הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

נאור ברק

משתמש מתחיל
266
5
נק' מוניטין:
5
266
5
שלום לכולם,אני בחיטוב מתקדם כבר כמעט ארבעה חודשים עם ליווי מאמן מקצועי ומוכר.
לפני חודש וחצי שיניתי תפריט ל75 גרם פחמימה (75 פחמימות מורכבות לא כולל ירקות ו4 תמרים אחרי אימון) ביום והעמסה של 400 גרם פעם בשבוע ביום ללא אימון לפי המלצתו.
כרגע אני בשלב האחרון של החיטוב ואני כרגע על 0 פחמימה מורכבת צורך רק ירקות ירוקים ובלי מוצרי חלב וכו' בנוסף הוא המליץ על העמסה של 400 גרם פעם בחמישה ימים
העניין הוא כזה,הוא אמר לי שההעמסה צריכה להתחיל בבוקר ולהסתיים עד 1 בצהריים ולאחר מכן לאכול רק חלבון וירקות עד הערב
הבעיה היא שבחמישי הקרוב אני עובד 4 ויהיה לי קשה לדחוף את הארוחות האלה בשיוץ העבודה
האם זה משנה באמת תזמון ההעמסה מבחינת שעות היום?והאם מישהו יודע מה ההיגיון להגביל את ההעמסה לכמה שעות בודדות ?
תודה לעונים!

• פותח/ת השרשור
למה שלא תשאל את המאמן שלך?
אני הולך אליו כל תקופה ולא נעים לשאול כל דבר
אם בפורום פהאני יכול לשתף ויש מישהו באמת עם ידע ותשובה מבוסבת אני מעדיף שיענו לי על זה פה פשוט

אני הולך אליו כל תקופה ולא נעים לשאול כל דבר
אם בפורום פהאני יכול לשתף ויש מישהו באמת עם ידע ותשובה מבוסבת אני מעדיף שיענו לי על זה פה פשוט
לא יודע אחי אני לא מבין בזה אבל אני בטוח שאתה משלם לו לא כמות קטנה של כסף על זה שיעזור לך בהכל

• פותח/ת השרשור
לא יודע אחי אני לא מבין בזה אבל אני בטוח שאתה משלם לו לא כמות קטנה של כסף על זה שיעזור לך בהכל
לא רלוונטי בכל אופן...אם הייתי יכול הייתי שואל למה צריך להתחכם..אני משלם בכל פגישה וזה יוצא אחת לכמה חודשים הוא ממש לא עושק אותי בסכומים וזאת הנקודה

עזרה מישהו?​

שלום לכולם,אני בחיטוב מתקדם כבר כמעט ארבעה חודשים עם ליווי מאמן מקצועי ומוכר.
לפני חודש וחצי שיניתי תפריט ל75 גרם פחמימה (75 פחמימות מורכבות לא כולל ירקות ו4 תמרים אחרי אימון) ביום והעמסה של 400 גרם פעם בשבוע ביום ללא אימון לפי המלצתו.
כרגע אני בשלב האחרון של החיטוב ואני כרגע על 0 פחמימה מורכבת צורך רק ירקות ירוקים ובלי מוצרי חלב וכו' בנוסף הוא המליץ על העמסה של 400 גרם פעם בחמישה ימים
העניין הוא כזה,הוא אמר לי שההעמסה צריכה להתחיל בבוקר ולהסתיים עד 1 בצהריים ולאחר מכן לאכול רק חלבון וירקות עד הערב
הבעיה היא שבחמישי הקרוב אני עובד 4 ויהיה לי קשה לדחוף את הארוחות האלה בשיוץ העבודה
האם זה משנה באמת תזמון ההעמסה מבחינת שעות היום?והאם מישהו יודע מה ההיגיון להגביל את ההעמסה לכמה שעות בודדות ?
תודה לעונים!
התזמון לאורך היום לא משנה למרות שעדיף להתחיל אחרי אימון ,הרעיון הוא למלא את מאגרי הפחמימות בגוף מהר לפני שהגוף יספיק להגיב למצב שבו הוא במאזן חיובי. לא בטוח שחייבים לרכז אותה בכמה שעות ,יש סיכוי שאפשר יותר ,אבל כל אחד והדרך שלו...

• פותח/ת השרשור
התזמון לאורך היום לא משנה למרות שעדיף להתחיל אחרי אימון ,הרעיון הוא למלא את מאגרי הפחמימות בגוף מהר לפני שהגוף יספיק להגיב למצב שבו הוא במאזן חיובי. לא בטוח שחייבים לרכז אותה בכמה שעות ,יש סיכוי שאפשר יותר ,אבל כל אחד והדרך שלו...
אוקיי כבר תשובה מבוססת יותר
תראה בעקרון אחי השיטה שלו אומרת ,ביום העמסה לא להתאמן ככה שהתזמון סביב האימון זו לא הסיבה כנראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית