הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות בנוגע לאופטימן, ויטמינים ומינרלים

• פותח/ת השרשור Guy209
  • פורסם בתאריך

Guy209

משתמש מתחיל
247
98
נק' מוניטין:
123
247
98
1. מדוע באופטימן יש כל כך הרבה ממרכיבים מסוימים (לדוגמה תיאמין שיש 5000% מהצריכה היומית המומולצת אם אני לא טועה)?

2. האם למישהו שלוקח אופטימן באופן קבוע (3 קפסולות ביום), יש עדיין צורך לאכול פירות וירקות? אם כן אז למה?

תודה רבה:)

1. במרבית המולטי-ויטמינים קיימים הרבה ויטמינים המינוני על
2. כדאי, בשל מרכיבים אחרים שקיימים בהם ולא במולטי. למשל, אנטי-אוקסידנטים וסיביים תזונתיים

• פותח/ת השרשור
1. במרבית המולטי-ויטמינים קיימים הרבה ויטמינים המינוני על
2. כדאי, בשל מרכיבים אחרים שקיימים בהם ולא במולטי. למשל, אנטי-אוקסידנטים וסיביים תזונתיים
1. מדוע קיימים כאלה? יש אנשים שצריכים את זה? זה לא סתם בזבוז כסף לחברות המייצרות את המוצר?
2. הבנתי, תודה רבה:)

עניין של שיווק וגם רוב הויטמינים שהם באובר-דוס רציני נחשבים ללא-רעילים (מסיסים במים)

גד
חפש בהודעותי. רשמתי רבות מדוע
עברתי על ההודעות שלך, ראיתי שאתה לא בעד (למרות שבעבר צרכת) בגלל בעיית התנגשות המינרלים והוויטמינים וכי אתה מעדיף לצרוך אותם בנפרד ולתסף לפי הצורך אבל אם מפרידים את צריכת המולטי לפעמיים ביום (בבוקר עם אומגה 3 ובצהריים אחרי האימון) ואם המולטי לא עולה יקר כי מזמינים מחו"ל אז למה הבעייתיות פה ?
חשבתי שאתה נגד כי הוא יכול לגרום לנזקים.

עברתי על ההודעות שלך, ראיתי שאתה לא בעד (למרות שבעבר צרכת) בגלל בעיית התנגשות המינרלים והוויטמינים וכי אתה מעדיף לצרוך אותם בנפרד ולתסף לפי הצורך אבל אם מפרידים את צריכת המולטי לפעמיים ביום (בבוקר עם אומגה 3 ובצהריים אחרי האימון) ואם המולטי לא עולה יקר כי מזמינים מחו"ל אז למה הבעייתיות פה ?
חשבתי שאתה נגד כי הוא יכול לגרום לנזקים.
מה שתיאאת אפשרי
אין נזקים כלשהם לדעתי.
עדיין המגבלה היא בהתנגשות פנימית של כל מה שיד במולטי. סידן ומגנזיום יחדיו למשל. זו מהות הבעיה

זו רק דוגמא לכך שבמולטי אין ספיגה אידאלית בהשוואה לתיסוף בנפרד לפי זמנים שאתה קובע
זה נכון אבל מולטי יותר נוח לצריכה ואם אפשר לחלק אותו ל-2 מנות ולוודא שלא יתנגש עם דברים אחרים אז נראה לי שזה פתרון טוב

זה נכון אבל מולטי יותר נוח לצריכה ואם אפשר לחלק אותו ל-2 מנות ולוודא שלא יתנגש עם דברים אחרים אז נראה לי שזה פתרון טוב
אם אתה מוצא בפתרון הזה כנוח - לך על זה
אני קפדן מכך ולא בעד מולטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית