עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עם קשר מוח-מציאות?
דדליפט זה כמו סקוואט, סקוואט זה כמו פרונט סקוואט, פרונט סקוואט זה כמו פוש פרס, פוש פרס זה כמו פרס ופרס זה כמו מתח, ומתח עובד על הרחב גבי.
מישהו אמר שזה לא גב?@Vitz קיבלת תשובה יותר טוב משלי.. עדיין צוחק על מה שכתבתי?
הבחור שאל על רוחב גב, שחר רשם דבר ראשון דדליפטדדליפט אכן מערב את כל שרירי הגב,
תפקיד הזוקפים - לייצב את עמוד השדרה
תפקיד הטרפזים והרומבואידים - לייצב את השכמה
תפקיד הרחב גבי - לשמור על הידיים מוחזקות לאחור ולא לתת להם לברוח קדימה.
אני כן חושב בכל אופן שצריך השלמת נפח לרחב גבי ודדליפט אינו מספיק כתרגיל מרכזי לגב.
אין זה אומר שהוא לא עובד בדדליפט, זה דווקא יחסית נפוץ לקבל דומס ברחב גבי מדדליפטים כבדים.
הלאטיסימוס שלי לא מסכים איתך ✌️מישהו אמר שזה לא גב?
זה לא לרוחב גב, הבנת הנקרא
הלטימוס דורסי לא עושה משהו רציני כמו במתח לדוגמא או פנדליי
בהצלחה עם רוחב גב מדדליפט
וכן עדיין צוחק על מה שכתבת
הבחור שאל על רוחב גב, שחר רשם דבר ראשון דדליפט
ברור שזה עובד על גב, אבל אין בזה כמעט בכלל רוחב גב מול תרגילים כמו מתח ופנדליי
אפילו לחתור עם הכבלים יעבוד יותר על רוחב גב מזה
אני בטוח שזה הולך נפלא עם הצ'יקן לגס.רגע רגע, אז תמונה של הגב שלך שכבר רחב, הכל בזכות בדדליפט?
לא עשית חתירה לא עשית מתח לא עשית כלום כל הקרדיט לדדליפט? נו באמת אחי....
וברור שהדדליפט יעשה את הגב[לאטימוס] עבה יותר, אבל אתה עדיין טוען שזה מה שיעזור לאנשים לגרום לגב שלהם להיות רחב יותר?
כי בתור אחד שעושה רק הפנדליי + מתח באמת עשו לי רוחב גב לעומת דדליפט שעושה לי עובי
יש לי מהרגליים הכי גדולות בחדר כושר ובכלל יותר גדולות מכל הפרופורציה של הגוף שלי, אבל סבבה 😃אני בטוח שזה הולך נפלא עם הצ'יקן לגס.
תודה לך שהזכרת לי למה אני שונא חשיבה של בילדינג...
אה, אני לא מעוניין להצטרף לויכוח שלכם, אני פה כדי למתוח את הכנפיים. תמשיכו לריב...יש לי מהרגליים הכי גדולות בחדר כושר ובכלל יותר גדולות מכל הפרופורציה של הגוף שלי, אבל סבבה 😃
אני לא חזק אבל אוהב לעבוד דדליפט רומני עם 140 ל8 , סקוואט כרגע רק 100 לא רואה סיבה להתאמץ יותר כי הם מספיק גדולות וזה אחרי חודשיים וחצי שלא נגעתי ברגליים בכוונה בגלל הגודל שלהם.
לא באתי לפה לריב עם אנשים, לא רשמתי בזלזול, אבל מצחיק שברגע שמישהו נותן דעה שכל ה"וותיקים" פה לא אוהבים אז ישר נופלים עליו
אני ימשיך עם הדעה שלי שמתח עם משקל, פנדליי וחתירה עובדים יותר על רוחב גב מאשר על דדליפט [אני ועוד אלפים בפורום בודיבילדינג שנראים מעולה ועושים כח - סאבסקטיון פווארליפטינג] ובנוסף דעה של הרבה שאני מכיר או שמעתי או ראיתי, דעה של הרבה שגם התחילו לעשות דדליפט וטענו שהגב התעבה אבל הרוחב כבר היה קיים ממתח וחתירה וגם דעה של חבר'ה רציניים שמתאמנים 15 שנה אצלנו בחדר כושר. אשמח אם יהיה בסדר מבחינתכם ?
אלכס אני מקדיש לך למרות שאני בטוח שאתה מכירלא אכפת לנו.
הגב שלי דיי רחב..מישהו אמר שזה לא גב?
זה לא לרוחב גב, הבנת הנקרא
הלטימוס דורסי לא עושה משהו רציני כמו במתח לדוגמא או פנדליי
בהצלחה עם רוחב גב מדדליפט
וכן עדיין צוחק על מה שכתבת
הבחור שאל על רוחב גב, שחר רשם דבר ראשון דדליפט
ברור שזה עובד על גב, אבל אין בזה כמעט בכלל רוחב גב מול תרגילים כמו מתח ופנדליי
אפילו לחתור עם הכבלים יעבוד יותר על רוחב גב מזה
Time under tension - זה למהרוצה לעבוד יותר על הגב ועושה מתח רחב..יפה
תוכל להרחיב בבקשה למה t&g ורצועות הרמה תורמות יותר לעבודה על הגב?
זה גם לא הסבר.Time under tension - זה למה
הוא יכול לכתוב Time under tension בגוגל ולראות לבד, לבוא ולעקוץ בן אדם שרק ביקש ביקורת זה בסדר אבל להגיד לו מילה קטנה זה לא בסדר..זה גם לא הסבר.
תפרט.
ופעם הבאה שתקלל לא תישאר כאן.
תעקוץ, תהיה ציני.. רוח הפורום דוגלת בזה, אנחנו נתמודד.הוא יכול לכתוב Time under tension בגוגל ולראות לבד, לבוא ולעקוץ בן אדם שרק ביקש ביקורת זה בסדר אבל להגיד לו מילה קטנה זה לא בסדר..
הוא יכול לכתוב Time under tension בגוגל ולראות לבד, לבוא ולעקוץ בן אדם שרק ביקש ביקורת זה בסדר אבל להגיד לו מילה קטנה זה לא בסדר..
עדיין יש גב רחב 😃
האמת לא הסתכלתי על הגב שלך בתחרות אבל בכללי אתה שחיף:victory:😛עדיין יש גב רחב 😃
דדליפט זה אח
היה 240דד ללא חימום,חגורה,מוזיקה ובקושי מגנזיום אחרי התחרות חחח הגב עדיין אש אל תדאג: )האמת לא הסתכלתי על הגב שלך בתחרות אבל בכללי אתה שחיף:victory:😛