הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית בבקשה עזרה

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
אני עשיתי אשכול שכשלתי בss ועכשיו אני עברתי ללינארית אני חודש עושה לינארית בדיוק סיימתי את הריסט שעשיתי הבעיה שאני תקוע כבר בסקוואט ובדדליפט ובפרס
משקלים
סקוואט 100
בנץ 72.5
פרס 52.5
דדליפט 110
אני עושה מתח וחתירה 3x8
הבעיה בדדליפט שאני מגיע עד ל110 ואז אני מת אני לא מבין איך אפשר לעשות כל כך הרבה דדליפט עד למשקל שלי חח
אני עושה
78
88
100
ואז נכשלתי בחזרה השנייה ב110
בסקוואט ב100 אני מרגיש שאני לא יורד עמוק אבל לא יותר מידי גבוהה
אני סופר קלוריות ויושן 7 שעות בבקשה הצילו
מה אני עושה

• פותח/ת השרשור
במה נתקעת ולמה ?
כי לחיצות מומלץ יותר נפח
בסקוואט אפשר להתקדם ליניארית
דדליפט תלוי ברמה
נתקעתי בדדליפט בסקוואט ובפרס
אני רק הגעתי למשקלי העבודה שלי וכבר אני מתקשה אז שאלתי אם לעשות ריסט
או משהו כי אני תכלס כבר תקוע איזה חודשיים: /
ובטקסס איזה תקבלי עזר אני צריך לעשות? הוא אמר נגיד להוסיף בטן ולבייספס טרייספס

מאוד מוזר למה לא הסתדרת עם הלינארית
במה נתקעת ולמה ?
כי לחיצות מומלץ יותר נפח
בסקוואט אפשר להתקדם ליניארית
דדליפט תלוי ברמה
אני עברתי לטקסס רק השבוע אחרי ניסיון של 3 שבועות כושלים בתכנית.
החזה נתקע על אותו משקל בכל השלושה שבועות האלה, הסיבה שאני חושב שזה קרה היא בגלל שעברתי מאקרוס קשה של 3 סטים כבדים לסט אחד עצים שהסטים לפניו היו בגדר בדיחה. אמנם הסט האחרון של ה90 היה עדיין כבד, אבל עדיין הרגיש לי בדיחה , וזה התבטא בתוצאות.

פרס , כאילו מה? למה שמ3 סטים כבדים שעשיתי בSS, ואז אני יעבור לפירמידה אני פתאום אשתפר בזה? 3 שבועות שירדתי במשקל בפרס בערך ב20-25 אחוז משקל.

דדליפט ירדתי בגלל שירדתי מפעם בשבוע לפעם וחצי.

מתח שהחלפתי בבנט אובר השתפר אבל ממש קצת,וממש לא ברמה של לעלות 1.25 קילו כל אימון כמו שהעלתי בהתחלה.
כנראה שהגעתי שם לשיא שלי.

סקוואט היחיד שעוד איכשהו אחרי ריסט הצלחתי לשפר ב2.5 קילו אחרי שלוש שבועות וריסט מסיבי, אבל בגדול הלכתי אחורה עם התכנית הזאת.

פשוט גם נראה לי יותר הגיוני שטקסס שיש בה הרבה אקרוס תעבוד עליי או על כל בנאדם אחר יותר טוב.

נערך לאחרונה:
@פינוקיו אין שום הגיון במה שכתבת.
בתוכנית "קלה" יותר יש פחות סיבות להגיע לכשל בטח בטווח הקצר.
אם יש משקל שעשית בו 5*3 כשתעבור לסט אחד של 5 תוכל לעלות מהר יותר במשקלים.
לאורך כמה חודשים יכול להיות שיש יתרון לתוכנית כמו טקסס בהשוואה ללינארית.

אני באמת לא מבין מה השתבש לך

@פינוקיו אין שום הגיון במה שכתבת.
בתוכנית "קלה" יותר יש פחות סיבות להגיע לכשל בטח בטווח הקצר.
אם יש משקל שעשית בו 5*3 כשתעבור לסט אחד של 5 תוכל לעלות מהר יותר במשקלים.
לאורך כמה חודשים יכול להיות שיש יתרון לתוכנית כמו טקסס בהשוואה ללינארית.

אני באמת לא מבין מה השתבש לך
אני יגיד לך בSS עליתי ב1.25 קילוגרם מאימון לאימון בלחיצת השבוע
סיימתי במשקל 70 קילוגרם את האימון האחרון של יום שלישי ל5 חזרות בSS.
ואז הגעתי לאימון עצימות ביום שישי של הלינארית ל3 חזרות. הוספתי 2.5 קילו כי ידעתי ש-3 חזרות אני אצליח לסגור. וזה מה שקרה,סגרתי את ה72.5 קילו באפיסת כוחות ל3 חזרות,ואז שבאתי לסט של הנפח ביום שני(שלוש ימי מנוחה) סגרתי רק 2 חזרות וחצי.
אימון אחרי זה עשיתי ריסט קטן ל71 קילו ל3 חזרות, ובגלל שהרגשתי שזה היה כבד באתי לאימון הנפח וסגרתי 5 חזרות עם משקל 70 קילוגרם שיכלתי לסגור 6, לכן הגעתי לאימון עצימות הבא עם 72.5 קילוגרם ושוב סגרתי 3 חזרות שהפעם הרגשתי עם המשקל יותר טוב ואמרתי לעצמי שהפעם אני כן יסגור 5 חזרות ב72.5. נחש מה קרה ? שוב כמו באימון הראשון עם המשקל הזה סגרתי 2 חזרות וחצי.
האם אתה חושב שהייתי צריך לעלות ב1.25 קילוגרם מהאימון נפח לאימון עצימות, למרות שיכלתי לסגור 3 חזרות עם עלייה של 2.5 קילו?
או שהייתי יכול להתקדם ב2.5 קילו לאימון עצימות,אבל באימון הנפח הבא פשוט הייתי מנסה להתקדם עם 1.25 קילוגרם. זה היה עוזר?

אם עשית 3 סטים של 5 חזרות עם 70 קילו, לא ברור איך היה לך קשה לעשות שלישיה אחת עם 72.5.
נראה לי שהיה לך יום "רע" ומשם גררת "פחד" מהמשקל

אם איזה משקלים אתה עובד בטקסס?

אם עשית 3 סטים של 5 חזרות עם 70 קילו, לא ברור איך היה לך קשה לעשות שלישיה אחת עם 72.5.
נראה לי שהיה לך יום "רע" ומשם גררת "פחד" מהמשקל

אם איזה משקלים אתה עובד בטקסס?
שים לב למה שרשמתי.
פעם אחת עשיתי 72.5 עם 3 שהיה כבד, ואז ניסיתי 5 ונכשלתי.
פעם שניה עשיתי ריסט קטן ל71 ל3 חזרות שהרגיש לי כבד וירדתי ל70 בשביל להצליח והרגיש לי קל, לכן אימון אחר כך עשיתי 72.5 ל3 והלך לי טוב, ואז שוב ניסיתי 72.5 ל5 חזרות בנפח, ונכשלתי.

לגבי המשקלים עידכנתי את הלוג תבדוק

כמה קלוריות אתה צורך ביום מעל הRMR שלך? אתה אוכל נקי רוב הזמן? אתה עושה הרבה אירובי בחדר כושר? יש לך חוג או משהו כזה? עובד בעבודה פיזית? ותנסה לישון 8 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית