עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינת עיכול אתה יכול לספוג כל כמות.
לשרירים יש קצת בעיה להסתדר עם כמויות גדולות מידי של חלבון נוזלי בבת אחת.אבל זה לא רלוונטי למזון מוצק ולשאלה שלך.
איפה שהוא בין 20-25 גרם יש נקודה שמעבר אליה השריר ברוויה ,אחר כך או שאין רווח בכלל לעוד חלבון או שאתה מקבל תמורה פוחתת (מאוד) על כל גרם חלבון. אני אישית חושב שאין רווח בכלל.ובחלבו נוזלי, נניח WHEY במים על בטן ריקה?
כבר חצי שנה שכל בוקר אני שותה שייק עם 2 סקופים 😲איפה שהוא בין 20-25 גרם יש נקודה שמעבר אליה השריר ברוויה
תוכל לפרסם מחקרים בנושא?מבחינת עיכול אתה יכול לספוג כל כמות.
לשרירים יש קצת בעיה להסתדר עם כמויות גדולות מידי של חלבון נוזלי בבת אחת.אבל זה לא רלוונטי למזון מוצק ולשאלה שלך.
איפה שהוא בין 20-25 גרם יש נקודה שמעבר אליה השריר ברוויה ,אחר כך או שאין רווח בכלל לעוד חלבון או שאתה מקבל תמורה פוחתת (מאוד) על כל גרם חלבון. אני אישית חושב שאין רווח בכלל.
אגב אני לא בטוח שאם אתה מלא זה ישנה בהרבה .ממילא הקיבה מתרוקנת אחרי שעה ,שעה וחצי בארוחה נורמלית.
עוד הערה ,אצל זקנים זה לא נכון כי המערכת אצלהם דפוקה והם צריכים מנות גדולות של חלבון כדי להגיע לרוויה.
,יש לי זמן היום. ממש עכשיו השתחרר מחקר בנושא שהראה שזה לא תלוי כלכך במסת השריר.בערב אני אשב על לתרגם אותותוכל לפרסם מחקרים בנושא?
אתה בטוח שזה לא תלוי בשאר אבות המזון שצורכים ובמהירות הספיגה של החלבון המסוים? הרי יותר אוכל/חלבון שנספג לאט אומר יותר זמן עיכול ככה שהפער בין מהירות הספיגה של חלבון בשריר ומהירות השימוש של חלבון בשריר מצטמצם לא?
עריכה: משתנה נוסף שאני יכול לחשוב עליו הוא הצורך של מערכות נוספות בחלבון שיכול להשפיע על הכמות שמגיעה לשריר.
אם הכנתי את הWHEY מוצק, כלומר עשיתי עוגיות עם שיבולת שועל וחמאת בוטנים,,יש לי זמן היום. ממש עכשיו השתחרר מחקר בנושא שהראה שזה לא תלוי כלכך במסת השריר.בערב אני אשב על לתרגם אותו
אני מדבר רק על WHEY נוזלי ,זה כנראה רלוונטי במידה כלשהי גם לסויה. לארוחות מוצקות שנספגות ברבע מהקצב של הWHEY הראו כבר שזה כנראה לא רלוונטי.
תזונה ותוספים - תמורה פוחתת מצריכה של כמויות גדולות של חלבון נוזלי בבת אחת.תוכל לפרסם מחקרים בנושא?
מדובר גם על תשלובת חלבונים נוזלית או שלא כי היא כיאילו נספגת יותר לעט?איפה שהוא בין 20-25 גרם יש נקודה שמעבר אליה השריר ברוויה ,אחר כך או שאין רווח בכלל לעוד חלבון או שאתה מקבל תמורה פוחתת (מאוד) על כל גרם חלבון. אני אישית חושב שאין רווח בכלל.
אגב אני לא בטוח שאם אתה מלא זה ישנה בהרבה .ממילא הקיבה מתרוקנת אחרי שעה ,שעה וחצי בארוחה נורמלית.
עוד הערה ,אצל זקנים זה לא נכון כי המערכת אצלהם דפוקה והם צריכים מנות גדולות של חלבון כדי להגיע לרוויה.