הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לא מצליח להרגיש את השריר

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
אז כבר תקופה שאני לא מצליח להרגיש את הבייספ בעבודה עליו ..אני כאילו נכשל באמות ואני לא יודע למה זה ככה ..לא מצליח להגיע למצב שאני מרגיש שהוא גמור או אפילו קרוב לזה ..מה אני עושה לא בסדר ??

למה אתה חושב שאתה צריך להגיע למצב שבו השריר "גמור" ?
למה אתה נכשל באמות ומה זה בכלל אומר?
ולמה מתעסק בשטויות במקום להתרכז בדברים חשובים יותר?
בייספס זה שריר שעובד בהרבה תרגילים, משיכות ולחיצות כאחד.. אתה לא צריך "להתיש" אותו.

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שאתה צריך להגיע למצב שבו השריר "גמור" ?
למה אתה נכשל באמות ומה זה בכלל אומר?
ולמה מתעסק בשטויות במקום להתרכז בדברים חשובים יותר?
בייספס זה שריר שעובד בהרבה תרגילים, משיכות ולחיצות כאחד.. אתה לא צריך "להתיש" אותו.
אני לא מסכים עם מה שאתה אומר אבל תודה בכל מקרה על התגובה .
להיכדל באיוץ זאת הכוונה שאני לא מרגיש את הבייספ אבל אין כוח להמשיך כי האמות מפורקות .

90 בנץ .בנט אובר 70 מתח עם 10 קילו .אני שוקל 80
כמה פרס?
מה ההיקף ידיים שלך שאתה טוען שהם בפיגור?
קח בחשבון, שרוב הגודל של היד מורכבת לאו דווקא מבייספס אלא מטרייספס.
אז מבלי להיכנס בכלל ל-למה המחשבה של "להתיש את הבייספס" היא מיותרת - הדגש צריך להיות פחות על הבייספס.

יכול להיות שהכל גם בראש, פסיכולוגי.. מה הגובה שלך?
תמשיך להתקדם בחתירה ולחיצות, לא ראיתי אנשים עם ידיים קטנות שלחצו מעל 100 בבנצ' ומעל 70 בפרס.
אין בעיה עם תרגיל עזר לידיים, אבל לא צריך להשתגע ולעשות דרופ סטים או אלוהים יודע מה אתה עושה כדי "להתיש" אותו.

אתה לא מרגיש אותו כי אתה לא עובד נכון
זה קורה כששמים יותר מדי משקל ואז סתם מעיפים את היד, או כשלוקחים מנוף בתרגילים שהיד מונחת על ספה
אתה גם מרגיש את האמה כי אתה כנראה עושה רק עם מוט ישר? תעשה עם משקולות יד יד תחכה שהיד יורדת ורק אז תעלה את השנייה
תן מוט W בישיבה מלאה בלי מנוף תנועה מלאה
אני אישית עושה תרגיל אחד ליד בשבוע כי היא גודלת מספיק מכל שאר הדברים

• פותח/ת השרשור
כמה פרס?
מה ההיקף ידיים שלך שאתה טוען שהם בפיגור?
קח בחשבון, שרוב הגודל של היד מורכבת לאו דווקא מבייספס אלא מטרייספס.
אז מבלי להיכנס בכלל ל-למה המחשבה של "להתיש את הבייספס" היא מיותרת - הדגש צריך להיות פחות על הבייספס.

יכול להיות שהכל גם בראש, פסיכולוגי.. מה הגובה שלך?
תמשיך להתקדם בחתירה ולחיצות, לא ראיתי אנשים עם ידיים קטנות שלחצו מעל 100 בבנצ' ומעל 70 בפרס.
אין בעיה עם תרגיל עזר לידיים, אבל לא צריך להשתגע ולעשות דרופ סטים או אלוהים יודע מה אתה עושה כדי "להתיש" אותו.
פרס 60
גובה 185 .
אתה לא מרגיש אותו כי אתה לא עובד נכון
זה קורה כששמים יותר מדי משקל ואז סתם מעיפים את היד, או כשלוקחים מנוף בתרגילים שהיד מונחת על ספה
אתה גם מרגיש את האמה כי אתה כנראה עושה רק עם מוט ישר? תעשה עם משקולות יד יד תחכה שהיד יורדת ורק אז תעלה את השנייה
תן מוט W בישיבה מלאה בלי מנוף תנועה מלאה
אני אישית עושה תרגיל אחד ליד בשבוע כי היא גודלת מספיק מכל שאר הדברים
המשקל שאני שם הוא לא גבוהה ,אני עושה עם משקולות יד ..קשה לי להתרכז ולהרגיש את היד קדמית .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית