הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיחה בשריר ואחריו כאב בברך אחרי סקוואט

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
התחלתי לפני שבועיים בערך SS אחרי שקראתי את בספר, ואת הפרק של הסקוואט במיוחד, כמה וכמה פעמים ואחרי שראיתי את הדיוידי כמה וכמה פעמים. ביום חמישי עשיתי סקוואטים, אחרי חימום בהליכון לפני האימון ואחרי כמה סטים קלים לחימום, ואמצע הסט השני הרגשתי קצת מתיחה קטנה בארבע-ראשי, אבל בגלל שזה באמת לא הרגיש לי נורא במיוחד המשכתי וסיימתי גם סט שלישי.

כמה שעות אחרי זה כבר הכאב בשריר התגבר, לא כאב נוראי, אבל עדיין קצת מגביל, וכבר נשכבתי ופחות או יותר נתתי לרגל לנוח למשך היומיים הבאים. ביום שבת בערב הכאב בשריר עבר, אבל הוא החליט להתחלף בכאב בברך של אותה רגל.

קבעתי לי תור לאורטופד אחרי האימון שלי היום, שעשיתי אחרי שלקחתי איבופרופן והברך נרגעה קצת, אבל רציתי לדעת אם משהו כזה קרה למישהו כאן או שמישהו יכול לחשוב על סיבה הגיונית למה הברך פתאום התחילה לכאוב ישר אחרי שהשריר נרגע?
לפי מה שאני יודע הטכניקה שלי בסדר גמור יחסית, אבל גם אם זאת בעיה של טכניקה, זה הגיוני שזה יתחיל לכאוב יומיים אחרי האימון?

• פותח/ת השרשור
לא תהיה לי ממש אפשרות עד האימון שלי ביום שלישי לצלם סקוואט עם משקל, ואני מניח שסקוואט במשקל גוף לא ממש יהיה אותו דבר, אבל ברגע שאני אוכל אני אצלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית