הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרופה להשראת שינה

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אוקיי בלי קשר לפיתוח גוף, יש לי בעיות בשינה כבר הרבה זמן ואני חושב שהסיבה המרכזית היא לחץ ומחשבות-יתר (פעם גם הייתה תקופה בה הייתי מזיע וכל מיני אבל אני חושב שזו הייתה בעיה שונה)

תכלס נמאס לי לישון כל יום ב- 5 בבוקר ואו לקום ב- 1/2 כדי לישון מספיק שעות או לקום ב- 10 ואז לישון צהריים ובכלל לא להרדם בלילה אחר כך.
בכל מקרה יש לי אסיוול ואני יודע שזה יכול להרדים.. הקטע הוא ששמעתי שיש כדור שמכיל מלטונין, הכדור נקרא סירקדין אם אנלא טועה וחשבתי לנסות קודם במקום ישר לקפוץ לכדורים שמטפלים בחרדות וכו', הכדור המדובר הוכח ככדור שעובד מעולה האמת דווקא ללא תופעות לוואי, הקטע הוא שהוא מומלץ לאנשים בני 55+ (ראיתי מחקר אחד שמתייחס לטווחי גילאים של 18-80 וייצא שהכדור פועל מצויין).

האם מישהו ממכם שמע על הכדור, שמע על מישהו שהשתמש בו או אפילו ניסה טיפול איתו?

תודה.

• פותח/ת השרשור
*הקפצה*

רציתי רק להמליץ על הכדור (הסירקדין).

אחרי הבעיות שהיו לי וממש המון בלאגן עם השינה, אפילו כשחשבתי שזה בא מהקפה שאני שותה, הורדתי אותו (בקושי רב).

אני לוקח את הסירקדין כבר בערך שבועיים, ואני חייב להגיד שאני חושב שהכדור פשוט עובד בצורה מטורפת, אני שותה 3-4 כוסות קפה ביום כמו שאני אוהב, ואני ממש מרגיש עייף לקראת הלילה (מה שלא היה לי הרבה זמן). ויותר מזה, כשאני הולך לישון, אני נרדם אחרי חצי שעה גג, ולא אחרי 3-4 שעות מה שהיה אז.

מומלץ מאוד בקיצור, למי שיש לו בעיות כמו שהיו לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית