הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ במהלך ss

sisso15

משתמש מתחיל
65
1
נק' מוניטין:
1
65
1
טוב אז ככה קודם כל קצת מידע ואז כמה שאלות.

אז בן 22
שוקל 67.5
עובד ss מזה חודשים

המשקלים הם:
סקואט 87.5
דדליפט 95
חזה 57.5
כתפים 32.5

עכשיו לכמה שאלות
1. באימון האחרון שלי שעשיתי 90 בסקואט הטכניקה שלי הייתה על הפנים ...עכשיו אני מחשיב את זה לכשל ולנסות שוב או לעבור אלה ?. כנל לגבי 100 קג בדדליפט.

2. מאוד קשה לי בלחיצות אני כבר אימון שלישי שלי באותו משקל בלחיצת כתפיים מה אפשר לעשות

3.זה קריטי אם אני עושה מתח ולא חתירה?

עכשיו אם יש לי בעיה בהתאוששות זה רק בתחום המזון בגלל שאני עדין בצבא מאוד קשה לאכול מסודר...אז אם ישלכם ככה על הדרך גם דברים להמליץ לי לקנות לארוחות בוקר נגיד או בין ארוחות (חוץ משיבולת שועל)
אני אשמח מאוד

ולבסוף לנושא הנעלים...אם מישהו יכול להמליץ לי על נעלים אני אשמח בסופו שלדבר נעלי אולסטאר עולות 250 שקל עד ל300 לפחות...ככה שעדיף אולי להשקיע עוד טיפה ולקנות משו איכותי יותר...נגיד של ריבוק שמעתי...

תודה מראשש

טוב אז ככה קודם כל קצת מידע ואז כמה שאלות.

אז בן 22
שוקל 67.5
עובד ss מזה חודשים

המשקלים הם:
סקואט 87.5
דדליפט 95
חזה 57.5
כתפים 32.5

עכשיו לכמה שאלות
1. באימון האחרון שלי שעשיתי 90 בסקואט הטכניקה שלי הייתה על הפנים ...עכשיו אני מחשיב את זה לכשל ולנסות שוב או לעבור אלה ?. כנל לגבי 100 קג בדדליפט.

2. מאוד קשה לי בלחיצות אני כבר אימון שלישי שלי באותו משקל בלחיצת כתפיים מה אפשר לעשות

3.זה קריטי אם אני עושה מתח ולא חתירה?

עכשיו אם יש לי בעיה בהתאוששות זה רק בתחום המזון בגלל שאני עדין בצבא מאוד קשה לאכול מסודר...אז אם ישלכם ככה על הדרך גם דברים להמליץ לי לקנות לארוחות בוקר נגיד או בין ארוחות (חוץ משיבולת שועל)
אני אשמח מאוד

ולבסוף לנושא הנעלים...אם מישהו יכול להמליץ לי על נעלים אני אשמח בסופו שלדבר נעלי אולסטאר עולות 250 שקל עד ל300 לפחות...ככה שעדיף אולי להשקיע עוד טיפה ולקנות משו איכותי יותר...נגיד של ריבוק שמעתי...

תודה מראשש
1. שפר טכניקה ואל תנסה להעלות משקל (או אף להוריד - ריסט) עד שלא תהיה נכונה לביצוע התרגיל
2. יכול להיות שזה נובע מטכניקה לא נכונה/התאוששות לא אידיאלית/שניהם יחד. בחן את מקור הבעיה ראשית, ורק אז שנה גישה
3. לא
4. תזונה - תגיע לערכים הסופיים. האם מיישם? לא חשוב כיצד תחלק את המזון. בנוסף, לשאלתך ספציפית, מלבד שיבולת שועל אתה יכול לאכול בבוקר מזונות עתירי קלוריות דוגמת חמאת בוטנים, דבש/סילאן, פרי רך (בננה), יוגורטים/גבינות רכות ורזות וכדומה.
5. נעליים - תלוי בתקציב. אולסטאר פשוטות כן עושות את העבודה, לא תמיד חייב "להשתדרג" מעבר אליהן

• פותח/ת השרשור
הכוונה בשאלה 3 היא האם להישאר ככה או שעדיף להחליף מתישהו לתחירה או אפילו פאורקליין.

הכוונה בשאלה 3 היא האם להישאר ככה או שעדיף להחליף מתישהו לתחירה או אפילו פאורקליין.
אני הייתי מבצע רוטציה עם חתירה
פאוורקלין הוא תרגיש מאוד מורכב טכני ועלול לגזול הרבה זמן על לימוד הולם וביצוע יעיל

ואם כבר על הדרך...מתי עלי להתחיל להכניס בטן?
לא חושב שחייב באופן ישיר
דדליפט וסקוואט עובדים נהדר על בטן
אפשר לסכם את העבודה הישירה על בטן לכ-2-3 סטים של פלאנק או AB Wheel פעמיים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית