עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שזה גורם לגב להתמודד עם המשקל לבד כי כשעשיתי בפעם האחרונה אז ממש הרגשתי את הגב העליון ועד עכשיו כואב לי שם וקשה לי להתכופף ואני די בטוח שזה מזה.ראיתי גם תגובות שזה לא נורא, סה״כ אתה בעצם ממקם את תנוחת המוצא בשניה האחרונה לפני ההרמה, מה זה משנה אם התחת למעלה 5 שניות לפני ההרמה או חצי שניה לפני ההרמה ?
אבל התחת עולה לפני ההרמה, משמע אתה מסדר את התנוחה ממש בשניה האחרונה לפני ההרמה.
אם תגיד לי שהמנח בזמן ההרמה לא טוב אז זה לא משנה אם התחת עולה בשניה האחרונה או שהתחת נמצא במנח הזה דקה לפני ההרמה
אז מה עושים כדי למנוע את זה?כי זה פשוט קל יותר למשוך משקל גבוה יותר עם תחת גבוה במצב התחלתי
כשהתחת נמוך יותר הקוואדס מעורבים יותר משמעותית
התחת לא גבוה מידי... ואני תכף מתחיל ss אז איך אני אמור לחזק את הגב בדרכים אחרות? כי למשל פשיטות גו יכולות לעייף את הזוקפים ולהפריע לי בהתקדמות לא?כל הבעיות האילו שאנשים כותבים בפורום נובעות ומתוקנות מהבנה של המצב הבא:הגוף ינוע במסלול הכי נוח לו מבחינה ביומכנית על מנת לחסוך באנרגיה.
זה אומר,שה"תוכנה" של תזוזת הגוף שלך מעריכה בכל רגע את השרירים המעורבים בתנועה,עושה תרחישים איזה שרירים עדיף להפעיל על מנת לעבוד כמה שפחות ,ונותנת את הפקודה לאותם שרירים לעבוד ברצף מסוים.
נחזור למצבנו: העיקרון שאמרתי והמקרה שלך:או שהתחת שלך גבוה מדי,ואז אתה פשוט עובר מרחק קצר יותר עם הרגליים לפני שהגב שלך מספיק להיפתח,או 'הרגליים שלך חזקות למשקל הזה אבל הגב לא,ככה שהגוף שלך מעדיף בשלב של העלייה שלא תשתמש בגב שלך אלא יותר ברגליים,מה שגורם עוד פעם 'הרגליים מתיישרות לפני הגב.
פתרון למצב הראשון הוא פשוט לבדוק אם התחת שלך באמת גבוה מדי ואז ללמוד את התנועה כשאתה מתחיל עם האגן נמוך יותר.פתרון למצב שני הוא לחזק את הגב בדרכים שתראה לנכון.
אז מה עושים כדי למנוע את זה?
התחת לא גבוה מידי... ואני תכף מתחיל ss אז איך אני אמור לחזק את הגב בדרכים אחרות? כי למשל פשיטות גו יכולות לעייף את הזוקפים ולהפריע לי בהתקדמות לא?
מה הדעה שלך על ss?אם תתחיל SS ואתה בוחר ללכת בדרך שהפורום מיישר קו בו , פשוט תיקח משקל קצת יותר נמוך ותעבוד על הטכניקה של הדדליפט וזהו (תשאל אנשים , תצלם את עצמך,תחשוב מה אתה עושה בזמן שאתה מרים וכו וכו) . זה יהיה מספיק לגמרי לגמרי בשלב שלך להרבה מאוד זמן . רק תתחיל ממשקלים שאתה יכול לשלוט על הטכניקה שלך ותמשיך משמה .
כל זה נאמר אבל אין סרטון תכלס שאתה מראה על מה מדובר..יכול להיות כל הבעיה נולדה אצלך בראש (לא מעליב,אבל זאת הבעיה של כולנו בתור אנשים) וזה לא כזה נורא בכלל .
הקטע שאני כן חושב שמדובר בגוד מורנינג.למה שתרצה למנוע מעצמך להרים יותר משקל
לפי מה שאני מבין זה לא שאתה מתחיל את התנועה ובאוויר התחת עולה למקסימום ומהברכיים אתה רק מיישר גב כמו גוד מורנינג
הגוף שלך פשוט מתמודד עם המשקל הפוזיציה הכי חזקה שלו
למה שתרצה לא להרים בצורה הכי חזקה שלך? כי זה מערב פחות קוואדס?
אני בדדליפט התחת עולה בשניה שאני מפעיל כח על המוט ואז אני מעלה את המוט נועל רגליים וגב באותו זמן ומסיים חזרהמה הדעה שלך על ss?
ואני יעלה סרטון עוד שבוע-שבוע וחצי. כי יש לי שבוע עמוס.
הקטע שאני כן חושב שמדובר בגוד מורנינג.
כאילו הגב מרים לבד מהרצפה והרגליים ננעלות מהר מידי.
בכל מקרה אני יעלה סרטון ויפרסם פה.
כן זה מה שקורה..(לפחות ככה אני מרגיש כי לא ממש צילמתי וראיתי) וזה באמת קורה רק בסט של העבודה ובחימום הכל בסדר.אני בדדליפט התחת עולה בשניה שאני מפעיל כח על המוט ואז אני מעלה את המוט נועל רגליים וגב באותו זמן ומסיים חזרה
זה בסדר ואני מתחיל עם תחת ממש גבוה
אם מה שקורה לך זה שאתה מושך והרגליים ננעלות ורק אחרי זה הגב מיושר אז תוריד משקל
אני יצלם עוד איזה שבוע ויעלה לפה.כן,
וצלם
אבל אני כן חושב על לדחוף את הרצפה וזה עדיין קורה.לרוב הבעיה נובעת מחוסר הבנה של ההרמה עצמה, ואז הגוף מנסה לפצות על מה שאתה עושה לא נכון
אם תנסה במקום להרים את המוט מהרצפה, לעמוד תוך כדי שאתה מנסה לדחוף את הרצפה למטה בעזרת הרגליים, הגוף שלך ינסה לעשות בידיוק את זה