הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל להתפתח, להוריד קודם קצת במשקל?

The_MotivatoR

משתמש מתחיל
94
3
נק' מוניטין:
3
94
3
אני 1.72 ושוקל 71.5 , אין כמעט מסת שריר יש שומן ממוצע בחזה והבטן. אני לא מתאמן (התאמנתי אימונים ביתיים והפסקתי לפני כמה חודשים).

כן קראתי את המדריכים על מסה וחיטוב והם מעולים, אני רוצה לקחת את עצמי שלב קדימה ולעשות שינוי גוף, הבעיה שלמיטב הבנתי אני צריך אחרי מסה לשקול בערך כמו שאני עכשיו או כמה קג מעל. חשבתי על לרדת לאזור ה63 (אולי זה דרסטי מדי?) ואז להתחיל את התהליך של המסה .. או שיש לכם רעיון אחר?

תודה רבה לעונים

אני מציע שתעלה תמונות שלך וננסה לייעץ אם כדאי לך קודם להוריד שומן או לעלות שריר.

• פותח/ת השרשור
אני מציע שתעלה תמונות שלך וננסה לייעץ אם כדאי לך קודם להוריד שומן או לעלות שריר.
כרגע אני בעבודה ואין לי בגלריה תמונה עדכנית .. מקווה בהמשך היום, אגב סתם שאלה מבחינה הגיונית (ככה אני מסתכל על זה כי כנראה שאני לא כזה מבין גדול בנושא) נניח ולא אצטרך להוריד בשומן אז זה יהיה לגיטימי לעשות מסה של לא יודע 12 קג ולשקול 83-84 על הגובה שלי? אני יודע שאחרי זה בחיטוב מורידים פשוט בשביל לדעת

כן, לגיטימי, למה לא. רק קח בחשבון שאם אתה רוצה לעלות נקי יחסית (כלומר שיחסית מעט מהעליה יהיה שומן והרוב שריר) אז זה הרבה זמן לעלות 12 קילו בצורה איכותית.

• פותח/ת השרשור
כן, לגיטימי, למה לא. רק קח בחשבון שאם אתה רוצה לעלות נקי יחסית (כלומר שיחסית מעט מהעליה יהיה שומן והרוב שריר) אז זה הרבה זמן לעלות 12 קילו בצורה איכותית.
סתם זרקתי 12 קילו כדוגמה, אתה חושב שבחצי שנה אפשר לראות תוצאות יפות עם עליה יחסית נקיה? אני משער שזה יהיה הרבה פחות מ12 אבל מה דעתך בנושא? אגב אשמח לדעת על מה אתה ממליץ השיטה ״המלוכלכת״ או הנקיה

אני אישית מאמין בעליה נקייה במשקל, אמנם זה לוקח יותר זמן אבל מה ההיגיון לעלות מהר אבל שהרוב שומן?

מאמין בעליה נקייה
כיף לעלות נקי 😃
50218.jpg

• פותח/ת השרשור
כיף לעלות נקי 😃

לאחר עיון במאמר https://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/

הגעתי למסקנה שזאת הדרך הפחות מומלצת תקן אם אני טועה .

״עלייה נקייה במסת השריר בד"כ מלווה בספירה דקדקנית של קלוריות ואף תזמונים, סוג של אובססיה ל"מזון נקי", כאשר סוג של עלייה כזו לא תמצא את מלוא פוטנציאל הגדילה של השריר ותביא לגדילה מזערית בלבד. כאשר אתם שומעים משהו שאומר לכם שהוא לא יכול לעלות יותר מ 1.5 ק"ג של שריר בשנה, על סוג האנשים האלו אנו מדברים״

הגעתי למסקנה שזאת הדרך הפחות מומלצת תקן אם אני טועה .
הכל תלוי ברמת המתאמן.
למתאמן המתחיל בהחלט לא הייתי ממליץ להיות בפלוס של 4 גרעינים ופרוסת לחם אלא לאכול קצת יותר נורמלי.
הסיכוי לבנות מסת שריר טובה יותר וההתחזקות תהיה בפוטנציאל גבוה יותר.

סתם זרקתי 12 קילו כדוגמה, אתה חושב שבחצי שנה אפשר לראות תוצאות יפות עם עליה יחסית נקיה? אני משער שזה יהיה הרבה פחות מ12 אבל מה דעתך בנושא? אגב אשמח לדעת על מה אתה ממליץ השיטה ״המלוכלכת״ או הנקיה
לדעתי עדיף לחפש את האמצע, מצד אחד לא להיות ככה:
כאשר אתם שומעים משהו שאומר לכם שהוא לא יכול לעלות יותר מ 1.5 ק"ג של שריר בשנה, על סוג האנשים האלו אנו מדברים
מצד שני לא לעלות 1.5 קילו בשבוע כי אז אמנם תעלה גם הרבה שריר אבל המון שומן

לעלות 300-500 גרם בשבוע זה מעולה למסה נקייה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף לחפש את האמצע, מצד אחד לא להיות ככה:

מצד שני לא לעלות 1.5 קילו בשבוע כי אז אמנם תעלה גם הרבה שריר אבל המון שומן
הכל תלוי ברמת המתאמן.
למתאמן המתחיל בהחלט לא הייתי ממליץ להיות בפלוס של 4 גרעינים ופרוסת לחם אלא לאכול קצת יותר נורמלי.
הסיכוי לבנות מסת שריר טובה יותר וההתחזקות תהיה בפוטנציאל גבוה יותר.

שלחתי לכם בפרטי תמונות

Back
למעלה תחתית