עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מותר להרים משקל כבד מהרצפה ולזרוק אותו?כן.
תקבל תביעת נזיקין מבעלי הדירות שמתחתיך?כן.
ומכות מהורים שלך
אבל אני רואה מלא אנשים בפורום עם חדר כושר ביתי... אני בטוח שיש כמה בדירה שעושים דדליפט...אני לא הייתי עושה את זה
שמע, אם אשים שם 2 שכבות עץ סנדוויץ ושכבת גומי. אתה חושב שזה יהיה בסדר ?יש אנשים שאונסים חתולים, זה לא עושה את זה חכם.
אתה עלול לגרום נזק לרצפה,לעצבן את ההורים ושכנים שלך....
אני עושים קלינים ודדליפטים בבית , יש מעט נזק , אבל לא משהו גדול , בכול זאת ממליץ לך לדבר עם איש מקצוע אם אתה הולך לעשות את זה לאורך זמן.
אין בעיה לעשות הרמות בבית, תשים משטח גומי כזה מיוחד של חדר כושר. הבעיה היחידה שיכולה להיות זה רעש, כלומר על תתאמן נגיד ב 5 בבוקר או 12 בלילה. וגם הראש יהיה בעיקר מכשלים. מהנחה יחסית נורמלית של דדליפט לא יהיו בעיות.
בעיה יחידה שיכולה להיות זה הסיד של השכן למטה. אם הקבלן לא עשה עבודה טובה יש מצב שיתחיל להתפורר, בשביל למנוע את זה כמה שאפשר תשים 2 שכבות של הגומי. זה מאוד מאוד יבטל את המכה שמקבלת הריצפה עצמה.
אז אצטרך לא לעשות ג'רק (190), אבל לפחות קלינים ודדליפט, לדעתך אוכל לעשות בבית ללא הריסת הרצפה (כי הדירה בשכירות) ? ומה אדרש לקנות על מנת שזה יקרה (כמה עץ גומי וכו') ?אני חושב שכל מי שמעל 185 לא יוכל לעשות ג'רק בגובה של תיקרה בבית ממוצע.
רעש, כי תפיל רק כאשר תכשלאתה מפיל את המוט או מניח באלגנטיות ? איזה משטח ואיזה פלטות יש לך ?
אשים אם זה מה שידרש, ואתאמן בשעות נורמליות. לא הבנתי את המשפט "וגם הראש יהיה בעיקר מכשלים."
אז אצטרך לא לעשות ג'רק (190), אבל לפחות קלינים ודדליפט, לדעתך אוכל לעשות בבית ללא הריסת הרצפה (כי הדירה בשכירות) ? ומה אדרש לקנות על מנת שזה יקרה (כמה עץ גומי וכו') ?
תודה מראש
אז אני אוריד אותו לאט... אני מדבר על הפגיעה ברצפה, היא תפגע לדעתך ?לדעתי זאת שכנות גרועה לעשות הנפות אולימפיות בבית קומות.
לא משנה כמה תבודד את הרצפה השכנים עדיין ישמעו אותך מפיל את המוט
אולימפיות כלומר באמפרים?יש לי גם אולפיות וגם ברזל, וזה תלוי בקלין אני מנסה להניח בדדלפיט נדיר מאוד שאני לא מפיל במשקלים כבדים.
כןאז אני אוריד אותו לאט... אני מדבר על הפגיעה ברצפה, היא תפגע לדעתך ?
אולימפיות כלומר באמפרים?