הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ MYPROTEIN

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
אחרי סיבוב קצר באתר שלהם ראיתי שקילו אחד של חלבון מי גבינה עולה 12-15 פאונד שזה מחיר אפסי! אבל שמעתי שיש כל מיני עלויות נוספות (EMS וכו אני לא מבין בשטויות האלה), אשמח לפירוט על העלויות הנוספות.

אני מנצל את האשכול הזה כדי לשאול שאלה שקצת דומה לזאת של פותח האשכול ולא רוצה סתם לפתוח עוד אחד, אני נמנע כבר הרבה זמן מלקנות גיינר בגלל כל ההפחדות על פגיעה בכליות ורמה גבוהה של סוכרים בגיינרים השונים אבל אחרי תקופה שאני לא מצליח לעלות במסה ורק יורד במשקל הבנתי שאני חייב. נתקלתי בגיינרים של myprotein שעשויים משיבולת שועל למרות שהם מכילים סוכרלוז הם נראים די בריאים ביחס לגיינרים האחרים, מישהו השתמש בגיינר שלהם ויכול לחוות דעתו? איזה טעם מומלץ והאם האבקה הזאת באמת יותר בריאה משאר הגיינרים?
הערכים הקלורים לסקופ אחד של 30 גרם הם:

108 קלוריות
1.8 גר' שומן
13.3 גר' פחמימה
8.5 גר' חלבון

מידת ההגשה הרצויה היא 3 סקופים אבל למרות זאת הערכים נמוכים קצת בהשוואה לגיינרים אחרים לא?
אני ממש מבולבל ואם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני מאוד אודה לו.

איך בעיה בגיינר באופן כללי
כמובן וכדאי גיינר שהפחמימה בו תהיה ממקור טוב (לא סוכרים פשוטים)
או שפשוט תכין גיינר ביתי - יותר בריא ונוח

הם לעיתים קרובות מאוד עושים מבצעים/קופונים אצלהם באתר
שווה לחכות ולהיכנס כל פעם בכדי לקבל הנחה כלשהי (הזמנת פעם קריאטין בהנחה של 20%)

חברה מאוד איכותית, וכן 20 משלוח אבל תעמיס על המשלוח, יש להם לפעמים חלבון השני ב50%, פעם אומגה 3 מתנה ומלא דברים

איך הטעמים של הגיינרים עם השיבולת שועל שלהם? יש שוקלד וניל ותות ואין לי מושג מה להזמין, בעיקרון אני לא בררן ולא מחפש טעמי גורמה רק לא רוצה ליפול על משהו מגעיל, אם למישהו יש המלצה אני מאוד אשמח.

הם שולחים באמצעות EMS? זה אומר שמעל 75$ הזמנה אני אקבל את כל השטרונגול של עמילות וכו'?
אני מזמין תמיד מתחת ל-75$ ומשלם 35 ש"ח בעקבות ה-EMS
זה עדיין יוצא מאוד משתלם (שק של 2.5kg חלבון אייזולט ב-300 ש"ח)

מה?
לא משלמים כלום מתחת ל75$.
המוצרים+ 20 פאונד משלוח. זהו.
ספציפית אצליהם יש EMS שזה צד ג', עוד אחד מהיתרונות של ארץ ישראל

אגב יש להם מבצע 3 במחיר 2, דיי מפתה........... חלבון שלישי חינם, יוצא משהו כמו 110$ המוצרים + משלוח + קצת מכס עדיין יותר זול מ3 חלבונים בארץ שמגיע ל1000 שקל

ספציפית אצליהם יש EMS שזה צד ג', עוד אחד מהיתרונות של ארץ ישראל
אתה טועה
ברגע שיש משלוח צד ג' EMS אתה משלם אחוז מסויים מגובה ההזמנה
איפה בדיוק משלמים את זה? בדואר?
אני מסתכל על כמה ששילמתי בPayPal וכתוב לי רק על המוצרים+20 פאונד.

בדרך כלל מתקשרים בבוקר מוקדם ומודיעים לך שהם מגיעים ושתכין כסף

אם אני לא טועה זה 35.1 אין לי מושג מה הקטע של ה0.1 .....
במקרה וזה כן עובר את ה75 אז הם דורשים יותר

במקרה שלי זה קצת נוח
אני מכיר עובדי הדואר בסניף המקומי שקרוב לביתי
אז כל פעם שההזמנה מגיעה אליהם, אחראי שליחויות מתקשר אלי שאבוא לקחת וגם מציין כמה כסף יש להוסיף עקב ה-EMS (משלם ישירות אליו - לדואר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית