עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בימכום לאלוט במישכל טנסה לאלוט קיטה
במקום להסתלבט תפסיק לתת למתאמנות שלך לשחק בגומיות
אם אתה מצליח לעשות 15 מתח רצוף אז תעבוד 3 סטים של 5 חזרות עם משקל עליך
כל אימון תוסיף 2.5 ק"ג בערך
אם לא תעשה 3 סטים של מקסימום ללא משקל
You must spread some Reputation around before giving it to coldfire again.הופה. הומור. חבל שלא מצחיק.
אם אתה מצליח לעשות 15 מתח רצוף אז תעבוד 3 סטים של 5 חזרות עם משקל עליך
כל אימון תוסיף 2.5 ק"ג בערך
אם לא תעשה 3 סטים של מקסימום ללא משקל
או, הגיע הזמן שנברר את זה...
מה הלוגיקה?
מי אמר?
מה מייחד את התרגיל/שריר הזה מאחרים שצריך ל 'חכות' ל 15 על 80 קילו (עבור מישהו ששוקל 80, לדוגמא)?
בלוגיקה הפרטית שלי, זה מקביל להנחייה לדחוק חזה 80 קילו (ראה דוגמא לעיל) ל 15 חזרות ורק אח"כ להוסיף פלטות על המוט..
הלוגיקה היא שזה תרגיל עזר, וזה מ שריפ ממליץ מהניסיון שלו. זה לא אומר שחייבים לעשות את זה ככה. הרבה אנשים אוהבים לעשות מתח 5 על 5 ולהתקדם במשקלים. למה אנשים צריכים שיאשרו להם כל דבר?
מתח שמבוצע כהלכה הוא תרגיל מצויין ללחיצת חזה ולשרירים המייצבים בשכמה-בית חזה \ כתפיים.תרגיל עזר למה? לסקוואט? : )
לא ברור לי מי הם אותם אנשים שאתה מדבר עליהם. אני אישית מחפש הגיון, ופתאום נזכרתי שמעולם לא נתקלתי בביסוס כלשהו לדבר הספציפי הזה..
מתח שמבוצע כהלכה הוא תרגיל מצויין ללחיצת חזה ולשרירים המייצבים בשכמה-בית חזה \ כתפיים.
כן, מתח מסייע ללחיצת חזה.התכוונת תרגיל עזר מצוין אני מניח...?
האמת שלחיצת חזה לא כל כך מענינת אותי, אלא אם זה מסייע לפרס.
אגב, kipping אנלא יודע לעשות גם אם אני רוצה...כך שהכל דד האנג ולחלוטין בלי אבק
תוכל לפרט?אני גם לא מבין מה ההגיון. מה הקשר בין עבודה ל15 לבין עבודה ל5 עם תוספת משקל?
זה עבודה על סוג סיבים כזה וזה על אחר.
אני מסוגל לעלות 5 פעמים עם 20 קילו אבל מעל 10 חזרות מתח משקל גוף אני לא מסוגל. אני מאמין שמהסיבה שרוב הסיבים בלטיסימוס דורסי הם fast twitch.
זו בדיוק הבעיה שלי, חשבתי כבר שהתחרפנתי :🙁אני גם לא מבין מה ההגיון. מה הקשר בין עבודה ל15 לבין עבודה ל5 עם תוספת משקל?
זה עבודה על סוג סיבים כזה וזה על אחר.
אני מסוגל לעלות 5 פעמים עם 20 קילו אבל מעל 10 חזרות מתח משקל גוף אני לא מסוגל. אני מאמין שמהסיבה שרוב הסיבים בלטיסימוס דורסי הם fast twitch.