עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן יש, הפעם לא היה לי כוח להשקיע.יש לך את זה עם עוד קצת אפקטים?
למה אתה מושך כל כך רחוק מהגוף? בחתירה או בדדליפט. בעצם לגבי שניהם התשובה תיהיה - לא יודע. מה זה מושך רחוק.
למה עם רצועות הרמה? כי אני רוצה להתרכז על העבודה של הגב מאשר סתם על הביצוע של התרגיל. (גם בחתירה וגם בדדליפט)
למה t&g? לעבוד יותר על הגב. גם הורדה.
למה אתה תופס כל כך רחב במתח? כי זה מתח רחב...
למה בנץ בשיפוע? אתה עושה גם רגיל?משלב פרס באימונים? עושה גם רגיל גם שיפוע גם פרס. זה סרטון של מה שכן צלמתי. בוא תישאל אם אני עושה גם סקוואט וכפיפות מרפקים בגלל שזה לא מופיע בסרטון..?
אחלה פנדלאיי,אהבתי.
ולשאלתך,אפשר להשוות אותו לחתירה. זה חתירה - BOR. והתכוונתי לאיזה תרגיל אחר אפשר להשוות את זה (סקוואט, בנץ, דדליפט) מבחינת היחס.
ובכלל..מה המטרה שלך באימונים? לגדול ולהתחזק
רוצה לעבוד יותר על הגב ועושה מתח רחב..יפה
אם יש משהו שאתה יודע ואני לא אני אשמח לשמוע במקום שאלות עוקצותרוצה לעבוד יותר על הגב ועושה מתח רחב..יפה
תוכל להרחיב בבקשה למה t&g ורצועות הרמה תורמות יותר לעבודה על הגב?
לא תמצא אינדיקציה דרך תרגיל אחר, כל תרגיל מודדים בפני עצמו.
הייתי ממליץ לך לא להשתמש ברצועות, זה יגרום לך בשלב מסויים לפער בין ה grip לבין היכולת של הגב והידיים שלך למשוך.
ידידנו פה עובד בילדינג, לשם שינוי לא רואה בעיה לא עם הרצועות ולא עם הT&Gרוצה לעבוד יותר על הגב ועושה מתח רחב..יפה
תוכל להרחיב בבקשה למה t&g ורצועות הרמה תורמות יותר לעבודה על הגב?
גיליתי שדברים שלא מעניינים אותי או אותך לצורך העניין עשויים לעניין אחריםאתה לא רואה סרטונים של חתירה מאותה הסיבה שאתה לא רואה סרטונים של פשיטות ברכיים - זה לא מעניין.
1) לא אמרתי שיש בעיה אלה שאלתי שאלה שבאמת מעניינת אותי.ידידנו פה עובד בילדינג, לשם שינוי לא רואה בעיה לא עם הרצועות ולא עם הT&G
גיליתי שדברים שלא מעניינים אותי או אותך לצורך העניין עשויים לעניין אחרים
בכל תרגיל משיכה ברגע שתתמקד יותר על המשיכה עצמה ופחות על האחיזה תוכל להרגיש יותר את הגב.1) לא אמרתי שיש בעיה אלה שאלתי שאלה שבאמת מעניינת אותי.
2) תוכל אולי אתה לענות לי איך רצועות וt&g תורמות יותר לעבודה על הגב?
מלבד טווח תנועה קצר יותר ופחות מסת שריר שמעורבת, התנועה בכתף הופכת לתנועת קירוב מה שמבטל את הראש הארוך של הטרייספס שמעורב בפשיטת כתף.באמת צריך להסביר את זה ?
יכול להיות שלא הנבתי נכון, אך לפי התגובה שלך הטרייספס עובד במתח?מלבד טווח תנועה קצר יותר ופחות מסת שריר שמעורבת, התנועה בכתף הופכת לתנועת קירוב מה שמבטל את הראש הארוך של הטרייספס שמעורב בפשיטת כתף.
בנוסף לזה גם הלטיסימוס מתקצר ולכן גם נחלש.
אז כן, תסביר למה אחיזה רחבה עובדת יותר על הגב..?
@לוטם
😘
בכל תרגיל משיכה ברגע שתתמקד יותר על המשיכה עצמה ופחות על האחיזה תוכל להרגיש יותר את הגב.
גם אם אני עושה בלי רצועות, בפולי עליון למשל, אני מנסה לחשוב כאילו היד זה רק מי וו (hook) שמחזיק את המוט והמשיכה באה מהמרפקים.
ולגבי השאלה הקודמת של מתח רחב בשביל גב רחב - באמת צריך להסביר את זה ?
ודאי שעובד.יכול להיות שלא הנבתי נכון, אך לפי התגובה שלך הטרייספס עובד במתח?
הראש הארוך של הטרייספס מסייע לפשיטה בכתף שמבוצעת בכל תנועות הגב ולכן הטרייספס עובד במתחיכול להיות שלא הנבתי נכון, אך לפי התגובה שלך הטרייספס עובד במתח?
הן לא תורמות, הן פשוט מאפשרות לשרירי האחיזה להתעייף פחות ולהוות גורם מפריע1) לא אמרתי שיש בעיה אלה שאלתי שאלה שבאמת מעניינת אותי.
2) תוכל אולי אתה לענות לי איך רצועות וt&g תורמות יותר לעבודה על הגב?
אחי אני לא מבין גדול בפיזיולוגיה של הגוף, אז בוא פשוט אתה תסביר לי מה כן עובד יותר על הרוחב מאשר על העובי ?או במילים אחרות על הכנפים ולא על האמצעמלבד טווח תנועה קצר יותר ופחות מסת שריר שמעורבת, התנועה בכתף הופכת לתנועת קירוב מה שמבטל את הראש הארוך של הטרייספס שמעורב בפשיטת כתף.
בנוסף לזה גם הלטיסימוס מתקצר ולכן גם נחלש.
אז כן, תסביר למה אחיזה רחבה עובדת יותר על הגב..?
@לוטם
😘