ייעוץ תוכנית SS מתחילים

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
שוקל 65 . גובה 1.74. גיל 21.

תקשיבו זאת התוכנית

תוכנית SS:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
מתח צ'ין אפס 3*6

שאלות:
1. לא הבנתי מה הקטע עם המשקלים . נגיד בנץ פרס (דחיקת חזה) אני עושה 20 קילו גג. 10 כל צד. ואותו דבר בול עם סקוואט. אני עושה 20 קילו . זה משקלים ממש נמוכים . איך מתקדמים משם ?
2. תוך 4 חודש אני אראה שינוי במשקל. יש לי גיינר וזה.
3. כל אימון אני אמור להעלות משקל . כמה אני אמור להעלות ואיך אני אמור לעשות את זה בקושי 20 קילו אני מרים. אז אחרי יומיים שיהיה לי אימון אני לא אצליח 25 קילו.

1. המשקל נמדד סה"כ המשקולות עם המוט(ששוקל 20KG) ככה שלפי מה שתיארת יש לך 40KG -
10*2 בכל צד+ 20 KG מוט
2. אוקיי יש כאן שאלה ?
3. אמור להעלות בסקוואט ודדליפט 5KG
בבנץ' 2.5(אם אתה יכול גם 5KG - מה טוב...) ופרס 1.25KG
אתה עושה זאת בעזרת תזונה מתאימה זה הולך ביחד עם האימונים.

תקרא את זה:
https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
1. לא הבנתי מה הקטע עם המשקלים . נגיד בנץ פרס (דחיקת חזה) אני עושה 20 קילו גג. 10 כל צד. ואותו דבר בול עם סקוואט. אני עושה 20 קילו . זה משקלים ממש נמוכים . איך מתקדמים משם ?
מתקדמים בעקביות ובזהירות.
וכמו שנאמר לך המשקל שאתה מרים זה כולל המוט, שהוא בדרך כלל כ 20 קילו, אלא אם יש לך מוט חסר משקל.
2. תוך 4 חודש אני אראה שינוי במשקל. יש לי גיינר וזה
זו שאלה? אם תהיה בפלוס קלורי אז תראה שינוי במשקל. תעקוב כל שבוע אחרי המשקל ואם אין שינוי או עליה קטנה מדי אז תוסיף קלוריות.
וגיינר זה לא אבקת קסמים זה סה"כ תוסף שעוזר לך להכניס יותר קלוריות ביום.
3. כל אימון אני אמור להעלות משקל . כמה אני אמור להעלות ואיך אני אמור לעשות את זה בקושי 20 קילו אני מרים. אז אחרי יומיים שיהיה לי אימון אני לא אצליח 25 קילו.
כל אחד התחיל פעם מכלום משקל. תאכל טוב תישן מספיק ותראה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות:
-האימון שלי נמשך 20-30 דקות אפילו -פחותודה. הגיוני ?
- אם,אני רוצה משהו לבטן אין בתוכנית SS מצד שני עדיף לא להוסיף .

כשתגיע למשקלים יותר גבוהים אתה תצטרך לקחת מנוחות יותר ארוכות וככה האימון שלך יתארך. כרגע במשקלים הללו זה ממש חארטה.

הבטן עובדת בין אם אם תרצה או לא בדדליפט ובסקוואט. אם אתה מש רוצה אתה יכול להוסיף פלאנק לתכנית.

• פותח/ת השרשור
מנוחה בין סט לסט ? ובין תרגיל לתרגיל ?

עוד כמה שאלות:
-האימון שלי נמשך 20-30 דקות אפילו -פחותודה. הגיוני ?
- אם,אני רוצה משהו לבטן אין בתוכנית SS מצד שני עדיף לא להוסיף .
באמת שלא צריך להוסיף תרגילים לבטן, אם דחוף לך תוסיף תרגיל ביום שיש לך אימון אחרון בשבוע עם 2 ימי מנוחה אחריו לדעתי מיותר

מנוחה בין סט לסט ? ובין תרגיל לתרגיל ?

בין סט לסט קח כמה שצריך כדי שתשלים את הסט בתאכלס מתי שאתה מרגיש מוכן.

תנוח הרבה אבל לא יותר מדי(15-20 דק' זה כבר יותר מדי)

• פותח/ת השרשור
בין סט לסט קח כמה שצריך כדי שתשלים את הסט בתאכלס מתי שאתה מרגיש מוכן.

תנוח הרבה אבל לא יותר מדי(15-20 דק' זה כבר יותר מדי)

בתור התחלה 2-3 דקות צריך להספיק

שמעו אני מרגיש שהאימון קצר ממש... באמת חחח ואני לא מרגיש עבודה על הבטן ועל יד קדמית. אולי תגידו לי כל תרגיל על מה הוא עובד.
ועוד משהו אם אני יעלה חזרות . זה לא טוב ? באלי להיות גמור אחרי האימון

בא לך להיות גמור אחרי אימון? אתה תיהיה.
תעלה משקלים, תעבוד נכון, ותיהיה סבלני.

שמעו אני מרגיש שהאימון קצר ממש... באמת חחח ואני לא מרגיש עבודה על הבטן ועל יד קדמית. אולי תגידו לי כל תרגיל על מה הוא עובד.
ועוד משהו אם אני יעלה חזרות . זה לא טוב ? באלי להיות גמור אחרי האימון

דבר איתנו כשיהיו לך מינימום 2 פלטות(2 משקולות של 20KG כל צד) על המוט בסקוואט, דדליפט, בנץ' - נראה אח"כ אם תרגיש כך.

שמעו אנ ממש... באמת אולי תגידו לי כל תרגיל על מה הוא עובד.
ועוד משהו אם אני יעלה חזרות . זה לא טוב
זה מה שיש לי להגיד
דבר איתנו כשיהיו לך מינימום 2 פלטות(2 משקולות של 20KG כל צד) על המוט בסקוואט, דדליפט, בנץ' - נראה אח"כ אם תרגיש כך.
ואני לא מרגיש עבודה על הבטן ועל יד קדמית.
ועוד משהו אם אני יעלה חזרות . זה לא טוב ?
קודם כל תתרכז בלעלות משקל ולא חזרוץ אתה מאבד את הפואנטה בתוכנית תפסיק לחפש פאמפ בביספס וקוביות כרגע בתור מתחיל אתה צריך להתרכז בלעלות במשקל ולהגיע למקסימום שלך

עוד משהו אם אני יעלה חזרות . זה לא טוב ?
לא זה לא טוב.
באלי להיות גמור אחרי האימון
תעלה משקלי עבודה בקביעות ובמהרה תגיע למצב כזה.
אתה יכול להוסיף 2 סטים של יד קדמית באימון האחרון של השבוע אם ממש בא לך אבל לא יותר. הצ'ין אפס יגדיל את היד הקדמית.

• פותח/ת השרשור
בא לך להיות גמור אחרי אימון? אתה תיהיה.
תעלה משקלים, תעבוד נכון, ותיהיה סבלני.

זה מה שיש לי להגיד

קודם כל תתרכז בלעלות משקל ולא חזרוץ אתה מאבד את הפואנטה בתוכנית תפסיק לחפש פאמפ בביספס וקוביות כרגע בתור מתחיל אתה צריך להתרכז בלעלות במשקל ולהגיע למקסימום שלך

לא זה לא טוב.

תעלה משקלי עבודה בקביעות ובמהרה תגיע למצב כזה.
אתה יכול להוסיף 2 סטים של יד קדמית באימון האחרון של השבוע אם ממש בא לך אבל לא יותר. הצ'ין אפס יגדיל את היד הקדמית.

סבבה ועוד משהו .. חבר שלי שעשה שיעורים וזה על הנושא הזה אמר לי שאם נגיד אני מתאמן ומרגיש את החזה.. יום אחרי לעשות סתם סט של גב ושכמות. כי זה טוב לאמן שרירים מנוגדים . ככה אתה גודל נכון ולא מתקצר בגוף על בסיס שריר אחר . ומקבל,צורה מוזרה

סבבה ועוד משהו .. חבר שלי שעשה שיעורים וזה על הנושא הזה אמר לי שאם נגיד אני מתאמן ומרגיש את החזה.. יום אחרי לעשות סתם סט של גב ושכמות. כי זה טוב לאמן שרירים מנוגדים . ככה אתה גודל נכון ולא מתקצר בגוף על בסיס שריר אחר . ומקבל,צורה מוזרה
אין ספק שצריך לאמן את כל השרירים (כולל רגליים!) כדי להשיג גוף אסתטי ופרופורציונלי, לא יודע איך הגוף יכול להתקצר אבל בכל מקרה יפה שאתה שואל שאלות כדי ללמוד, אני ממליץ לך בחום ללכת ולעשות "שיעורי בית" בפורטל של קילוגרם כדי שתעשיר ותרחיב את הידע שלך בנושא,
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין ספק שצריך לאמן את כל השרירים (כולל רגליים!) כדי להשיג גוף אסתטי ופרופורציונלי, לא יודע איך הגוף יכול להתקצר אבל בכל מקרה יפה שאתה שואל שאלות כדי ללמוד, אני ממליץ לך בחום ללכת ולעשות "שיעורי בית" בפורטל של קילוגרם כדי שתעשיר ותרחיב את הידע שלך בנושא,
בהצלחה
לא ענית לי עדיין חחח .. אני לא יכול סתם ללכת לפורטל. זה מלא דברים. אני צריך נושא לקרוא עליו. וזה לא קשור גם אם אני אהיה שם. השאלה שלי מוזרה.. צריך תשובה לזה.. חחח

מה זאת אומרת ״סתם סט״? בתוכנית אימונים טובה ונכונה ששמה דגש על כל השרירים בגוף, אין צורך להוסיף עוד ״סתם סטים״.
במסגרת התוכנית כל קבוצת שרירים מקבלת את החלק שלה.
אם כבר - אז לא להזניח קבוצת שרירים או תרגיל.
נגיד יש כאלה שמוותרים על רגליים או מחפפים, ואז זה יוצר חוסר פרופורציה.
אבל שוב - כל עוד תדבוק בתוכנית אימונים שבנויה נכון ועובדת על כל קבוצת שריר וגם משאירה מספיק זמן התאוששות, לא תחווה חוסר פרופורציה.

מקווה שעניתי לך על השאלה.

אני מחפש את השאלה שלך בגוף ההודעה ואני לא ממש רואה אחת כזאת.

Back
למעלה תחתית