הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נרשמתי השבוע לחדר כושר, ואני מחפש הדרכה ובניית תכנית אימונים.

maoraver

משתמש מתחיל
104
3
נק' מוניטין:
6
104
3
שלום חברים!!
אתחיל ממעט פרטים עליי.
אני 1.90 (מטר ותשעים גובה), ושוקל 70 קילו. תמיד הייתי בעייתי באוכל, וקרה מצב שאני פשוט שחיף נוראי עם כרס בירה נחמדה.
עכשיו, הגעתי למסקנה שאני רוצה מעט לנפח את הידיים שלי, אז ההחלטה הייתה להירשם לחדר כושר ולקנות גיינר. למה גיינר? אסביר לכם.
כמו שכתבתי מעלה, אני בעייתי באוכל. קשה לי לאכול הרבה ורק תוסף תזונה יוכל להועיל לי לעלות במשקל. המלצות שקראתי בגוגל ובמספר פורומים כאלה ואחרים, נאמר שם כי למי שבאמת יש בעיה בתזונה נכונה, גיינר יכול להועיל לו מאוד.
אז את הגיינר הזמנתי ממש לפני כחצי שעה, ואתחיל לקחת אותו מהסופ"ש הקרוב במידה ויגיע.
עכשיו הבעיה האמיתית שלי היא בחדר כושר. אין לי ממש מושג במה לעשות, ואני מחפש הדרכה או מישהו שיוכל לייעץ לי על תכנית אימונים מסויימת במטרה שהידיים שלי ייתפנחו, גם אם זה במעט! באמת שאני ממש שחיף בידיים וכל התנפחות קטנה תעשה לי ממש טוב על הלב.
אז קודם כל, סליחה על החפירה - וממש ממש אודה לכם על העזרה במידה ותהיה.

נ.ב
יש אופציה טובה ששכחתי כמה פרטים עליי, אז במידה ואתם רוצים לשאול אתם תמיד מוזמנים.

אהלן מאור וברוך הבא לפורום

בנוגע לתזונה - לבחור במשקל שלך אתה צריך להבין שכדי לעלות במשקל אתה תצטרך לאכול והמון.
גיינר בא כתוסף כדי לעזור לך להגיע לכמות הקלוריות, חלבון, פחמימות ושומן כדי שתשיג את המטרתך.

בנוגע לאימונים - אתה תצטרך ללמוד איך לעשות תרגילים מורכבים כדוגמת סקוואט, דדליפט, בנץ ופרס(לחיצת כתפיים במוט)
ממליץ לך על תכנית SS שזאת תכנית מתחילים להעלאה במסת שריר. יש לך למעלה בתפריט כפתור "מאמרים" חפש שם את התכנית ותתחיל לפעול איתה.
אם יש לך שאלות נוספות אנחנו כאן.

• פותח/ת השרשור
אהלן מאור וברוך הבא לפורום

בנוגע לתזונה - לבחור במשקל שלך אתה צריך להבין שכדי לעלות במשקל אתה תצטרך לאכול והמון.
גיינר בא כתוסף כדי לעזור לך להגיע לכמות הקלוריות, חלבון, פחמימות ושומן כדי שתשיג את המטרתך.

בנוגע לאימונים - אתה תצטרך ללמוד איך לעשות תרגילים מורכבים כדוגמת סקוואט, דדליפט, בנץ ופרס(לחיצת כתפיים במוט)
ממליץ לך על תכנית SS שזאת תכנית מתחילים להעלאה במסת שריר. יש לך למעלה בתפריט כפתור "מאמרים" חפש שם את התכנית ותתחיל לפעול איתה.
אם יש לך שאלות נוספות אנחנו כאן.

קודם כל ממש תודה לך על העזרה!
דבר שני, חייב להגיד שבשבילי דיברת כאן ממש סינית חחחח
לחצתי למעלה ומצאתי את הפוסט הבא
אבל בדיוק כמו שאמרתי, זה סינית בשבילי גם מה שכתוב שם.. אני באמת באמת שלא מבין כלום בכושר, לא יודע מה להרים, כמה להרים, איך להרים וכו'.
מצד אחד מתבייש להגיד את זה, מצד שני רוצה לעשות הכל כדי לשנות את זה

• פותח/ת השרשור
בוא תנסה לכוון אותי מה אתה לא מבין אחי ? כדי שאני אוכל לעזור לך.

הקישור שהבאת הוא בסדר, ועוד קישור של שאלות ותשובות על התכנית עצמה https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

מה זה כל אימון. סקוואט נגיד אני יודע מה זה, אבל כשהוא אומר סקוואט הוא מתכוון לעם משקולת?
מה זה דד ליפט, מה זה בנץ. (הבנתי שאמרת לחיצת כתפיים במוט) אבל אין לי שמץ של מושג מה זה אומר, איך זה מתבצע וכו'.

כל התרגילים שרשומים שם זה תרגילי מוט(מוט אולימפי ישר וארוך ששוקל 20KG)

בנץ'(בנץ' פרס) זה לחיצת חזה כנגד מוט

סקוואט
squat-form.jpg

deadlift_up.jpg

דדליפט ^

• פותח/ת השרשור
כל התרגילים שרשומים שם זה תרגילי מוט(מוט אולימפי ישר וארוך ששוקל 20KG)

בנץ'(בנץ' פרס) זה לחיצת חזה כנגד מוט

סקוואט
squat-form.jpg

deadlift_up.jpg

דדליפט ^
אני בחיים לא אצליח להרים מוט ששוקל 20 קילו, אני ממש ממש מתחיל כאן בתחום.

בטח שתצליח. 20 קילו על הגב. ולעשות עם זה סקוואט, אתה תסתדר..

מעבר לזה אני גם די מתחיל בתכנית ss בערך חודש וחצי. ואני מעלה לפה סירטונים כדי שיגידו לי איך לשפר.. כי אין לי מדריך צמוד ולרוב המדריכים בחד"כ לא הכי מבינים בשיטה הזו.

בתור התחלה Never Say Never

כולם כאן התחילו וכל אחד התחיל מנק' מסוימת - העיקר שתתחיל.

תלמד את התרגילים, אם יהיה קשה לך אפילו עם מוט ניתן לך תרגילים התחלתיים כשהמטרה תהיה שבסופו ששל דבר תעבוד עם מוט.

לנפח את הידיים
שהידיים שלי ייתפנחו
אני ממש שחיף בידיים
קודם כל, חשוב שתבין שיש עוד המון שרירים בגוף חוץ מהידיים ומאוד רצוי לעבוד עלים אם אתה רוצה גוף מפותח כי: א). זה סתם נראה הזוי מישהו עם גוף קטן וידיים גדולות. ב). צריך לעשות תרגילים מורכבים עם מוט בשביל לבנות מסת שרי בכל הגוף וככה גם בידיים יגדלו לך השרירים. מאמר טוב בנושא:
https://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/

כמו שאמרו לך אתה צריך לאכול והרבה. תקרא את המאמר הזה ותבנה לך תפריט עם פלוס קלורי.

בכללי לגבי תזונה ואימונים, כל אחד מתישהו התחיל מכלום. אם אתה רוצה לדעת תקרא ותשכיל, משפטים כאלה:
שבשבילי דיברת כאן ממש סינית
זה סינית בשבילי גם מה שכתוב שם
מראים שאתה לא ממש רוצה לעשות משהו בשביל להשתפר.
יש אופציה ש"יאכילו אוך בכפית" יבנו לך תפריט, תכנית, מעקב והכל, אבל זה לא בחינם. המון אנשים יצאו מרוצים מהייעוץ האישי כאן באתר. אז תשקול איזו אופציה אתה מעדיף.

• פותח/ת השרשור
בטח שתצליח. 20 קילו על הגב. ולעשות עם זה סקוואט, אתה תסתדר..

מעבר לזה אני גם די מתחיל בתכנית ss בערך חודש וחצי. ואני מעלה לפה סירטונים כדי שיגידו לי איך לשפר.. כי אין לי מדריך צמוד ולרוב המדריכים בחד"כ לא הכי מבינים בשיטה הזו.

תוכל לתת לי קישור לסרטונים שאתה מעלה? ככה אדע גם ללמוד מכך! תודה רבה.
בתור התחלה Never Say Never

כולם כאן התחילו וכל אחד התחיל מנק' מסוימת - העיקר שתתחיל.

תלמד את התרגילים, אם יהיה קשה לך אפילו עם מוט ניתן לך תרגילים התחלתיים כשהמטרה תהיה שבסופו ששל דבר תעבוד עם מוט.
אני ממש אשמח לקבל מין רשימה שתהיה התכנית אימונים שלי כרגע עד שאפגוש מאמן אישי (יש לי בתכנון 2 פגישות עם מאמן אישי אבל ייקח מעט זמן עד שזה ייקרה.). אני חושב שאם תהיה לי רשימה שבה אוכל לדעת מה לעשות בחדכ במקום סתם להשתמש במכשירים שם זה יהיה ממש מועיל בשבילי.

קודם כל, חשוב שתבין שיש עוד המון שרירים בגוף חוץ מהידיים ומאוד רצוי לעבוד עלים אם אתה רוצה גוף מפותח כי: א). זה סתם נראה הזוי מישהו עם גוף קטן וידיים גדולות. ב). צריך לעשות תרגילים מורכבים עם מוט בשביל לבנות מסת שרי בכל הגוף וככה גם בידיים יגדלו לך השרירים. מאמר טוב בנושא:
https://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/

כמו שאמרו לך אתה צריך לאכול והרבה. תקרא את המאמר הזה ותבנה לך תפריט עם פלוס קלורי.

בכללי לגבי תזונה ואימונים, כל אחד מתישהו התחיל מכלום. אם אתה רוצה לדעת תקרא ותשכיל, משפטים כאלה:

מראים שאתה לא ממש רוצה לעשות משהו בשביל להשתפר.
יש אופציה ש"יאכילו אוך בכפית" יבנו לך תפריט, תכנית, מעקב והכל, אבל זה לא בחינם. המון אנשים יצאו מרוצים מהייעוץ האישי כאן באתר. אז תשקול איזו אופציה אתה מעדיף.
אני בהחלט בעייתי באוכל, ולכן קונה את הגיינר שיעזור לי לעלות במשקל. הפחד היחיד שלי הוא שהגיינר יגרום לי לעלות ממש בהגזמה במשקל וככה אשמין ולא אצליח להוריד את זה בחיטוב.
ואני בהחלט מבין אותך ומסכים איתך, ואשנה את הגישה שלי מעכשיו. אני כן יכול, אבל עם מעט עזרה. שתבין, פניתי לכאן כי אני יודע שיש כאן מומחים שיוכלו לעזור לי, לא הייתי פונה לכאן סתם.

אני ממש אשמח לקבל מין רשימה שתהיה התכנית אימונים שלי כרגע עד שאפגוש מאמן אישי (יש לי בתכנון 2 פגישות עם מאמן אישי אבל ייקח מעט זמן עד שזה ייקרה.). אני חושב שאם תהיה לי רשימה שבה אוכל לדעת מה לעשות בחדכ במקום סתם להשתמש במכשירים שם זה יהיה ממש מועיל בשבילי.

https://www.kilogram.co.il/ חפש תכנית SS

Back
למעלה תחתית