הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אם אני אאכל

• פותח/ת השרשור insane
  • פורסם בתאריך

insane

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
סתם שאלה שעלתה לי לראש, אם אני יאכל כול יום דברים לא בריאים(שתייה מתוקה, ג'אנק פוד וכאלה), אבל עדיין אני יהיה על נטרלי/אפילו גרעון קלורי, מה יקרה לי?
כאילו אני יעלה בשומן או שאני ישאר אותו הדבר?

יש סרטון של בחור שאוכל כל יום מקדונלדס והוא הרזה ההיפך מההוא שהשמין

יש סרטון של בחור שאוכל כל יום מקדונלדס והוא הרזה ההיפך מההוא שהשמין
זה אפילו סרט, לא סרטון.
הקטע שהוא הגביל את עצמו ל 2000 או 2500 קלוריות, לא זוכר כמה בדיוק אבל זוכר שהיתה הגבלה.
סתם שאלה שעלתה לי לראש, אם אני יאכל כול יום דברים לא בריאים(שתייה מתוקה, ג'אנק פוד וכאלה), אבל עדיין אני יהיה על נטרלי/אפילו גרעון קלורי, מה יקרה לי?
אם תאכל מספיק חלבון ומספיק ויטמינים ומינרלים אתה לא אמור להשמין.

יש סרט על מישהו שלא אכל מקדונלדס כל יום פשוט החליף באוכל מלא סוכר
הבדיקה רפואית שלו יצאה נוראית מכל הבחינות, הוא הרזה עד נקודה מסויימת ואז "נתקע" עליה
Sugar rush: the secrets of hidden sugar
לסרט קוראים
That Sugar Film
sugar_film_poster_1aeafsr-1aeaft2.jpg

בטווח הקצר כנראה שהרבה לא יקרה לך חוץ ממחסורים מסויימים בויטמינים ומינרלים
בטווח הארוך זה יפגע בבריאות שלך, אם זה בעניין מחלות לב, סכרת, או כל מה שקשור למערכת החיידקים במעיים שלך שתשתנה לחלוטין (עדיין לא ברור לחלוטין איך היא משפיעה על הבריאות, אבל כל הזמן מגלים כמה היא חשובה לבריאות שלנו)

סתם שאלה שעלתה לי לראש, אם אני יאכל כול יום דברים לא בריאים(
אין אוכל לא בריא

אבל עדיין אני יהיה על נטרלי/אפילו גרעון קלורי, מה יקרה לי?
אם תיהיה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל לא משנה מה תאכל, גם אם תאכל רק גזר כל היום.
מה תרד זה כבר שאלה מורכבת יותר.

סביר להניח שהדבר הכי משמעותי שתרגיש זה רעב מטורף. כי בדרך כלל מנה אחת של מקדונלדס יכולה להגיע לסך הקלוריות שלך בטח בחיטוב.

מה גם שלכמות החלבון בטוח לא תגיע, וויטמינים מינרלים וסיבים כנ"ל אבל נניח שאת זה תשלים עם תוספים.

בגדול תלוי לכמה זמן תעשה את זה ומה יהיה ההרכב של התפריט שלך מבחינת חלבון פחמימה ושומן, ושוב.. רעב זה הדבר המרכזי שתרגיש

אין אוכל לא בריא

אם תיהיה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל לא משנה מה תאכל, גם אם תאכל רק גזר כל היום.
מה תרד זה כבר שאלה מורכבת יותר.

סביר להניח שהדבר הכי משמעותי שתרגיש זה רעב מטורף. כי בדרך כלל מנה אחת של מקדונלדס יכולה להגיע לסך הקלוריות שלך בטח בחיטוב.

מה גם שלכמות החלבון בטוח לא תגיע, וויטמינים מינרלים וסיבים כנ"ל אבל נניח שאת זה תשלים עם תוספים.

בגדול תלוי לכמה זמן תעשה את זה ומה יהיה ההרכב של התפריט שלך מבחינת חלבון פחמימה ושומן, ושוב.. רעב זה הדבר המרכזי שתרגיש
הוא ירד בעיקר בשריר לא?

Back
למעלה תחתית