עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנץ' פרס לא בדיוק מקביל לשכיבות שמיכה, בשכיבות שמיכה ככל שאתה עולה למעלה הזווית בין הגוף לרצפה גדלה, מה שאומר שאם הייתה מתרגם את זה לבנץ' בשכיבה, היה יוצא שלמטה הספסל היה די שטוח ובסיום התנועה הוא היה בשיפוע שלילי קל. ובנץ' פרס שטוח גם ככה עובד טוב מאוד הsternal head, מכאן נשאלת השאלה למה אתה רוצה לבודד אותו?אם bench press מקביל לשכיבות שמיכה, אז למה מקביל התרגיל שקישור אליו נתתי?
ואני בכוונה לא עונה לשאלות שלא יתרמו לנושא. ולא, אני לא מזיין את השכל, מר מנהל ראשי.
התרגיל שבו התנועה הכי דומה הוא מקבילים שאותם שללת מקודם, אחרי זה יש שכיבות שמיכה, וכבר הסברתי לך ששכיבות שמיכה זאת לא בדיוק אותה התנועה כמו בלחיצת חזה שטוחה. שכיבות שמיכה אפשר לעשות בשיפוע שידמה לחיצה בשיפוע חיובי, אבל אין אפשרות לעשות את ההפך, התנועה תהיה אותה תנועה והעומס יפחת בשיפוע חיובי.ללחיצת חזה ללא שיפוע- עם משקל גוף יש שכיבות שמיכה ללא שיפוע. מה לגבי מה ששאלתי?
הסיבה היא שכרגע האיזור נראה בפיגורביחס למה שמעליו (כל החיים עשיתי ללא שיפוע וכרגע עם 70 ק"ג).
זה לא החזה שלך שבפיגור, זה המשקל על המוט.
אז אפשר להוסיף לחיצה בשיפוע שלילי או מקבילים, מה שאתה לא רוצה (או לא יכול) לעשות. בדרך כלל אם הבנץ' פרס חזק אז אין את הבעיה הזאת, בגלל זה הוא אומר שאין צורך לתת לשריר הזה יחס מיוחד.טיפש מי שמנהל פורום בצורה כזאת.
moo, ואם האיזור בפיגור ביחס לאחיו העליון?
טיפש מי שמנהל פורום בצורה כזאת.
הן לא יתאימו בגלל שבשיפוע שלילי אתה עובד בצורה דומה ללחיצה בשיפוע חיובי ובשיפוע חיובי אתה עושה את אותה התנועה שאתה עושה בשכיבות שמיכה שטוחות רק עם פחות עומס.אז שכיבות שמיכה בשיפוע חיובי או שלילי לא יתאימו, אני צודק?
טיפש מי שמנהל פורום בצורה כזאת.