הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לעשות חיטוב באמצע SS

whatever

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
שלום.
שאלתי גם בפורום אימונים כי זה גם קשור אולי לשינוי בתכנית..
הקדמה:
התחלתי ss לפני בערך חודש וחצי ואני עדיין די רחוק מלסיים אותה. אבל עליתי בצורה לא מבוקרת ובלי תפריט מוכן מראש בשומן
כשאחוז השומן שלי כבר לפני היה בסביבות ה 20 . ועכשיו נראה שיש לי יותר מתמיד "בטן" זה מפריע לי מאוד והחלטתי קודם כל להוריד את אחוזי השומן
ואחר כך להמשיך בתכנית.( עליתי מבערך 76.5 קילו ל 81 בחודש וחצי)
ולעניין:
האם אני יכול וכדאי להמשיך בתכנית רק במתכונת של לשמר את מסת השריר והכח ,בלי לעלות במשקלי עבודה?
לגבי התזונה אשמח להסבר כיצד כדאי ממאזן קלורי חיובי להפוך למאזן קלורי שלילי בהדרגה ומהו היחס המומלץ של חלבונים שומנים
ופחמימות בכל ארוחה בחיטוב .
כל טיפ ,עצה, הנחייה תתקבל בברכה
תודה רבה לעונים! 😃

לגבי התכנית לדעתי אתה יכול להישאר במתכונת של ss מבחינת הסדר של התרגילים אבל כמו שאמרת בלי לעלות במשקלי עבודה. או כן לעלות טיפה בהתחלה אבל ברגע שאתה מרגיש שאתה לא יכול אז להפסיק לעלות. וגם הייתי ממליץ לעשות את הסקוואט באמצע השבוע קל.
לגבי תזונה פשוט תרד לנטרלי לשבוע-שבועיים ואז תוריד קלוריות. לגבי אבות המזון כמו במאזן חיובי - חלבון 2 גרם לקילו, שומן 0.8-1 גרם לקילו, פחמימה כל השאר.
שאלתי גם בפורום אימונים כי זה גם קשור אולי לשינוי בתכנית..
ולהבא אין צורך לפתוח שרשור כפול בפורומים שונים.

• פותח/ת השרשור
לגבי התכנית לדעתי אתה יכול להישאר במתכונת של ss מבחינת הסדר של התרגילים אבל כמו שאמרת בלי לעלות במשקלי עבודה. או כן לעלות טיפה בהתחלה אבל ברגע שאתה מרגיש שאתה לא יכול אז להפסיק לעלות. וגם הייתי ממליץ לעשות את הסקוואט באמצע השבוע קל.
לגבי תזונה פשוט תרד לנטרלי לשבוע-שבועיים ואז תוריד קלוריות. לגבי אבות המזון כמו במאזן חיובי - חלבון 2 גרם לקילו, שומן 0.8-1 גרם לקילו, פחמימה כל השאר.

ולהבא אין צורך לפתוח שרשור כפול בפורומים שונים.

תודה על התשובה עזרת לי מאוד.
לגבי התכנית האם יש יתרון בתכנית חיטוב לעשות תרגילים שלא נעשו בעבר או להוסיף נפח או שפשוט עדיף להשאר ב- ss כמו שהיא?

תודה על התשובה עזרת לי מאוד.
לגבי התכנית האם יש יתרון בתכנית חיטוב לעשות תרגילים שלא נעשו בעבר או להוסיף נפח או שפשוט עדיף להשאר ב- ss כמו שהיא?
בחיטוב לא ניתן להעלות מסת שריר (אולי במקרים מאוד מסויימים אבל ככלל לא) אם זו הכוונה שלך בלהוסיף תרגילים שלא נעשו בעבר. לגבי נפח, בחיטוב לגוף קשה יותר להתאושש מהאימונים לכן להוסיף נפח (בין אם זה עוד סטים בתרגילי הבסיס או להוסיף תרגילים חדשים) זה לא משהו שרצוי לעשות כי זה יקשה עוד יותר על התאוששות.

Back
למעלה תחתית