ייעוץ חלב.

• פותח/ת השרשור lepk
  • פורסם בתאריך

lepk

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שמעתי שטוב לשתות חלב.. אז השאלה שלי היא כזאת:
בבוקר אני אוכל חביתה (2 ביצים) ו2 פרוסות לחם. האם טוב אחרי זה לשתות כוס חצי חלב? או שגם צריך במהלך היום?
אם כן, כמה בערך חלב צריך?
נ.ב: בן 15.

העניין הוא לא אם זה טוב או לא, אלא האם אתה צריך זאת בתפריט היומי.
חלב בגדול הוא סה"כ פחמימות שומנים וחלבונים וקל לצרוך אותו כי הוא מגיע במצב צבירה נוזלי אשר אינו מקשה על הקיבה (לרוב, הוצאתי את הפאקטור של הרגישים ללקטוז).

שמעתי שטוב לשתות חלב.. אז השאלה שלי היא כזאת:
בבוקר אני אוכל חביתה (2 ביצים) ו2 פרוסות לחם. האם טוב אחרי זה לשתות כוס חצי חלב? או שגם צריך במהלך היום?
אם כן, כמה בערך חלב צריך?
נ.ב: בן 15.

3 ליטר ביום.

ומה אם זה שאומרים שחלב זה בכלל לא בריא?
ושיש בו המון הורמונים ושהוא מסרטן....
יש המון מאמרים ועשו על זה כתבה בטלויזיה....

אחי אני שותה בערך ליטר אפילו פחות ביום ואני מתקדם יפה לא כולם צריכים להיות מר עולם ולשקול 100 קילו ולעשות סקוואים פי 100 ממשקל גוף.....

פשוט תאכל מסודר והרבה ותישן כמו שצריך והכל יהיה בסדר

אחי אני שותה בערך ליטר אפילו פחות ביום ואני מתקדם יפה לא כולם צריכים להיות מר עולם ולשקול 100 קילו ולעשות סקוואים פי 100 ממשקל גוף.....

גם שלא יעשה סקווטים ודדליפט זה לא בריא לגב ופוגע בגדילה

זה ממש לא מה שאמרתי....
אבל גם לא צריך להתפרע ולומר לכל אחד לשתות 4 ליטר חלב ביום!!

החלב בסך הכל בא להשלים את הצריכה הקלורית זה הכל....
ואם אפשר אז עדיף לאכול

אם ריפ אומר גלון חלב ביום הוא יודע על מה הוא מדבר, XXXX אנשים עשו SS ושתו גלון חלב ביום, these people are big, strong, motherfuckers.

ראיתי בטלויזיה שבשר זה רע (הורמונים וזה), אז זה בחוץ. גם בדגים יש כספית, גם הם בחוץ. ירקות מגדלים עם כל מיני חומרים, אז הלכו הירקות. כנ"ל הפירות. נשאר רק לאכול פחמימות, אבל פחמימות זה רע, אז יש רק סויה. אבל סויה מעלה את האסטרוגן, אז אתה תהפוך לאישה (לא נראה לי שזו בעיה במקרה שלך).

נעבור לאימונים: אין אוכל = לא גדלים, אז הדאגה לשקול 100 קילו ולהיות מר עולם (??) נעלמה. סקוואט פוגע בברכיים (היה כתוב בכל מיני מאמרים), אז אין דאגה להגיע לסקוואט פי 100 ממשקל הגוף האפסי שלך.

פתרתי לך את כל הבעיות?

ראיתי בטלויזיה שבשר זה רע (הורמונים וזה), אז זה בחוץ. גם בדגים יש כספית, גם הם בחוץ. ירקות מגדלים עם כל מיני חומרים, אז הלכו הירקות. כנ"ל הפירות. נשאר רק לאכול פחמימות, אבל פחמימות זה רע, אז יש רק סויה. אבל סויה מעלה את האסטרוגן, אז אתה תהפוך לאישה (לא נראה לי שזו בעיה במקרה שלך).

נעבור לאימונים: אין אוכל = לא גדלים, אז הדאגה לשקול 100 קילו ולהיות מר עולם (??) נעלמה. סקוואט פוגע בברכיים (היה כתוב בכל מיני מאמרים), אז אין דאגה להגיע לסקוואט פי 100 ממשקל הגוף האפסי שלך.

פתרתי לך את כל הבעיות?

אתה עושה עוד פיפי במיטה בלילה??
כי איך שאתה מדבר זה ממש נראה ככה....

כולם פה תמיד מגזימים בצורה מטורפת.... אני לא אמרתי שסקוואט זה רע להפך אבל להמליץ לכל אחד פה לשתות 4 ליטר חלב בלי לדעת מי הוא ומה הוא לא נראה לי הגיוני זה הכל....

IGF-1 is your best friend

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית