נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
עשיתי דדליפט 145*5 ואני חושב שהטכניקה לא טובה בהרמה. תגידו לי מה בדיוק לא טוב ואיך אני משפר את זה.
מישהו?
מישהו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק סיימתי לקרוא אותו והוא מעולה אבל אני לא ממש מבין מה הטעויות אצלי ואיך לתקן אותן. הייתי שמח לקבל הערות של אנשים שמבינים ויש להם דדליפט מכובד.
באמת? דווקא חשבתי שהפוך האגן גבוהה מדי כי אני מנסה לרדת למטה לפני ההרמה אבל כשאני מרים התחת עולה למעלה.אגן נמוך מידי לדעתי, תנסה לעבוד עם אגן מעט יותר גבוה ולשמור על מתיחה בהמסטארינג בצורה מקסימלית.
לא מורידים את האגן כולכך נמוך, זה לא סקוואט.באמת? דווקא חשבתי שהפוך האגן גבוהה מדי כי אני מנסה לרדת למטה לפני ההרמה אבל כשאני מרים התחת עולה למעלה.
אוקיי תודה, חוץ מזה יש עוד טעויות? הגב מספיק ישר?הישבן עולה בכל מקרה כשאתה מתחיל לנתק את המוט מהרצפה, תנסה להתחיל מאותו סטאפ מראש.
כן, הגב בובה.אוקיי תודה, חוץ מזה יש עוד טעויות? הגב מספיק ישר?
טוב תודה על העזרה. אני לא רציתי להוסיף משקל כי חשבתי שהטכניקה לא מספיק טובה ולא רציתי להסתכן בפציעה. עכשיו אתחיל להוסיף לאט לאט:161bd:כן, הגב בובה.
רק העניין של הישבן גורם למשל למוט לא להיות צמוד אליך בניתוק. תסדר את זה וזה יעבור.
ממליץ לעשות דילאוד קל במידה ואתה משנה טכניקה. זה לא כזה פשוט לשנות טכניקה ולהמשיך להתקדם כרגיל.טוב תודה על העזרה. אני לא רציתי להוסיף משקל כי חשבתי שהטכניקה לא מספיק טובה ולא רציתי להסתכן בפציעה. עכשיו אתחיל להוסיף לאט לאט:161bd:
כן אוריד ל120 ואתקדם משם 🙄ממליץ לעשות דילאוד קל במידה ואתה משנה טכניקה. זה לא כזה פשוט לשנות טכניקה ולהמשיך להתקדם כרגיל.