הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי חברים אני בחיטוב ויש לי כמה שאלות

YOUMIRINBRUH

משתמש מתחיל
176
21
נק' מוניטין:
0
176
21
אז ככה
1: כול אומרים לנסות לאכול את כול הפחמימה עד השעה 16:00 למה ?
2: אם אני לא רעב חייב לאכול את הארוחה אני מנסה לאכול את כול הפחמימה עד השעה 16:00 וזה קשה ממש
3: אני אוכל 200 גרם פחמימה ביום שאלתי את המאמן אם זה בסדר אמר לי בסדר גמור הגוף צריך אנריגה ובחיטוב עובדים על טווח חזרות גבוה וגם אירובי בסוף נותן לי לעשות שעה אז אמר לי אם לא תאכל מספיק פחמימה וחלבון לא תתן 100% באימונים זה נכון ?
4: איזה פחמימות מותר חוץ מאורז ושיבולת שועל ? אני לא אוכל לחם חיטה מלאה וכל השטיות האלה

1) מי אמר לך שאפשר עד 16:00?
2) אתה צריך להגיע לערכים שלך בסוף היום לא עד שעה מסויימת.
3) לא בחיטוב לא עובדים בטווח חזרות גבוה. ולא הבנתי את השאלה לגבי הפחמימה והחלבון והאימונים.
4) מותר הכל העיקר שלא תסתמך על מקור אחד עדיף להתבסס על כמה מקורות פחמימה.
בכל מקרה אני רואה שחסר לך הרבה ידע אז אני מציע שתקרא את זה לפחות פעמיים:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

• פותח/ת השרשור
1) מי אמר לך שאפשר עד 16:00?
2) אתה צריך להגיע לערכים שלך בסוף היום לא עד שעה מסויימת.
3) לא בחיטוב לא עובדים בטווח חזרות גבוה. ולא הבנתי את השאלה לגבי הפחמימה והחלבון והאימונים.
4) מותר הכל העיקר שלא תסתמך על מקור אחד עדיף להתבסס על כמה מקורות פחמימה.
בכל מקרה אני רואה שחסר לך הרבה ידע אז אני מציע שתקרא את זה לפחות פעמיים:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
קראתי הרבה מדרכים ואני על גריעון קלורי של 500 זה לא הבעיה . רק העניין של הפחמימה . כי אמרו לי פעם שאסור פחמימה פשוטה בחיטוב כמו ספגטי וקוסקוס ולחם . עדיף פחמימה מורכבת ו לגבי השעה המאמנים אמרו לי ו ראיתי שגם דני קגנוביץ או איך שקוראים לו אומר שלא מומלץ לאכול פחמימה בלילה כי זה אנרגיה ואם לא מתמשים בה אז הופכת לשומן או משהו כזה . והשאלה לגבי האימונים שזה שאם לא אוכלים מספיק פחמימה ביום יום אז אנ יאהיה עייף באימונים ולא אתן 100 % מעצמי

קראתי הרבה מדרכים ואני על גריעון קלורי של 500 זה לא הבעיה . רק העניין של הפחמימה . כי אמרו לי פעם שאסור פחמימה פשוטה בחיטוב כמו ספגטי וקוסקוס ולחם . עדיף פחמימה מורכבת ו לגבי השעה המאמנים אמרו לי ו ראיתי שגם דני קגנוביץ או איך שקוראים לו אומר שלא מומלץ לאכול פחמימה בלילה כי זה אנרגיה ואם לא מתמשים בה אז הופכת לשומן או משהו כזה . והשאלה לגבי האימונים שזה שאם לא אוכלים מספיק פחמימה ביום יום אז אנ יאהיה עייף באימונים ולא אתן 100 % מעצמי
אם לא תאכל פחמימה אז באמת תרגיש פחות אנרגטי.
הקטע של הפחמימה- איך היא תהפוך לשומן אם אתה בגירעון קלורי? העיקר זה להגיע לערכים בסוף היום.

אמרו לי פעם שאסור פחמימה פשוטה בחיטוב כמו ספגטי וקוסקוס ולחם
אין בעיה עם זה.

המאמנים אמרו לי ו ראיתי שגם דני קגנוביץ או איך שקוראים לו אומר שלא מומלץ לאכול פחמימה בלילה כי זה אנרגיה ואם לא מתמשים בה אז הופכת לשומן או משהו כזה
קח את כל המשפט הזה וזרוק אותו לפח. הגוף משתמש בכל אנרגיה שהוא רק יכול, בפרט כשאתה בגירעון קלורי והגוף זקוק לעוד אנרגיה ולא מקבל אותה.
אתה לא משמין בגירעון קלורי, יש מצבי קיצון שנתקעים ולעיתים סופחים נוזלים.. אבל זה הכל.

אם לא אוכלים מספיק פחמימה ביום יום אז אנ יאהיה עייף באימונים ולא אתן 100 % מעצמי
הגוף מתרגל לכמות פחמימה בסופו של דבר, בין אם אתה על דל פחמימה ובין אם זאת כמות קטנה יותר.
דאג למספיק חלבון ושומן ולשינה טובה עבור התאוששות מקסימלית.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם זה.

קח את כל המשפט הזה וזרוק אותו לפח. הגוף משתמש בכל אנרגיה שהוא רק יכול, בפרט כשאתה בגירעון קלורי והגוף זקוק לעוד אנרגיה ולא מקבל אותה.
אתה לא משמין בגירעון קלורי, יש מצבי קיצון שנתקעים ולעיתים סופחים נוזלים.. אבל זה הכל.

הגוף מתרגל לכמות פחמימה בסופו של דבר, בין אם אתה על דל פחמימה ובין אם זאת כמות קטנה יותר.
דאג למספיק חלבון ושומן ולשינה טובה עבור התאוששות מקסימלית.
אאה אוקי אז אפשר לחלק את הפחמימה לכול אורך היום תודה כי זה היה ממש קשה חחח . תודה רבה 😃
קיבלתי תשובה אפשר לנעול תודה לכם

1: כול אומרים לנסות לאכול את כול הפחמימה עד השעה 16:00 למה ?
כי הם טיפשים
2: אם אני לא רעב חייב לאכול את הארוחה אני מנסה לאכול את כול הפחמימה עד השעה 16:00 וזה קשה ממש
ראה סעיף 1
3: אני אוכל 200 גרם פחמימה ביום שאלתי את המאמן אם זה בסדר אמר לי בסדר גמור הגוף צריך אנריגה ובחיטוב עובדים על טווח חזרות גבוה וגם אירובי בסוף נותן לי לעשות שעה אז אמר לי אם לא תאכל מספיק פחמימה וחלבון לא תתן 100% באימונים זה נכון ?
לא בהכרח טווח חזרות גבוה דווקא ההמלצה הרווחת היא טווח חזרות נמוך יחסית.
לא חובה לעשות אירובי בחיטוב.
בחיטוב סטנדרטי נהוג לאכול בערך פי 2 חלבון ממשקל גוף, פי 1 שומן, ומהפחמימה מפחיתים בהדרגה ככל שהחיטוב מתקדם.
4: איזה פחמימות מותר חוץ מאורז ושיבולת שועל ? אני לא אוכל לחם חיטה מלאה וכל השטיות האלה
פסטה, פתיתים, תפוח אדמה, בטטה, לחם, עוגות, ממתקים, אוריאו, גלידות ועוד.
כמובן שמומלץ לאכול אוכל אמיתי כמה שיותר ולא ממתקים ושטויות כדי לקבל ויטמינים, מינרלים, ושלל דברים הכרכיים לגוף.
הבאתי את הדוגמאות האלה כדי להבהיר שאין דבר שאסור לאכול.

Back
למעלה תחתית