מסכים איתך וגם לא מבין לגמרי את הגישה של כותב האשכול הוא שואל שאלה ולא מסה לחפש תשובה או ללמוד קצת על הנושאאני מחפש את השאלה שלך בגוף ההודעה ואני לא ממש רואה אחת כזאת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים איתך וגם לא מבין לגמרי את הגישה של כותב האשכול הוא שואל שאלה ולא מסה לחפש תשובה או ללמוד קצת על הנושאאני מחפש את השאלה שלך בגוף ההודעה ואני לא ממש רואה אחת כזאת.
יש עבודה על כל השרירים.משהו מוזר לי באימונים. אין עבודה על כל השרירים.
אני מרגיש שהאימון כלום זמן
כשתגיע למשקלים יותר גבוהים אתה תצטרך לקחת מנוחות יותר ארוכות וככה האימון שלך יתארך. כרגע במשקלים הללו זה ממש חארטה.
תאומים עובדים גם בסקוואט ודדליפטאיפה תאומים
בטן ...
אני מבין שלא ממש הסתכלת במאמר ששמתי לך בעמוד הקודם.הבטן עובדת בין אם אם תרצה או לא בדדליפט ובסקוואט.
נשמע לי מאוד מוזר שאתה מרים 40 קילו בפרס (משקל די גבוה למתאמן מתחיל).עוד משהו. תקשיבו אני מצליח להרים 40 קילו בפרס בעמידה ( כתפיים ) . אבל זה קשה לי ממש . כיאילו כל הגוף של מתעקם.
להוריד במשקל ב10 אחוז ל35 קילו ?
אמרתם כל אימון להעלות 5 קילו. עכשיו אני מכיר את התרגיל . זאת אומרת התחלתי מ5 קילו כל צד . ואז עברתי ל7.5 כל צד אימון אחרי . ואז 10 קילו כל צד. כיאילו על כל משקל שאמרתי זה בלי המוט.נשמע לי מאוד מוזר שאתה מרים 40 קילו בפרס (משקל די גבוה למתאמן מתחיל).
מציע להעלות סרטון ביצוע שלך