נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
אחרי שפעם שעברה לא סגרתי,
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין סיבה מיוחדת.משקל מטורף. יש סיבה שאתה לא מבצע חלק נכבד מהתנועה?
כי הוא בילדר.משקל מטורף. יש סיבה שאתה לא מבצע חלק נכבד מהתנועה?
בגדול העבודה שלי פה דומה יותר לסטרונגמן,כי הוא בילדר.
תגיד אתה עובד על פרס גם בעצימות גבוהה יותר או רק כנפח עזר לבנץ?בגדול העבודה שלי פה דומה יותר לסטרונגמן,
אבל גם בילדר זה אחלה. אם זה היה בישיבה.
הפרס אצלי הוא נטו תרגיל עזר,תגיד אתה עובד על פרס גם בעצימות גבוהה יותר או רק כנפח עזר לבנץ?
דודי קיל?מעניין מה ה RM1 .......... 😃
מה כוונתך?אתה לא מפחד על האגן ככה 100 קילו פרס בלי חגורה : D
מה הקשר?אתה לא מפחד על האגן ככה 100 קילו פרס בלי חגורה : D
וואי חייתי בשקר עד היום שחגורה כאילו עוזרת להגן על הגב והאגן לא חשבתי שיש לה שימוש אחרמה הקשר?
אתה עדיין חי בשקרוואי חייתי בשקר עד היום שחגורה כאילו עוזרת להגן על הגב והאגן לא חשבתי שיש לה שימוש אחר
אני עד היום קצת מתקשה להבין מאיפה בכלל באה ההנחה הזאת...וואי חייתי בשקר עד היום שחגורה כאילו עוזרת להגן על הגב והאגן לא חשבתי שיש לה שימוש אחר
כי יותר הגיוני בראש שזה נותן איזה קיבוע מסוים ככה כביכול הפלג גוף העליון יעשה יותר תעבודה מאשר האגן.. אז איך העצם החגורה עוזרת להרים יותר משקלאני עד היום קצת מתקשה להבין מאיפה בכלל באה ההנחה הזאת...
אני עד היום קצת מתקשה להבין מאיפה בכלל באה ההנחה הזאת...
כי יותר הגיוני בראש שזה נותן איזה קיבוע מסוים ככה כביכול הפלג גוף העליון יעשה יותר תעבודה מאשר האגן.. אז איך העצם החגורה עוזרת להרים יותר משקל
הרבה זמן לא ראינו סרטון ממך....אההמ.. 🙄כל פעם שאתה מעלה סרטון אתה גורם לי לשנוא את עצמי 😡
מוניטין!
ואת זה אמר אדם שעשה 300 קילו דדליפט (תקן אותי אם היה יותר מזה) עם משקל גוף של 82-83 קילו ...כל פעם שאתה מעלה סרטון אתה גורם לי לשנוא את עצמי 😡
מוניטין!
כל פעם שאתה מעלה סרטון אתה גורם לי לשנוא את עצמי 😡
מוניטין!