הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 100KG חתירה ועוד כמה דברים

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
לא יוצא לי לראות פה סרטונים של חתירה, ובמכון בכלל בחיים לא ראיתי מישהו עושה את זה...
מול איזה תרגיל אפשר להשוות את זה כדי למדוד את ההתקדמות בו ?
בקיצור הינה הסרטון, ביקורת וטיפים יתקבלו בברכה

איך עובדים על האחיזה בשביל זה? ניסיתי סתם להחזיק מוט עם משקל כמה ימים לא הרגשתי שעזר, מעל 100 אני חייב רצועות ורוצה להגמל
פשוט תעשה דד בלי. מגנזיום עוזר לאחיזה(מבטל את הזיעה מהיד) אתה יכול לעשות דד עם הוק גריפ וגם משולב.
אם אתה מחפש תרגיל נוסף יש farmers walk וגם תרגיל אחד ששכחתי את שמו אבל אתה מחזיק מוט עם משקל ביד אחת מצד הגוף שלך ומחזיק כמה שאתה יכול(לא בטוח בזה) וגם ביד השניה ככה.

פשוט תעשה דד בלי. מגנזיום עוזר לאחיזה(מבטל את הזיעה מהיד) אתה יכול לעשות דד עם הוק גריפ וגם משולב.
אם אתה מחפש תרגיל נוסף יש farmers walk וגם תרגיל אחד ששכחתי את שמו אבל אתה מחזיק מוט עם ביד אחת מצד הגוף שלך ומחזיק כמה שאתה יכול(לא בטוח בזה) וגם ביד השניה ככה.
אני כרגע עושה עם 140 קצת קשה לי לעשות בלי כי זה יחזיר אותי ל100, אני עושה אחיזה upper grip עם שני הידיים שמתי לב משולב יצר לי קצת אי איזון וגם לאחרים שאצלי בחדר כושר צד אחד מגיע למטה ראשון ונותן מכה ברצפה עם UPPER זה לא קורה לי. אני לא מחפש להעלות במשקלים מתאים לי 140 ל8 חזרות אבל רוצה להחזיק את זה כמו שצריך.
אין לי מקום לזוז אפילו לעשות walking lunges ככה שfarmers walk כנראה גם לא יצא.
אני עושה סטיף עם 90 ועדיין עם רצועות בשביל לא לבזבז כח על האחיזה ולסיים את הסט.
אז רק האופציה של להחזיק משקל ולעמוד? פעמיים בשבוע נגיד להחזיק לחצי דקה וככה?

אני כרגע עושה עם 140 קצת קשה לי לעשות בלי כי זה יחזיר אותי ל100, אני עושה אחיזה upper grip עם שני הידיים שמתי לב משולב יצר לי קצת אי איזון וגם לאחרים שאצלי בחדר כושר צד אחד מגיע למטה ראשון ונותן מכה ברצפה עם UPPER זה לא קורה לי. אני לא מחפש להעלות במשקלים מתאים לי 140 ל8 חזרות אבל רוצה להחזיק את זה כמו שצריך.
אז תתחיל להפסיק להשתמש, תרד ל100 אם תצטרך. אתה חייב לחזק את האחיזה לאט לאט חזרה.

היד שבסופינציה תופסת קצת יותר רחוק מאמצע המוט,אחיזה מחזקים על ידי כך שעושים דדליפט ולא בורחים לרצועות

היד שבסופינציה תופסת קצת יותר רחוק מאמצע המוט,אחיזה מחזקים על ידי כך שעושים דדליפט ולא בורחים לרצועות
סופינציה?
איזה סוג אחיזה אז לעשות בשביל לשפר את האחיזה, משולבת או תחתונה\עליונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית