עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. מדוע קיימים כאלה? יש אנשים שצריכים את זה? זה לא סתם בזבוז כסף לחברות המייצרות את המוצר?1. במרבית המולטי-ויטמינים קיימים הרבה ויטמינים המינוני על
2. כדאי, בשל מרכיבים אחרים שקיימים בהם ולא במולטי. למשל, אנטי-אוקסידנטים וסיביים תזונתיים
הבנתי, לגבי המסיסות במים אני יודע.עניין של שיווק וגם רוב הויטמינים שהם באובר-דוס רציני נחשבים ללא-רעילים (מסיסים במים)
מהי דעתך האישית על מולטי ויטמין ? , אתה בעד ?עניין של שיווק וגם רוב הויטמינים שהם באובר-דוס רציני נחשבים ללא-רעילים (מסיסים במים)
נגדמהי דעתך האישית על מולטי ויטמין ? , אתה בעד ?
עברתי על ההודעות שלך, ראיתי שאתה לא בעד (למרות שבעבר צרכת) בגלל בעיית התנגשות המינרלים והוויטמינים וכי אתה מעדיף לצרוך אותם בנפרד ולתסף לפי הצורך אבל אם מפרידים את צריכת המולטי לפעמיים ביום (בבוקר עם אומגה 3 ובצהריים אחרי האימון) ואם המולטי לא עולה יקר כי מזמינים מחו"ל אז למה הבעייתיות פה ?גד
חפש בהודעותי. רשמתי רבות מדוע
מה שתיאאת אפשריעברתי על ההודעות שלך, ראיתי שאתה לא בעד (למרות שבעבר צרכת) בגלל בעיית התנגשות המינרלים והוויטמינים וכי אתה מעדיף לצרוך אותם בנפרד ולתסף לפי הצורך אבל אם מפרידים את צריכת המולטי לפעמיים ביום (בבוקר עם אומגה 3 ובצהריים אחרי האימון) ואם המולטי לא עולה יקר כי מזמינים מחו"ל אז למה הבעייתיות פה ?
חשבתי שאתה נגד כי הוא יכול לגרום לנזקים.
לפי עצתך מגנזיום אני לוקח לבד ממש לפני שאני הולך לישוןמגנזיום
זה נכון אבל מולטי יותר נוח לצריכה ואם אפשר לחלק אותו ל-2 מנות ולוודא שלא יתנגש עם דברים אחרים אז נראה לי שזה פתרון טובזו רק דוגמא לכך שבמולטי אין ספיגה אידאלית בהשוואה לתיסוף בנפרד לפי זמנים שאתה קובע
אם אתה מוצא בפתרון הזה כנוח - לך על זהזה נכון אבל מולטי יותר נוח לצריכה ואם אפשר לחלק אותו ל-2 מנות ולוודא שלא יתנגש עם דברים אחרים אז נראה לי שזה פתרון טוב