ייעוץ מחלה

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
היום אני מרגיש כאילו אני עומד להיות חולה
יש לי נזלת והרגשה מוזרה
על הבוקר לקחתי כדור מולטי ויטמין
ולפני שעה כדור ויטמין סי
ואני עדיין מרגיש ככה
יהיה מסוכן עם אני אקח עוד כדור ויטמין סי לאורך היום?
וכמה זמן לחכות בין כדור לכדור?
תודה מראש

נערך לאחרונה:
אפשר לקחת 2 כדורים ביום, הרופא שלי המליץ לי לעשות את זה כי לאח שלי היה חשד לשפעת חזירים (בסוף זאת הייתה שפעת רגילה) אז הוא המליץ לי לקחת 2 כדורים ביום פעם בבוקר פעם בערב כדי לצמצם סיכויים להדבקות

יש אנשים שלוקחים גם 3-5 ג' ויטמין C ביום.
אני אישית לוקח בין 1-3 ג' ויטמין C ביום ובנוסף לזה עוד 5 ג' של שמן דגים.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח ויטמין סי אומגה 3 ומולטי ויטמין על בסיס קבוע
אבל יש מצב שכל זה זה בגלל שאתמול שתיתי הרבה עם חברים וזה סוג של הנגאובר
למרות שיש לי נזלת וזה לא ממש קשור

קרה לי משהו דומה לפני שבוע, היה לי כאב גרון קל, הלכתי לשתות עם חברים וכשחזרתי הביתה כולי רעדתי מקור, חשבתי שסתם קר לי מההליכה בחוץ, לבשתי 3 שכבות והלכתי לישון עם פוך, לא הצלחתי להירדם בגלל הקור ורק אז קלטתי שאני עם חום =/

• פותח/ת השרשור
קרה לי משהו דומה לפני שבוע, היה לי כאב גרון קל, הלכתי לשתות עם חברים וכשחזרתי הביתה כולי רעדתי מקור, חשבתי שסתם קר לי מההליכה בחוץ, לבשתי 3 שכבות והלכתי לישון עם פוך, לא הצלחתי להירדם בגלל הקור ורק אז קלטתי שאני עם חום =/
איזה מעצבן זה חורף אהה

את מי למען השם זה מעניין מה היה לך? איך בדיוק התגובה שלך מועילה לפותח השרשור? גם אם יש לך איידס ואיגואנה הורידה לך את האשך כשהיית בן 4, לאף אחד פה זה לא באמת משנה. זה לא צ'אט, זה פורום, החיים שלך לא מעניינים אף אחד, תודה(בהתחשב בכך שבימים האחרונים אתה כותב 25~ הודעות ביום, אתה כנראה לא מודע לכך).

ולמנהלים (בעיקר משה), הוספתי את האדם הכ"כ מיותר הזה לרשימת ההתעלמות, כדי שאני לא אראה את ההודעות העוד יותר מיותרות שלו. הבעיה היא שאני עדיין רואה אותן כשאנשים מצטטים אותו, אפשר לעשות עם זה משהו?

• פותח/ת השרשור
את מי למען השם זה מעניין מה היה לך? איך בדיוק התגובה שלך מועילה לפותח השרשור? גם אם יש לך איידס ואיגואנה הורידה לך את האשך כשהיית בן 4, לאף אחד פה זה לא באמת משנה. זה לא צ'אט, זה פורום, החיים שלך לא מעניינים אף אחד, תודה(בהתחשב בכך שבימים האחרונים אתה כותב 25~ הודעות ביום, אתה כנראה לא מודע לכך).

ולמנהלים (בעיקר משה), הוספתי את האדם הכ"כ מיותר הזה לרשימת ההתעלמות, כדי שאני לא אראה את ההודעות העוד יותר מיותרות שלו. הבעיה היא שאני עדיין רואה אותן כשאנשים מצטטים אותו, אפשר לעשות עם זה משהו?
אותי זה מעניין
הוא אחלה גבר ומעניין אותי מה שהוא כותב גם עם זה לא קשור...
אולי באמת זה לא קשור לאשכול שפתחתי אבל לא מפריע לי התגובה שלו
ורק שתדע הוא אחד הגברים...
ועם לא שמת לב גם התגובה שלך לא ממש קשורה לאשכול שפתחתי

אותי זה מעניין
הוא אחלה גבר ומעניין אותי מה שהוא כותב גם עם זה לא קשור...
אולי באמת זה לא קשור לאשכול שפתחתי אבל לא מפריע לי התגובה שלו
ורק שתדע הוא אחד הגברים...
ועם לא שמת לב גם התגובה שלך לא ממש קשורה לאשכול שפתחתי

אז תתכתבו בהודעות פרטיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית