הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
עשיתי דדליפט 145*5 ואני חושב שהטכניקה לא טובה בהרמה. תגידו לי מה בדיוק לא טוב ואיך אני משפר את זה.

מישהו?

• פותח/ת השרשור
אגן נמוך מידי לדעתי, תנסה לעבוד עם אגן מעט יותר גבוה ולשמור על מתיחה בהמסטארינג בצורה מקסימלית.

• פותח/ת השרשור
אגן נמוך מידי לדעתי, תנסה לעבוד עם אגן מעט יותר גבוה ולשמור על מתיחה בהמסטארינג בצורה מקסימלית.
באמת? דווקא חשבתי שהפוך האגן גבוהה מדי כי אני מנסה לרדת למטה לפני ההרמה אבל כשאני מרים התחת עולה למעלה.

תרים קצת את האגן וכתפיים יותר קדימה, בסרטון הכתפיים בקו ישר מעל המוט וזה לא טוב, הן צריכות להיות מקדימה למוט והשכמות צריכות להיות מעל המוט.

• פותח/ת השרשור
כן, הגב בובה.
רק העניין של הישבן גורם למשל למוט לא להיות צמוד אליך בניתוק. תסדר את זה וזה יעבור.
טוב תודה על העזרה. אני לא רציתי להוסיף משקל כי חשבתי שהטכניקה לא מספיק טובה ולא רציתי להסתכן בפציעה. עכשיו אתחיל להוסיף לאט לאט:161bd:

טוב תודה על העזרה. אני לא רציתי להוסיף משקל כי חשבתי שהטכניקה לא מספיק טובה ולא רציתי להסתכן בפציעה. עכשיו אתחיל להוסיף לאט לאט:161bd:
ממליץ לעשות דילאוד קל במידה ואתה משנה טכניקה. זה לא כזה פשוט לשנות טכניקה ולהמשיך להתקדם כרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית