הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 157.5KG @82.5 שיא ישראלי + סיכום מהתחרות

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
אחרי היעדרות של כמעט שנתיים מתחרויות מסיבות כאלה ואחרות.
אחת העיקריות שבהן היא שחתכתי הרבה במשקל, איבדתי הרבה כוח ולקח לי זמן להצליח לייצר התקדמות בלי לעלות במשקל יותר מדי.
חזרתי להתחרות ולשמחתי הייתה לי תחרות טובה מאוד.
נכנסתי לקטגוריית 82.5 (לפני שנתיים הייתי בעד 100).

סקוואט:
בעקבות תקלה שקרתה בהכנה, התחלתי עם רצועות ובאיזשהו שלב לא יכולתי לקשור אותן אז נאלצתי לעשות ללא תמיכה לברך כלל.
הלכתי רגוע וסיימתי עם כניסה שלישית מוצלחת 180KG.

בנץ':

התרגיל החזק שלי ללא ספק, הכל הלך לפי התכנון וסגרתי כניסה שלישית עם 150KG.
בהחלטה של רגע ותחושת בטן טובה הרגשתי שלא מיצית ושיש לי עוד כדור בקנה, ביקשתי כניסה רביעית במטרה לשבור את השיא הישראלי שעמד על 155.
אושרה לי כניסה רביעית, ולשמחתי התחושות שלי התבררו כנכונות, סגרתי 157.5KG (שלא נכנס לטוטאל) ושברתי את השיא הישראלי.

דדליפט:
לצערי בכניסה השניה נפסלתי על דאבל דיפינג עם 240KG, לא לקחתי סיכון ולמרות שידעתי שאני יכול לסגור גם 250 כמו שתכננתי לעשות,
נכנסתי שוב בכניסה השלישית עם 240KG שעלה חלק ללא תקלות.

סך הכל תחרות מצוינת, עם טואטל רשמי של 570KG בעד 82.5 ללא רצועות.

תודה רבה לגל ומאיה אדטו על הארגון הנהדר.
ותודה רבה ל @DarY על העזרה בהכנה והליווי ביום התחרות.

סרטון של כל שלושת הכניסות המוצלחות הגבוהות ביותר:

סרטון של הבנץ בלבד:

צפייה מהנה!

היה ממש כיף לראות אותך מתחרה אתה ספורטאי מאוד חזק במיוחד למשקל גוף שלך
מקווה לראות אותך בעתיד עוד 😃

• פותח/ת השרשור
תודה.
לגבי העתיד, צריך לעשות עם עצמי חושבים לאיזה כיוון לקחת, העיסוק הזה לוקח המון משאבים.

בהחלט תחרות מעולה בהתחשב במה שהיה עם הסקוואט.

570@82 הרבה יותר תחרותי מ600@100.

אם מתחשבים בזה שבדדליפט לא נחלשת, והבנץ' לא מאוד רחוק מהשיא, ובסקוואט בהחלט יש עוד מה לתת בהכנה טובה - נראה שהקטגוריה יושבת עליך טוב.

סתם לידע, שיא ישראל / עולם וכו' - ניתן לשבור החל מחצי קילו מעל, כלומר היית יכול להכנס עם מינימום של 155.5 קילו.

• פותח/ת השרשור
בהחלט תחרות מעולה בהתחשב במה שהיה עם הסקוואט.

570@82 הרבה יותר תחרותי מ600@100.

אם מתחשבים בזה שבדדליפט לא נחלשת, והבנץ' לא מאוד רחוק מהשיא, ובסקוואט בהחלט יש עוד מה לתת בהכנה טובה - נראה שהקטגוריה יושבת עליך טוב.

סתם לידע, שיא ישראל / עולם וכו' - ניתן לשבור החל מחצי קילו מעל, כלומר היית יכול להכנס עם מינימום של 155.5 קילו.

אני מסכים איתך, עדיף לתת 82@570 מאשר 100@600.
לקח לי זמן להחזיר את הכוח שאבד כתוצאה מהירידה במשקל, לשמחתי החזרתי את רובו בלי להשמין יותר מדי.
82.5 זו הקטגוריה שתפורה עליי כל עוד אשאר טבעי, רק עם חומר אני רואה אפשרות לעלות (או אפילו לרדת) קטגרויות.
לגבי שבירת השיא, חשבתי על זה אחר כך על האופציה של לעלות בקילו, בכל מקרה, מעריך שגם 160 היה יכול לעלות.

הייתי חייב

שאפו

קבצים מצורפים

• upload_2016-9-16_16-37-51.png
    upload_2016-9-16_16-37-51.png
    KB 219.2 · צפיות: 195
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית