עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מסכים עם מה שאתה אומר אבל תודה בכל מקרה על התגובה .למה אתה חושב שאתה צריך להגיע למצב שבו השריר "גמור" ?
למה אתה נכשל באמות ומה זה בכלל אומר?
ולמה מתעסק בשטויות במקום להתרכז בדברים חשובים יותר?
בייספס זה שריר שעובד בהרבה תרגילים, משיכות ולחיצות כאחד.. אתה לא צריך "להתיש" אותו.
בהצלחה.אני לא מסכים עם מה שאתה אומר אבל תודה בכל מקרה על התגובה .
להיכדל באיוץ זאת הכוונה שאני לא מרגיש את הבייספ אבל אין כוח להמשיך כי האמות מפורקות .
בהצלחה.
90 בנץ .בנט אובר 70 מתח עם 10 קילו .אני שוקל 80מה משקלי העבודה שלך בלחיצות? כמה בחתירה\מתח ?
כמה פרס?90 בנץ .בנט אובר 70 מתח עם 10 קילו .אני שוקל 80
פרס 60כמה פרס?
מה ההיקף ידיים שלך שאתה טוען שהם בפיגור?
קח בחשבון, שרוב הגודל של היד מורכבת לאו דווקא מבייספס אלא מטרייספס.
אז מבלי להיכנס בכלל ל-למה המחשבה של "להתיש את הבייספס" היא מיותרת - הדגש צריך להיות פחות על הבייספס.
יכול להיות שהכל גם בראש, פסיכולוגי.. מה הגובה שלך?
תמשיך להתקדם בחתירה ולחיצות, לא ראיתי אנשים עם ידיים קטנות שלחצו מעל 100 בבנצ' ומעל 70 בפרס.
אין בעיה עם תרגיל עזר לידיים, אבל לא צריך להשתגע ולעשות דרופ סטים או אלוהים יודע מה אתה עושה כדי "להתיש" אותו.
המשקל שאני שם הוא לא גבוהה ,אני עושה עם משקולות יד ..קשה לי להתרכז ולהרגיש את היד קדמית .אתה לא מרגיש אותו כי אתה לא עובד נכון
זה קורה כששמים יותר מדי משקל ואז סתם מעיפים את היד, או כשלוקחים מנוף בתרגילים שהיד מונחת על ספה
אתה גם מרגיש את האמה כי אתה כנראה עושה רק עם מוט ישר? תעשה עם משקולות יד יד תחכה שהיד יורדת ורק אז תעלה את השנייה
תן מוט W בישיבה מלאה בלי מנוף תנועה מלאה
אני אישית עושה תרגיל אחד ליד בשבוע כי היא גודלת מספיק מכל שאר הדברים