הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיחות לפני סקוואט ודדליפט

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
טוב בדרך כלל החימום שלי בתרגלים האלה זה להתחיל עם משקל קל ואז להגיע למשקל עבודה ולהשלים את הסטים אבל חשבתי שאולי מתיחות יוכלו לעזור קצת בתנועה.
יש רוטינת מתיחות מומלצת? או לפחות כמה מתיחות טובות?

לא יודע כמה מתיחות סטטיות יהיו יעילות\נחוצות לחימום (הם חשובות בלי קשר) אבל עבודת מובילטי תיהיה יותר מתאימה. תחפש רוטינות ביוטיוב יש מלא, תשאב משם רעיונות ותנסה על עצמך עד שתרכיב רוטינה של עצמך.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה מתיחות סטטיות יהיו יעילות\נחוצות לחימום (הם חשובות בלי קשר) אבל עבודת מובילטי תיהיה יותר מתאימה. תחפש רוטינות ביוטיוב יש מלא, תשאב משם רעיונות ותנסה על עצמך עד שתרכיב רוטינה של עצמך.

בהצלחה
תודה רבה.
יש איזשהו סרטון שראית ואתה ממליץ?

תודה רבה.
יש איזשהו סרטון שראית ואתה ממליץ?
ראיתי הרבה סרטונים ושילבתי בינהם, אני זוכר שראיתי יחסית לא מזמן איזה סרטון באתר של הג'וגרנאט (של צ'אד ווסלי) שנקרא warm up for the deadlift או משהו בסגנון שהוא די נחמד.
אבל באופן כללי תכתוב בגוגל\יוטיוב - Mobility\Warm Up for Squat\Deadlift

• פותח/ת השרשור
ראיתי הרבה סרטונים ושילבתי בינהם, אני זוכר שראיתי יחסית לא מזמן איזה סרטון באתר של הג'וגרנאט (של צ'אד ווסלי) שנקרא warm up for the deadlift או משהו בסגנון שהוא די נחמד.
אבל באופן כללי תכתוב בגוגל\יוטיוב - Mobility\Warm Up for Squat\Deadlift
אוקיי תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית