הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שוב פעם האן או אקספלואוד הוכיח את אצמו!האימון של אתמול

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
תשמעו אני לא יודע מה יש שם אבל באמת שניסיתי הרבה תוספי מזון ופורמולות של לפני אימון
אפדרין+קפאין במינונים גבוהיים לפני אימון ושום דבר פשוט לא מתקרבב לזה!!!
אתמול היה אימון רגליים לקחתי סקופ אחד
באתי למכון פשיטת רגליים הגעתי סט אחרון לפלטה אחת לפני הסוף שזה 135 קילו ל6-7 חזרות בדרך כלל ב105 אני גמור עשיתי שתי דרופ סט ופיצצתי את ה4ראשי בדם
משם המשכתי לסקוואט חימום 60 קילו מוט +20 כול צד, בדיוק בגיעה למכון אלעד פרמן למי שלא מכיר שיעשה חיפוש קטן בגוגל
הוא ישב איתי קצת על הסקוואטים למרות שהוא לא עשה אימון רגליים בין הסטים שלו הוא בא לשמור אלי בסקוואט הגעתי ל140 קילו מוט +3 פלטות של 20 כול צד לא יודע עם זה האן או אקספלואוד או אלעד שידע להחדיר בי רעל עשיתי 7 חזרות דל דיפ עם 140 קילו הייתי בשוק מעצמי העלתי ל150 קילו את הבר הפעם ל5 חזרות סט אחרון פעם ראשונה שאני נכנס מתחת לבר של 150 קילו!!!!
באימון רגליים אחד שברתי את כול המשקלי עבודה שלי אחרי ה150 קילו עשיתי דרופ השארתי את הבר ל100 קילו (טעות הייתי צריך להוריד יותר) הרצועות ברגליים כבר עצרו לי את הדם עשיתי עוד 3 חזרות וחתכתי משם ללג פרס גם פה הוספה של 30 קילו מהמשקל הרגיל סביב ה250 קילו (רק מהפלטות) משם לכפיפת ברך בהאמר רגל רגל הוספה של 10 קילו כול צד
תאומים בסוף אני עושה בלג פרס גם הוספתי איזה 50 קילו יותר מהמשקל הרגיל
קיצר אימון רגליים מטורף שברתי את המשקלי עבודה בכול תרגיל ותרגיל צלעתי הביתה

לא יודע איך אנשים פה לא מרגישים את זה באמת שזה אחד התוספים !!! ככו 2 סקופים 40 דקות לפני אימון על בטן ריקה אני רוצה לראות שמישהו יגיד שהוא לא מרגיש את זה!!

• פותח/ת השרשור
טוב נו עוד דלי לאוסף בהזמנה , נעביר ביקורת 🙄

✌️
שזה מגיע ,שתי סקופים מלאים בשייקר עם מים קרים קרים ותערבב עם סכין לאט לאט אל תנער בשייקר ,40 דקות לפני אימון אתה תראה איך אתה תודה לי שהכרתי לך את המוצר הזה:s13:

נערך לאחרונה:
משקל מטורף כל הכבוד!
מענייון לראות את הביצוע, לא שאני מפקפק בך סתם מתוך התעניינות, אתה יכול לצלם סירטון באימון הבא?

שמע לא יודע מה יש שם אחי אבל לפי דעתי וגם הרבה אחרים אמרו לי אתזה לא סתם זה לא בארץ יש שם דברים שלא עברו אישורים
חחחחחחחחחחחחח

אתה אשכרה חושב שיש בזה חומר "אסור" או משהו ?..מוכרים את זה בכל מקום בארץ.. וגם יש אישור של משרד הבריאות.

בכל סקופ יש 1 וחצי של קריאטין.. לפי דעתי אתה לא התקדמת בעזרת התוסף, זה פסיכולוגי.

בכל מקרה,משה, ומי שעוד מועניין.. יש לי כמה אריזות של נו אקספלוד סגורות של קילו + תוקף לשנה.. אם אתם רוצים לקנות ביחד אני אסדר לכם מחיר דומה לשל bb.

בתור אחד שניסה את הנוז,וואסיב,נו,סל מס.. אני יכול להגיד לכם על בטוח, שאף קריאטין לא מתקרב לטהור! הכי איכותי, והכי מועיל.. בלי כל החרטא של ה"פורמולת"

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחח

אתה אשכרה חושב שיש בזה חומר "אסור" או משהו ?..מוכרים את זה בכל מקום בארץ.. וגם יש אישור של משרד הבריאות.

בכל סקופ יש 1 וחצי של קריאטין.. לפי דעתי אתה לא התקדמת בעזרת התוסף, זה פסיכולוגי.

בכל מקרה,משה, ומי שעוד מועניין.. יש לי כמה אריזות של נו אקספלוד סגורות של קילו + תוקף לשנה.. אם אתם רוצים לקנות ביחד אני אסדר לכם מחיר דומה לשל bb.

בתור אחד שניסה את הנוז,וואסיב,נו,סל מס.. אני יכול להגיד לכם על בטוח, שאף קריאטין לא מתקרב לטהור! הכי איכותי, והכי מועיל.. בלי כל החרטא של ה"פורמולת"
וואלה נראה אחלה כמה זה עולה בBB ?
אני גר בראשון.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחח

מחיר של BB?השאלה הנשאלת פה עם מחיר כולל משלוח או לא כולל עם לא כולל משלוח אני בא לקנות את כול האריזות שלך

בתור אחד שניסה את הנוז,וואסיב,נו,סל מס.. אני יכול להגיד לכם על בטוח, שאף קריאטין לא מתקרב לטהור! הכי איכותי, והכי מועיל.. בלי כל החרטא של ה"פורמולת"[/quote]

עוד מעט נגמר לי קופסא של נו ואני רוצה עוד אחת, אני מראשון דבר איתי
אגב מוצר סבבה לגמרי אבל באמצע האימון שהוא ממש עצים ההשפעה עוברת כלא הייתה.

מממ, יש שם קריאטין עם סירטל מאלאט שהיא פורמולה שצריכה להספג די טוב בניגוד לסוגים אחרים.
אני חושב שראיתי מחקר או שניים על היעילות שלו ,אבל דאגו לא להשוות אותו למונו אלה לפורמולות אחרות.

מגנזיום, ניסית כבר קריאטין מונוהיידרט פשוט?

יכול להיות שאנשים שכבר ניסו קריאטין רגיל לא הגיבו לפורמולה כי הקריאטין שבה כבר לא השפיע עליהם, זה יכול להסביר למה אנשים מסויימים מגיבים אליו ואחרים לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית