירת השריר כבר תהיה לגיטימית
אמנם אחוזי השומן לא הכי לטובתך, אך בחיטוב שלאחר מכן, בהנחה ותבצע אותו נכונה, אתה בהחלט תקצור את הפירות (רק אל תאכל אותם, כן?)

• פותח/ת השרשור
לדעתי אל תוותר על SS ונסה לדבוק בתוכנית
הגדל את הפלוס הקלורי ל-400-500
התקדם בעצימות וצבירת השריר כבר תהיה לגיטימית
אמנם אחוזי השומן לא הכי לטובתך, אך בחיטוב שלאחר מכן, בהנחה ותבצע אותו נכונה, אתה בהחלט תקצור את הפירות (רק אל תאכל אותם, כן?)
אז מה ,תעלה ל 24.

אני לא טוב בכלל בהערכת א.ש אז לא יכול להגיד לך.

לא יודע לכמה תעלה אבל תעלה גם יותר שריר מאשר פלוס של 200:

אוקיי תודה רבה.
אני חושב שאני יעשה ss ואז אם אחוזי שומן לא יהיו גבוהים מידי אני יעשה ab ואז יכנס לחיטוב ארוך של 4 חודשים.

אל תגביל את עצמך בזמן, תסתכל על תוצאות.

Back
למעלה תחתית