הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קלוריות שנשרפות באימון כוח

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
ראיתי בפורום שכתבו 10 קלוריות לסט כבד וכו , זה קצת נשמע לי מוזר זה יוצא שאימון בילדינג נגיד ישרוף משמעותית יותר קלוריות מאימון עצימות בטקסס,
וזה מוזר איך אפשר להתייחס לסט כבד של סקוואט כמו סט בינוני של מתח נגיד ?
אני אוהב ממש לדייק בקלוריות אז אין לי מושג כמה להחשיב אימון נגיד של שלשה כבדה בסקוואט וחמישייה כבדה בדדליפט ?
לוקח איזה שעה כי אני עושה פרמידה לכל סט כבד

אני במקום לחשב קלוריות באימון עם כל מיני מחשבוני קלוריות ותאוריות למיניהם הייתי הולך על ניסיון וטעייה..תנסה לראות נגיד איך אתה מרגיש עם תוספת של 300 קלוריות מהאימון ששרפת למשך שבועיים ולאחר מכן 200 קלוריות תוספת ותראה איך תרגיש..הכל זה לפי ההרגשה והצורך להוסיף קלוריות לצורך התאוששות מלאה

ראיתי בפורום שכתבו 10 קלוריות לסט כבד וכו , זה קצת נשמע לי מוזר זה יוצא שאימון בילדינג נגיד ישרוף משמעותית יותר קלוריות מאימון עצימות בטקסס,
וזה מוזר איך אפשר להתייחס לסט כבד של סקוואט כמו סט בינוני של מתח נגיד ?
אני אוהב ממש לדייק בקלוריות אז אין לי מושג כמה להחשיב אימון נגיד של שלשה כבדה בסקוואט וחמישייה כבדה בדדליפט ?
לוקח איזה שעה כי אני עושה פרמידה לכל סט כבד
אלה רזולוציות לא רלוונטיות. אימון של שעה הוא באזור 200 קלוריות כמה עשרות קלוריות לכאן או לכאן זה זניח.
גם חישובי המזון שלך לא יכולים להיות כל כך מדויקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית