נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
אני מאוד התרשמתי מדה בריינה. פפ יקדם אותו מאוד.
לא מופתע מהתוצאה.
ופול פוגבה..בדיחת השנה
לא מופתע מהתוצאה.
ופול פוגבה..בדיחת השנה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לינגארד שחקן מפחיד, ישמעו עליו הרבה העונה.
גם אני האמנתי בו אבל אתה מקבל צ'אנס להיות בהרכב הראשון במשחק הכי חשוב של העונה ---»אתה צריך לשרוף את הדשא , לבוא הכי חד ומוכן שיכול להיות, צריך להיות במיטבך. הוא נראה כמו שחקן בילדים - איבד כ"כ הרבה כדורים, עשה שטויות, לא הצליח לעצור כדור ובקיצור לא תיפקד. לא היה לנו צד שמאל בגללו.
לא מבין איך סכומים של עשרות מיליוני יורו נשמעים הגיוני. שום שחקן לא שווה את הסכומים האלה, גם אם מדובר בשחקן הטוב בהיסטוריה(מסי).
שלא לדבר על השכר המטורף. כמעט כל שחקן שני בקבוצות המובילות מתקרב למשכורת של 10 מיליון יורו לעונה או יותר. למה?
זאת יציאה מוחלטת מפרופורציה. חבל שככה מתנהל היום הכדורגל מבחינה כלכלית, אבל ככה זה שיש בעלים עשירים במיוחד, ספונסרים מטורפים וסכומים הזויים מזכויות שידור. הכסף שולט בכדורגל.
אני אישית נגד הסכומים המטורפים שמשלמים כיום בכדורגל. ראה ערך פול פוגבה.מה הבעיה בזה שיש כסף בכדורגל?
זה סך הכל עניין של היצע וביקוש, כמו כל דבר.
אני אישית נגד הסכומים המטורפים שמשלמים כיום בכדורגל. ראה ערך פול פוגבה.
אני אישית נגד הסכומים המטורפים שמשלמים כיום בכדורגל. ראה ערך פול פוגבה.
אני מדבר על הסכומים המוגזמים שמשלמים על שחקנים, לא כיצד מועדוני הכדורגל מחפים על התשלום.הם עשו את הסכום הזה בפחות משבוע מהחולצות של איברהמוביץ'.
אני מדבר על הסכומים המוגזמים שמשלמים על שחקנים, לא כיצד מועדוני הכדורגל מחפים על התשלום.
גם ריאל הרוויחה הרבה יותר מהסכום שהיא שילמה על רונאלדו. זה לא שייך.
זה נכון ככלל אבל אתה מפספס את הנקודה שלי. לא משנה.בטח שזה שייך.
כדי להרוויח יותר צריך להשקיע יותר.
לא מכיר קבוצות , רק צ׳לסי!!!!
זה נכון ככלל אבל אתה מפספס את הנקודה שלי. לא משנה.
מה דעתך על קלופ במצב הנוכחי ?קדימה ליברפול. קלופ המשיח
יש לו עוד שנה ואז נחליט. בגדול לפחות ליברפול משחקת כדורגל התקפי וקלופ מנסה לייצר משהו שנראה כמו קבוצה שלו ולא אוסף שחקנים... אני לא יכול לשפוט בקיצרמה דעתך על קלופ במצב הנוכחי ?
טוב לשמוע, יש לא מעט אוהדים שכבר עכשיו מפקפקים בקלופ, אבל שוכחים שהוא פה עד 2021 וזה פרויקט לטווח ארוך. קשה לשפוט אותו אחרי עונה אחת שהוא בנה את הקבוצה (כי בעונה שעברה הגיע באמצע העונה לסגל מאוד מוגבל ועדיין הביא 2 גמרים).יש לו עוד שנה ואז נחליט. בגדול לפחות ליברפול משחקת כדורגל התקפי וקלופ מנסה לייצר משהו שנראה כמו קבוצה שלו ולא אוסף שחקנים... אני לא יכול לשפוט בקיצר