הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגה אנגלית 2016-2017

אני מאוד התרשמתי מדה בריינה. פפ יקדם אותו מאוד.
לא מופתע מהתוצאה.

ופול פוגבה..בדיחת השנה

לינגארד שחקן מפחיד, ישמעו עליו הרבה העונה.

גם אני האמנתי בו אבל אתה מקבל צ'אנס להיות בהרכב הראשון במשחק הכי חשוב של העונה ---»אתה צריך לשרוף את הדשא , לבוא הכי חד ומוכן שיכול להיות, צריך להיות במיטבך. הוא נראה כמו שחקן בילדים - איבד כ"כ הרבה כדורים, עשה שטויות, לא הצליח לעצור כדור ובקיצור לא תיפקד. לא היה לנו צד שמאל בגללו.

גם אני האמנתי בו אבל אתה מקבל צ'אנס להיות בהרכב הראשון במשחק הכי חשוב של העונה ---»אתה צריך לשרוף את הדשא , לבוא הכי חד ומוכן שיכול להיות, צריך להיות במיטבך. הוא נראה כמו שחקן בילדים - איבד כ"כ הרבה כדורים, עשה שטויות, לא הצליח לעצור כדור ובקיצור לא תיפקד. לא היה לנו צד שמאל בגללו.

קורה לכולם, אבל בשביל לשפוט שחקן צריך להסתכל על איך הוא היה כל העונה, משחק אחד לא אומר כלום.

אני רואה את ליברפול גם נותנת פייט השנה בפרמייר ליג, אולי לא אליפות - אבל בטופ 4 לפחות. קלופ מאמן ענק.

סיטי חזקים ונראים יותר טוב מיונייטד כרגע, אבל אני מאמין שפוגבה יתן את הטון בהמשך, למרות שהוא ממש לא שווה את הסכום הזה(אבל סכומי זכויות השידור מטורפים, אז זה לא מפתיע), היחידים ששווים את הסכומים האלו הם מסי ורונאלדו. (בלי קשר יש כשרון גם על הספסל של היונייטד, מאמין שמוריניו ידע לשלב אותם לאט לאט)

לא מבין איך סכומים של עשרות מיליוני יורו נשמעים הגיוני. שום שחקן לא שווה את הסכומים האלה, גם אם מדובר בשחקן הטוב בהיסטוריה(מסי).
שלא לדבר על השכר המטורף. כמעט כל שחקן שני בקבוצות המובילות מתקרב למשכורת של 10 מיליון יורו לעונה או יותר. למה?
זאת יציאה מוחלטת מפרופורציה. חבל שככה מתנהל היום הכדורגל מבחינה כלכלית, אבל ככה זה שיש בעלים עשירים במיוחד, ספונסרים מטורפים וסכומים הזויים מזכויות שידור. הכסף שולט בכדורגל.

לא מבין איך סכומים של עשרות מיליוני יורו נשמעים הגיוני. שום שחקן לא שווה את הסכומים האלה, גם אם מדובר בשחקן הטוב בהיסטוריה(מסי).
שלא לדבר על השכר המטורף. כמעט כל שחקן שני בקבוצות המובילות מתקרב למשכורת של 10 מיליון יורו לעונה או יותר. למה?
זאת יציאה מוחלטת מפרופורציה. חבל שככה מתנהל היום הכדורגל מבחינה כלכלית, אבל ככה זה שיש בעלים עשירים במיוחד, ספונסרים מטורפים וסכומים הזויים מזכויות שידור. הכסף שולט בכדורגל.

מה הבעיה בזה שיש כסף בכדורגל?
זה סך הכל עניין של היצע וביקוש, כמו כל דבר.

הם עשו את הסכום הזה בפחות משבוע מהחולצות של איברהמוביץ'.
אני מדבר על הסכומים המוגזמים שמשלמים על שחקנים, לא כיצד מועדוני הכדורגל מחפים על התשלום.
גם ריאל הרוויחה הרבה יותר מהסכום שהיא שילמה על רונאלדו. זה לא שייך.

אני מדבר על הסכומים המוגזמים שמשלמים על שחקנים, לא כיצד מועדוני הכדורגל מחפים על התשלום.
גם ריאל הרוויחה הרבה יותר מהסכום שהיא שילמה על רונאלדו. זה לא שייך.

בטח שזה שייך.
כדי להרוויח יותר צריך להשקיע יותר.

• פותח/ת השרשור
חחחח יונייטד. חתול בשק
זלזלתי בטוטנהאם, הגיע זמני לאכול את הכובע

• פותח/ת השרשור
מה דעתך על קלופ במצב הנוכחי ?
יש לו עוד שנה ואז נחליט. בגדול לפחות ליברפול משחקת כדורגל התקפי וקלופ מנסה לייצר משהו שנראה כמו קבוצה שלו ולא אוסף שחקנים... אני לא יכול לשפוט בקיצר

יש לו עוד שנה ואז נחליט. בגדול לפחות ליברפול משחקת כדורגל התקפי וקלופ מנסה לייצר משהו שנראה כמו קבוצה שלו ולא אוסף שחקנים... אני לא יכול לשפוט בקיצר
טוב לשמוע, יש לא מעט אוהדים שכבר עכשיו מפקפקים בקלופ, אבל שוכחים שהוא פה עד 2021 וזה פרויקט לטווח ארוך. קשה לשפוט אותו אחרי עונה אחת שהוא בנה את הקבוצה (כי בעונה שעברה הגיע באמצע העונה לסגל מאוד מוגבל ועדיין הביא 2 גמרים).
קלופ לא חף מטעויות העונה, אבל הוא האיש הנכון בשביל ליברפול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית