הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ישבן בסקוואט וטכניקת דדליפט - דברים שאפשר לשפר?

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
1. בסקוואט, יש לי בעיה בעיקום הישבן (קריצת ישבן). במאמקים שונים אומרים שהבעיה בגמישות ואילו במאמרים אחרים אומרים שאין קשר לגמישות ושזה איך שהגוף בנוי ואין מה לעשות.
רציתי לדעת אם זה אומר שאני צריך לרדת עד מקביל או אפילו פחות? לא רוצה לדפוק את הגב ואני מתחיל להרגיש שהתרגיל לא עושה חסד.
2. כשאני מבצע דדליפט, הרגליים עולות קודם, מתיישרות לגמריבורק אז הגב מתרומם. גם כשאני מודע לכך ומתאמץ מאוד לבצע את שתי הפעולות במקביל, אני לא מצליח. ממה זה יכול לנבוע? זו בעיה רצינית? מה עושים?

בנוגע לסקוואט, תעלה סרטונים שנדע יותר על מה מדובר.
בנוגע לדדליפט, תוריד משקל ותעבוד על טכניקה.

אין דבר כזה טכניקה שאי אפשר לשפר.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לסקוואט, תעלה סרטונים שנדע יותר על מה מדובר.
בנוגע לדדליפט, תוריד משקל ותעבוד על טכניקה.

אין דבר כזה טכניקה שאי אפשר לשפר.

העלתי כבר לפני מס ימים אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

תראה אני גם נחשב מתחיל אבל אם תמצא את התשובות שלי כיעילות אז למה לא.

בסקוואט המיקום שלך היי בר ובכל זאת זה נראה כאילו אתה מנסה לעשות טכניקה של לאו בר. אם אתה עושה היי בר אתה פשוט צריך לרדת בצורה אנכית כמה שיותר ולא לקדימה כמו שאתה מנסה , וגם לשבור מקביל. לפי דעתי תוריד משקל ותעבוד עוד על הטכניקה, תחשוב תמיד על גב ישר בירידה האגן מסובב כלפי חוץ ולחפש את האיזון בין לא יותר מדי קדימה או אחורה כדי להיות מאוזן
בצורה תקינה

בדדליפט אתה מרים את הרגליים מהר מדי ועד הסוף ורק אז סוגר עם הגב אבל הסגירה עם צריכה הרבה לפני כבר כשהמוט מגיע לברך. ונראה לי שצריך לשים יותר לב לחזה בחוץ .
גם אני עובד על הטכניקה אשמח אם יתקנו את ההמלצות שלי .. בכל מקרה חכה לתשובה ממנהל או מישהו אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית