עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא סתם רחביהיה 240דד ללא חימום,חגורה,מוזיקה ובקושי מגנזיום אחרי התחרות חחח הגב עדיין אש אל תדאג: )
😍😍לא סתם רחבי
ת1תח חזק1111היה 240דד ללא חימום,חגורה,מוזיקה ובקושי מגנזיום אחרי התחרות חחח הגב עדיין אש אל תדאג: )
אתה עושה 240 בלי רצועות?היה 240דד ללא חימום,חגורה,מוזיקה ובקושי מגנזיום אחרי התחרות חחח הגב עדיין אש אל תדאג: )
כן יש לו 240 ללא.אתה עושה 240 בלי רצועות?
איך עובדים על האחיזה בשביל זה? ניסיתי סתם להחזיק מוט עם משקל כמה ימים לא הרגשתי שעזר, מעל 100 אני חייב רצועות ורוצה להגמלכן יש לו 240 ללא.
פשוט תעשה דד בלי. מגנזיום עוזר לאחיזה(מבטל את הזיעה מהיד) אתה יכול לעשות דד עם הוק גריפ וגם משולב.איך עובדים על האחיזה בשביל זה? ניסיתי סתם להחזיק מוט עם משקל כמה ימים לא הרגשתי שעזר, מעל 100 אני חייב רצועות ורוצה להגמל
אני כרגע עושה עם 140 קצת קשה לי לעשות בלי כי זה יחזיר אותי ל100, אני עושה אחיזה upper grip עם שני הידיים שמתי לב משולב יצר לי קצת אי איזון וגם לאחרים שאצלי בחדר כושר צד אחד מגיע למטה ראשון ונותן מכה ברצפה עם UPPER זה לא קורה לי. אני לא מחפש להעלות במשקלים מתאים לי 140 ל8 חזרות אבל רוצה להחזיק את זה כמו שצריך.פשוט תעשה דד בלי. מגנזיום עוזר לאחיזה(מבטל את הזיעה מהיד) אתה יכול לעשות דד עם הוק גריפ וגם משולב.
אם אתה מחפש תרגיל נוסף יש farmers walk וגם תרגיל אחד ששכחתי את שמו אבל אתה מחזיק מוט עם ביד אחת מצד הגוף שלך ומחזיק כמה שאתה יכול(לא בטוח בזה) וגם ביד השניה ככה.
אז תתחיל להפסיק להשתמש, תרד ל100 אם תצטרך. אתה חייב לחזק את האחיזה לאט לאט חזרה.אני כרגע עושה עם 140 קצת קשה לי לעשות בלי כי זה יחזיר אותי ל100, אני עושה אחיזה upper grip עם שני הידיים שמתי לב משולב יצר לי קצת אי איזון וגם לאחרים שאצלי בחדר כושר צד אחד מגיע למטה ראשון ונותן מכה ברצפה עם UPPER זה לא קורה לי. אני לא מחפש להעלות במשקלים מתאים לי 140 ל8 חזרות אבל רוצה להחזיק את זה כמו שצריך.
אין לי מקום לזוז אפילו לעשות walking lunges ככה שfarmers walk כנראה גם לא יצא.
אני עושה סטיף עם 90 ועדיין עם רצועות בשביל לא לבזבז כח על האחיזה ולסיים את הסט.
אז רק האופציה של להחזיק משקל ולעמוד? פעמיים בשבוע נגיד להחזיק לחצי דקה וככה?
אני כרגע עושה עם 140 קצת קשה לי לעשות בלי כי זה יחזיר אותי ל100, אני עושה אחיזה upper grip עם שני הידיים שמתי לב משולב יצר לי קצת אי איזון וגם לאחרים שאצלי בחדר כושר צד אחד מגיע למטה ראשון ונותן מכה ברצפה עם UPPER זה לא קורה לי. אני לא מחפש להעלות במשקלים מתאים לי 140 ל8 חזרות אבל רוצה להחזיק את זה כמו שצריך.
אין לי מקום לזוז אפילו לעשות walking lunges ככה שfarmers walk כנראה גם לא יצא.
אני עושה סטיף עם 90 ועדיין עם רצועות בשביל לא לבזבז כח על האחיזה ולסיים את הסט.
אז רק האופציה של להחזיק משקל ולעמוד? פעמיים בשבוע נגיד להחזיק לחצי דקה וככה?
סופינציה?היד שבסופינציה תופסת קצת יותר רחוק מאמצע המוט,אחיזה מחזקים על ידי כך שעושים דדליפט ולא בורחים לרצועות