הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לחזה תחתון

• פותח/ת השרשור Eylon
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eylon

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-19
35
0
שלום לכולם
אשמח לשמוע על תרגילים שיפעילו את סיבי שריר החזה התחתונים ללא משקולות או מקבילים.
הבנתי שניתן לעשות שכיבות שמיכה, בשיפוע שלילי או חיובי - וזאת בעצם השאלה (נתקלתי בתגובות רבות וחילוקי דעות, ולכן אשמח קבל תשובה מבר דעת)
תודה רבה!

שלום לכולם
אשמח לשמוע על תרגילים שיפעילו את סיבי שריר החזה התחתונים ללא משקולות או מקבילים.
הבנתי שניתן לעשות שכיבות שמיכה, בשיפוע שלילי או חיובי - וזאת בעצם השאלה (נתקלתי בתגובות רבות וחילוקי דעות, ולכן אשמח קבל תשובה מבר דעת)
תודה רבה!

כל תרגיל לחזה מפעיל את "סיבי השריר התחתונים"

• פותח/ת השרשור
אני מצטער אך כוונתי לתרגילים עם דגש על סיבי שריר החזה התחתונים. תודה.

אני לא כזה מבין גדול ודי מתחיל אך בכל זאת אשמח לענות לך מידיעתי
עם אתה עושה שכיבות שמיכה שהידדים גבוהות מהרגלים - אתה עובד על חזה תחתון
אם אתה עושה שכיבות שמיכה שהידיים נמוכות מהרגליים(אני מדבר על הגבההת אחד החלקים או הנמכה) אז אתה עובד על חזה עליון.
זו לא תורה מסיני פשוט תסתכל על הזווית ביד הזרועות בתרגילים עם מוט שאתה שם דגש ותראה שהזוית זהה בשכיבות שמכיה שנתתי לך(מומלץ רחבות).

למה תמיד באתר הזה כולם חייבים להתחכם? מה יש להגדיר פה? הבנאדם רצה תרגילים ללא משקולות על שריר החה ובדגש עת החלק התחתון.

איפה מתחיל החלק התחתון? אנחנו לא אוהבים באתר הזה לענות על שאלות לא מובנות. ומה זה מבחינתך דגש? שאתה מרגיש שם פאמפ? גיוס יותר סיבים? התעייפות היחידות המוטוריות?

הדיון הזה יסתכם בסופו של דבר ב"תעלה משקל בבנצ' פרס הרגיל והכל יגדל", אז בוא נסגור את זה ככה שכשתעלה 80 קילו בבנצ' פרס תחזור לשאול.

הוא מדבר על תרגילים ללא מוט או משקולות.

אז לא נראה לי שנשאר לך משהו חוץ משכיבות סמיכה, ואתה לא תוכל להגיע רחוק עם זה :S

השריר הזה עובד חזק במקבילים, אני עדיין לא מבין למה חשוב לך לתת עליו "דגש".

• פותח/ת השרשור
ואם נתייחס להודעה המקורית בה ביקשתי תרגילים שהם לא מקבילים וללא משקולות?

למה אתה רוצה לאמן חזה תחתון עדיין לא ענית..

• פותח/ת השרשור
אבל אתה הרי מחפש תשובה לקטול ולא תשובה שתסייע לנושא המדובר

או שאתה לא יודע לענות על אף שאלה ששואלים אותך ובאת לזיין את השכל.

ואם נתייחס להודעה המקורית בה ביקשתי תרגילים שהם לא מקבילים וללא משקולות?

אז בריח כבר ענה לך:

אז לא נראה לי שנשאר לך משהו חוץ משכיבות סמיכה, ואתה לא תוכל להגיע רחוק עם זה :S

ואני מסכים איתו, אתה יכול לקחת תיק גב ולשים בו אבנים בשביל ההתנגדות ולבצע שכיבות שמיכה או לבקש ממישהו קל לשבת לך על הגב אבל עדיין קשה להתקדם ככה.

• פותח/ת השרשור
אם bench press מקביל לשכיבות שמיכה, אז למה מקביל התרגיל שקישור אליו נתתי?

ואני בכוונה לא עונה לשאלות שלא יתרמו לנושא. ולא, אני לא מזיין את השכל, מר מנהל ראשי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית