שלום,אני בן 18 ונרשמתי לפני חודשיים למכון כושר ועד לפני כמה זמן עשיתי עם מאמן פרטי אבל לא היה ממש שינוי מסתבר מאנשים שאמרו לי שהוא לא טוב ביחס למחיר(בוא רק נגיד שזה מעל 600) והתרגילים שהוא נתן לי לא טובים(הוא לא נתן לי תכנית מוגדרת) ומאז המשכתי לבד אבל אני לא יודע מה לעשות,כלומר בקיצור אני בור לגמרי וחסר ידע מוחלט בכל הנושא של תזונהׁׁ(מה זה מסה,חיטוב וכו'. עוד מעט הולך לתזונאית ואני מקווה שהיא תסביר לי) וגם בנוגע למכון כושר עצמו כלומר איך עושים טכניקות נכונות של כל תרגיל(דדליפט,שאגב המאמן לא עשה את זה איתי כי אמר שזה מסוכן מאוד ופוגע בגב זה נכון?, סקוואט וכו') איזה תוכניות צריך לעשות ומה יש בכל תוכנית(FBW ABC) ומה בכלל ההבדלים בינהם ואיך בונים תוכניות לבד וכמו כן גם מושגים של מכון כושר ועל מה כל תרגיל עובד ואיך אני יודע איזה תרגיל לבחור בשבילי.
רוב המאמנים בישראל במכוני כושר לפי מה שאמרו לי בפורום אחר לא מבינים גדולים בנושא לכן איני מצליח להיעזר בהם ולאחרונה נאמר לי שגם תזונאיות לא מבינות בנושא(זה כבר אני לא יודע אם נכון או לא אבל זה ממש שיגע אותי). לסיכום,כמו שרשום בכותרת אני מגיע לפורום הזה(שהאמת אני לא יודע בכלל מה זה הפורום הזה ואם הוא איכותי,פשוט סתם מרוב עצבים חיפשתי בגוגל "פורומים של מכון כושר") מיואש ומתוסכל ברמה כזו שזה משפיע על הבריאות הנפשית שלי,כבר חודשיים אני מנסה ולא רואה שום שינוי ואני כבר לא יודע למי לפנות ומתחרפן מזה שאני צריך לנבור בכל האינטרנט ולדלות מידע לבדי ואין שום מקום פיזי בארץ עם מקצוענים מומחים שבאמת מבינים בתחום(אם יש אשמח שישלחו לי בפרטי את שם המקום) ושלא יחרטטו אותי ויסבירו לי כל מה שאני צריך לדעת.
מבקש ומתחנן להסברים מקצוענים ואמינים בכל הנושא של מכון כושר שציינתי באשכול וגם בכללי
תודה
רוב המאמנים בישראל במכוני כושר לפי מה שאמרו לי בפורום אחר לא מבינים גדולים בנושא לכן איני מצליח להיעזר בהם ולאחרונה נאמר לי שגם תזונאיות לא מבינות בנושא(זה כבר אני לא יודע אם נכון או לא אבל זה ממש שיגע אותי). לסיכום,כמו שרשום בכותרת אני מגיע לפורום הזה(שהאמת אני לא יודע בכלל מה זה הפורום הזה ואם הוא איכותי,פשוט סתם מרוב עצבים חיפשתי בגוגל "פורומים של מכון כושר") מיואש ומתוסכל ברמה כזו שזה משפיע על הבריאות הנפשית שלי,כבר חודשיים אני מנסה ולא רואה שום שינוי ואני כבר לא יודע למי לפנות ומתחרפן מזה שאני צריך לנבור בכל האינטרנט ולדלות מידע לבדי ואין שום מקום פיזי בארץ עם מקצוענים מומחים שבאמת מבינים בתחום(אם יש אשמח שישלחו לי בפרטי את שם המקום) ושלא יחרטטו אותי ויסבירו לי כל מה שאני צריך לדעת.
מבקש ומתחנן להסברים מקצוענים ואמינים בכל הנושא של מכון כושר שציינתי באשכול וגם בכללי
תודה
נערך לאחרונה: